Erre számíthatnak a csillagjegyek újhold idején: heti horoszkóp október 28-tól

A Kosnak alkalmazkodásra lesz szüksége, a Rákra változások várnak, a Szűz féltékeny lehet, a Bak pedig szorongóvá válhat. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha most utazol, roppant szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Sajnos minden esély meg lehet arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelybe nem kellene. A környezetedben vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni, még akkor is, ha tudod, hogy neked van igazad. A párkapcsolatokban akkor alakulhatnak jól a dolgok, ha alkalmazkodsz.

Bika:

Megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyben nagy szükséged lesz a híres nyugalmadra. Így kerülheted csak el, hogy olyasmit tegyél, amit nagyon nem szeretnél. Ha orvosi vizsgálaton kell részt venned, ne aggodalmaskodj, akihez segítségért fordulsz, valóban tud majd javítani az állapotodon. Kollégák között van olyan, aki az idegeidre mehet, de megeshet az is, hogy valakinek a rosszindulata előtt döbbenten állsz.

Ikrek:

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan szituáció alakul ki, amelynek hatására úgy gondolod, eljött az ideje, hogy más lehetőség után nézz. De az is megeshet, hogy egy váratlan ajánlattal keresnek meg. Erre talán gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. A szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé érkezhetnek. Ha szülő vagy, gyermeked miatt konfliktus alakulhat ki. Légy türelmes, mert könnyen elhangozhat olyan, aminek nem kellene.

Rák:

Amennyiben a szerelmi életed nyugalmas és kiszámítható volt, most változásra van kilátás. Sőt, még az is lehet, hogy megismersz valakit, aki új dolgokat és érzelmeket hoz az életedbe. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, ellenkező esetben olyan dologra adhatsz ki, melyek nemcsak feleslegesek, de nem is érik meg az árukat. Rokonnal légy türelmesebb!

Oroszlán:

A munkában olyan nehézségek alakulhatnak ki, amelyek miatt talán úgy érzed, rengeteg teher nyomja a vállad. Ráadásul kommunikációs problémák is felmerülhetnek, elsősorban a munkatársaiddal. Ha nem akarod, hogy egy lényeges kapcsolatodban kenyértörésre kerüljön sor, számolj el legalább tízig, mielőtt megszólalsz. A családi közegben egyik pillanatról a másikra kerülhet sor veszekedésre.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki féltékenység. De az is lehet, hogy a pénz miatt jön létre elképesztőnek bátran nevezhető helyzet. Ha szülő vagy, a gyermekeddel következetesnek kellene lenned. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha az utazás mégis elkerülhetetlen, akkor légy körültekintő, és vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládát.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban azért jön létre feszültség, mert a társad befolyásolni próbál téged. Olyan dologra kíván rávenni, amellyel nem csak te, hanem még a rokonaid sem értenek egyet. Megeshet viszont, hogy összehoz a sors valakivel, emiatt pedig nagyon szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan hír jut a füledbe, amely miatt örömödben táncra is perdülsz. Utazás és vásárlás jól sikerülhet.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt a következő időszakban nagyobb teher nehezedik majd a válladra. De az is lehet, hogy a felettesed előáll valamivel, ami komoly hatással lehet a magánéleted alakulására. Anyagi ügyek terén nem lesz okod panaszra, viszont egy találkozás során olyasmi hangozhat el, amitől éjszakánként nehezebben jön majd álom a szemedre.

Nyilas:

Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Ha kell, húzd szorosabbra a nadrágszíjat, és ne most vágj bele az anyagilag megterhelő vágyaid megvalósításába. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dolgot tehet, amely miatt hirtelen az egekbe emelkedhet a vérnyomásod. Légy türelmes! A párkapcsolatokban örömteli pillanatok várnak, ettől pedig kifejezetten kiegyensúlyozottnak érezheted magadat.

Bak:

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt talán szorongóvá válsz. Megeshet, hogy a feletteseddel konfliktusba keveredsz, de kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá. Persze az is lehet, hogy ellent mondasz, a főnököd viszont ezt nem fogja elfelejteni. Korábban történt, szomorú esemény többször az eszedbe juthat, emiatt pedig talán még segítségre is szükséged lehet.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben olyan váratlan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt örömödben talán a föld fölött lebegsz majd néhány méterrel. Ráadásul megeshet, hogy egy régi dolognak pont kerül a végére, ettől pedig még felszabadultabbá válhatsz. A külfölddel kapcsolatos ügyeknek nem kedvez az idő. Ha mégis utaznál, légy körültekintő és készülj fel a váratlan eseményekre is!

Halak:

Még az is lehet, hogy abban a kapcsolatodban alakul ki feszültség, amelyről azt gondoltad, nagy jövő előtt áll. A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Megeshet, hogy valakivel annyira egy hullámhosszon leszel, hogy egymás gondolatait is kitaláljátok. Ha egészségügyi problémád van, vedd komolyan, és minél hamarabb látogass el egy orvosi vizsgálatra!

 

Nyitókép: Getty Images