Elképesztő események és váratlan helyzetek várnak: heti horoszkóp december 9-től

A Kos szerencsésnek érezheti magát, az Ikreknek talán át kell szerveznie a napjait, a Mérlegnek örömökben lehet része, a Bak pedig nagy lépést tehet meg... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Olyan időszak veheti most a kezdetét, amely miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Elsősorban a munkában, megélhetésben történhet olyasmi, ami jó hatást gyakorol rád, sőt még a biztonságérzetedre is. Feletteseddel mindent meg tudsz beszélni, amit csak akarsz. Ha utazol, pompásan érezheted magad. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Betegség ágynak dönthet.

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad igyekszik a kedvedben járni, de olyan dologra is fény derülhet, amely befolyásolja majd kettőtök viszonyát. A munkában, megélhetésben olyasmi történhet, ami miatt könnyebbnek érezheted az életet. Bármennyire nem szereted a változásokat, most mégis te vagy az, aki örülne annak, ha a dolgok más kerékvágásban folytatódnának tovább.

Ikrek:

Megeshet, hogy egészségügyi probléma üti fel a fejét, amely átmenetileg ki is vonhat a forgalomból. De az is lehet, hogy már meglévő probléma miatt kell ismét orvoshoz fordulnod. Ha meg tudsz barátkozni azzal a gondolattal, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz, és nem azért, hogy barátkozz, akkor nem lehet okod most panaszra. Lehetséges, hogy valaki miatt át kell szervezned a napjaidat, ami nem esik nehezedre.

Rák:

Még az is lehet, hogy végleg elkötelezed maga a párod mellett. Amennyiben egyedülálló vagy, előfordulhat, hogy akivel most hoz össze a sors, az iránt olyan szenvedélyt érzel, amilyet eddig senki iránt. A környezetedben van egy személy, aki kérés nélkül tolja a szekeredet, esetleg olyan dolgot kapsz tőle, amelyre nem számítasz, ez pedig meglep. Utazás kisebb kalamajka ellenére is jól sikerülhet. Ha szülő vagy, hatást gyakorolhatsz a csemetédre.

Oroszlán:

Megeshet, hogy ami valakinek kár, az neked most haszon, de kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának is. Ha rokonnal fasírtban vagy, akkor itt az idő, hogy elássátok a csatabárdot! A munkahelyeden olyan feladat szakadhat a nyakadba, amely miatt talán át kell szervezned a hétköznapjaidat. A változás miatt ne izgulj, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt mélyen érzel, és akivel nemcsak megtalálod a közös hangot, de biztonságban érzed magadat. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt olyasmire is kapható lehetsz, amelyről eddig negatívan nyilatkoztál. Váratlan helyzet jöhet létre, te pedig sem mered hinni, ez veled esik meg…

Mérleg:

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy olyan ügybe, amelyet jó, ha titokban tartasz egy időre. A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy a társadnak egészségügyi problémája akad. Légy a segítségére és támogasd őt mindenben! Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet áll elő ebben a témában, amely miatt örömtáncot lejtesz majd. Rokonnal a kapcsolatod fontosabbá válhat.

Skorpió:

Ha szülő vagy, gyermeked miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. De az is lehet, hogy olyasmiről esik szó, amely neked és neki is fontos. Többet lehetsz ezen a héten úton, és az is megeshet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amelynek hatására másként gondolkodsz majd bizonyos dolgokról, mint eddig. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyan dolog történhet, amelyet talán a legmerészebb álmaitokban sem mertetek gondolni…

Nyilas:

Még az is lehet, hogy anyagi ügyeid alakulása miatt többen úgy gondolják rólad, te vagy Midasz király reinkarnációja. Amihez nyúlsz, az arannyá változik. Tény és való, hogy anyagi helyzetedben olyan változás következhet be, amelynek hatását hosszabb távon is élvezheted. Kolléga olyasmivel állhat elő, hogy egyik döbbenetből a másikba esel. Ha egészségügyi problémád van, ne otthon kezelgesd magadat, hanem minél előbb fordulj orvoshoz.

Bak:

A munkában, megélhetésben olyan események történhetnek, amelyek átalakíthatják a jövődet. Még az is lehet, hogy a felettesed olyasmit mond, amely elgondolkodtat, és arra ösztönöz, hogy megtedd végre azt a lépést, amelyet már egy ideje fontolgatsz. Ha még nem vagy szerelmes, most olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel el tudnád képzelni az egész életedet. Ha szülő vagy, csemetéd változtatni szeretne az életén. Támogasd őt ebben!

Vízöntő:

A titkok hetének is nevezhető ez a mostani, amikor olyan dolog történhet, amelyet jobb lenne, ha nem vernél nagydobra. Ez az ügy ugyanis még képlékeny, és nem kellene, hogy elkiabáld a szerencsédet. Rokon olyan dologgal állhat elő, hogy nem is tudod hirtelen: ébren vagy-e, vagy talán álmodsz? Ha párkapcsolatban élsz, a társad a munkája miatt kevesebbet tud veled és a családdal foglalkozni.

Halak:

Váratlan találkozás miatt a feldobottság érzése keríthet hatalmába. A kapcsolatok talán sohasem voltak még annyira fontosak, mint ezen a héten. A munkában, megélhetésben is változásra van kilátás, emiatt nagy örömöt érezhetsz, hiszen ami most történik, az pozitív befolyással lehet a jövődre. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek jó hatással lehetnek rád, és bátran tervezgethetsz hosszabb távra. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos!

 

Nyitókép: Getty Images