Legyünk elővigyázatosak és türelmesek! Heti horoszkóp augusztus 5-től

A Szűz baráti kapcsolatai miatt érezheti boldognak magát, a Nyilasra pompás utazás várhat, a Vízöntőnek szerelmes napokban lehet része... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Összességében pompás heted lehet, amikor olyan dolgok történhetnek veled, amik miatt örömödben fülig ér majd a szád. A szerelmi kapcsolatokban a társadnak vagy munkahelyi, vagy egészségi problémái adódhatnak, ez teheti átmenetileg feszültebbé a viszonyotokat. Rokonokkal légy figyelmesebb, családtaggal ne akarj most olyan dolgokat megbeszélni, amelyről ő most kevésbé kíván hallani. Ha van titkod, nagyon vigyázz rá, mert kiderülhet.

Bika:

Amennyiben egészségügyi problémád van, fordulj orvoshoz! Fontos lenne, hogy ne vizsgálgasd magad, és az interneten se kutass a tüneteid után, mert amit ott találsz, az könnyen tévútra vihet. Inkább válaszd a vizsgálatot, ne izgulj, nagyon jó kezekben leszel. Most érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Légy sokkal figyelmesebb, mert belemehetsz egy olyan dologba, amibe nagyon nem kellene…

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben összességében jól alakulhatnak a dolgok. Kivétel ez alól a pénz, amelyből nincs annyi, amennyi számotokra elég lenne. Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor az anyagi ügyek legyen most tabu téma, mert könnyen megeshet, hogy egy régi probléma kerül ismét terítékre, amelyben még mindig nem tudtok ötről a hatra jutni. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne idegeskedj, a dolgok jól alakulhatnak. Bíznod és hinned kell a gyógyulásban.

Rák:

Ezen a héten minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod. Most még az is megeshet, hogy olyan bevétel üti a markodat, amelyre nem számítottál, vagy legalábbis nem ennyire. Közben olyan kiadásokra is sor kerülhet, amelyek nagyon megérik az árukat. A munkahelyeden ezen a héten jó jelmondat lehet: ne szólj szám, nem fáj fejem. A régi párkapcsolatokat titok vagy pénzügyek tehetik nehézzé.

Oroszlán:

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy világosan fejezd ki magad. Így elkerülheted a nehéz, akár embert próbálónak is nevezhető szituációkat. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt a büszkeség érzése járhatja át minden porcikádat. Kolléga viszont megnehezítheti az életedet. Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez se kedvet, se erőt nem érzel.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban nehezen kezelhető helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy a probléma megoldhatatlan, ezért akár búcsút is inthettek egymásnak. Ha összekötöd életedet azzal a személlyel, akivel most hoz össze a sors, légy kitartó és türelmes, mert embert próbáló helyzeteket élhettek át. A felettesed olyan dologgal állhat elő, hogy te az egyik döbbenetből a másikba esel. Baráti kapcsolat vagy jó ismeretség miatt úgy érezheted, az élet napos oldalán sétálgatsz.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a környezetedben minden figyelem rád irányul. Ettől aztán úgy érezheted, mintha te lennél a sztár. Kétségtelen, hogy amit mondasz, azt mások nem csak meghallják, hanem meg is fogadják és úgy cselekszenek, ahogyan te szeretnéd. Olyan találkozásban is részed lehet, ami miatt örömödben fülig érhet a szád. Családtag miatt viszont nehezebbnek érezheted az életed, különösen, hogy olyan esemény történhet, ami miatt könny szökhet a szemedbe…

Skorpió:

Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése miatt boldognak érezheted magad. Még az is lehet, hogy csemetéd olyan dolognak ad hangot, amely számodra is nagyon fontos. Ha vállalkozó vagy, akkor tartsd be a szabályokat, mert megbüntethetnek. A munkahelyeden nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, különösen, ha pénzről van szó. Felettesednek most kellene előadnod mindazt, amit szeretnél, amit valaha tervbe vettél…

Nyilas:

Ha utazol, pompásan érezheted magad, ha pedig tanulmányokat folytatsz, olyan esemény történhet, amely nagyon is a kedvedre lehet. Ha jogi problémád van, akkor ennek rendezésére kiváló a mostani hét. Megeshet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba esel. Kedvez az idő nagyobb vásárlás lebonyolításának, ráadásul olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel fél szavakból is megértitek egymást.

Bak:

Próbálj meg egy kicsit nagyvonalúbban és engedékenyebben viselkedni, ugyanis ezzel a saját életedet teheted könnyebbé. Ha orvosi vizsgálatra, vagy műtéti beavatkozásra kerülne sor, az aggodalom érthető, de ne félj, jó kezekben leszel. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad talán nem fejezi ki magát világosan és egyértelműen, ezért alakulhat ki probléma. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most érdemes bonyolítani.

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a nagy egymásra találás ideje következhet be. Még az is lehet, hogy a szerelem lángja magasra csap. Jó kedve deríthet, hogy a környezetedben most többen vannak, akik nagyon kedvelnek. A munkahelyeden viszont kollégával kiáshatjátok a csatabárdot, emiatt talán olyan helyzet jön létre, amelynek hatására kevesebb kedvet érzel a munkához. Nagyon fontos, hogy figyelmes légy, ellenkező esetben nagy hibát követhetsz el.

Halak:

Ezen a héten mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Különösen igaz ez a szerelmi viszonyokra, mert kisebb feszültség jöhet létre a kommunikációs zavarok miatt. A munkahelyeden viszont nem lesz okod panaszra, mert nem csak a feletteseddel, hanem a kollégákkal is nagyon jól kijössz majd. Még az olyanokkal is, akiknek a viselkedése miatt korábban csak emésztetted magad. Egy különleges kapcsolat előnyeit élvezheted.

 

Nyitókép: Getty Images