Ezt ígérik a csillagok az ünnepi időszakra: heti horoszkóp december 23-tól

A Kos kifejezetten értékesnek érezheti magát, az Ikrek elsősorban egészségének megőrzésére koncentrálhat, a Szűzre őrangyal vigyázhat a következő napokban... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Minden idegszáladdal a családodra és közeli rokonaidra koncentrálhatsz, és az életnek ezen a területén kifejezetten értékesnek érezheted magad. A külfölddel kapcsolatos ügyeken áldás van most. Megeshet, hogy olyan élmények érnek, amelyek hatására elkezdesz az ezotéria iránt érdeklődni. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelyet titokban kell tartanod. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Bika:

Meglehet, hogy a közvetlen környezetedben élők viselkedése miatt feszültnek érzed magad. Olyan dolgok miatt kérhetnek ugyanis számon, amelyek régebben történtek, és amelyek miatt nem gondoltad, hogy tartanod kell a hátad. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Váratlan találkozás felvillanyozhat. Ha dolgoznod kell az ünnepek alatt, ne aggódj: minden könnyen megy majd.

Ikrek:

Ezen a héten mindennél fontosabb lesz az egészséged megőrzése, főleg, hogy egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet egy betegség. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal foglalkozni. Ha párkapcsolatban élsz, a társad anyagi helyzetének alakulása miatt jó lehet a kedved, ez pedig hatást gyakorol kettőtök viszonyára is. Megeshet, hogy egy idegen országból származó személynek nagy szüksége lesz rád.

Rák:

Még az is lehet, hogy olyanok keresik a társaságodat, akikkel nem ápoltál korábban túlságosan jó viszonyt. Könnyen kiderülhet: nélkülözhetetlen vagy. A házasságokban, régi együttélésekben jól megérthetitek egymást. Ha szülő vagy, a közös programok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha a barátaiddal találkozol, olyan dolog juthat a tudomásodra, amely kifejezetten meglep majd.

Oroszlán:

Ha korábban egészségügyi problémával küszködtél, akkor most a gyógyulás útjára léphetsz. De az is lehet, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek örömmel töltenek el, ez pedig jó hatással lehet a fizikai- és lelkiállapotodra egyszerre. Megeshet, hogy olyan váratlan lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha dolgoznod kell, ez most nem esik nehezedre, mert élvezed a munkában kialakult helyzetet.

Szűz:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki ezen a héten, hogy úgy érezheted: őrangyal vigyáz rád. Megeshet, hogy olyasmivel foglalkozol, amely feltölti az energiaraktáraidat. A szerelem ege vakítóan kék lehet: olyan valakivel hozhat össze a sors, aki ugyanolyan mélyen érezhet, mint te. De az is lehet, hogy a régi kapcsolatokban történik olyasmi, aminek hatására a viszony erősebbé válik.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy egy olyan dologba bonyolódsz bele, amelyet jobb lenne, ha titokban tartanál. Ha párkapcsolatban élsz, a társad váratlan lehetőséget kaphat, ez pedig jó hatással lehet az anyagi helyzetére, a biztonságérzetére, sőt, kettőtök viszonyára is. A sikeres kommunikáció hete a mostani: szánj időt a fontos beszélgetésekre, főleg, ha már régóta tervezed ezt valakivel.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad felvillanyozott állapotba kerülhet valami olyan dolog miatt, amire egy ideje már vágyik. Talán esténként Szent Antalhoz fohászkodott, hogy az álmát segítse valóra váltani. Jól kommunikálhatsz, bárkit meg tudsz győzni a magad igazáról. Ha most vásárolsz vagy viszel vissza egy ajándékot, nem kell aggódnod, minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. Utazás jól sikerülhet.

Nyilas:

Ha dolgoznod kell ezen a héten, akkor sem lesz okod panaszra. Olyan helyzet alakulhat ki ugyanis, amely miatt örömödben talán táncra is perdülsz. Gondolataid a pénz körül foroghatnak, de még az is lehet, hogy olyan összeg jut a markodba, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Ha családtagokkal, barátokkal töltöd az időd egy részét, akkor kölcsönösen jól érezhetitek magatokat. Ha utazol, légy óvatos, balesetveszélyes ez a hét.

Bak:

A szerelmi életedben olyan változások történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal fantasztikusan alakul a közös jövőtök. Barátnak, vagy közeli ismerősnek fontosabb a kettőtök kapcsolata, ezért most ő hajlandó többet is tenni. Ha szülő vagy, a csemetéd olyan dologgal állhat elő, hogy a meglepettségtől talán még a szavad is elakad. Megeshet, hogy új hobbid lesz.

Vízöntő:

Ha dolgoznod kell, akkor ez most nem esik nehezedre, mert gyorsan a végére érhetsz még a nemszeretem feladatoknak is. Megeshet, hogy rokonra kell nagyobb figyelmet fordítanod, és áldozatot vállalni érte. Jobban járnál, ha nem bonyolódnál most bele olyan dologba, amelyről te is tudod: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ha szabadságon vagy, tölts a szeretteiddel sok időt!

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt gyorsabban ver majd a szíved. A sors valóra válthatja egy olyan álmodat, amelyre talán már régóta vágysz, ezért pedig elégedettség járhatja át a lelked. Baráttal olyan beszélgetést folytathatsz, amely elsősorban neked fontos. Ha utazol, légy óvatos, mert balesetveszélyes ez az időszak. Olyasmi is történhet, ami miatt örülhetsz, hogy nem veled esett meg.

 

Nyitókép: Getty Images