Kettős helyzetek, változó kapcsolatok, új lehetőségek: heti horoszkóp július 29-től

A Szűz türelmetlenebb lesz, a Nyilas elfogadóbbá válik, a Bak párkapcsolata bonyolódik, a Halakra pedig jó dolgok várnak a munkában. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan helyzet jön létre, ami megkérdőjelezi a kapcsolatotok jövőjét. Előfordulhat továbbá, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyek erőteljesen a kegyes hazugság kategóriájába tartoznak. Külföldi utazás során furcsa helyzet alakulhat ki: lesz, amitől boldog leszel, de lesz olyan is, ami bosszúságot okoz. Családtaggal légy kedvesebb, elnézőbb, és támogasd őt önként!

Bika:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb, indulj mindenhova a szokottnál korábban! Figyelj, mert kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelynek hatására az idegeid megfeszülhetnek. Lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magadat, így elkerülheted a csalódást, a tévedést. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely hatással lehet az egész életedre. Ne félj a változástól, mert ez neked most kifejezetten jót jelenthet. Egészségedre jobban ügyelj!

Ikrek:

Utazás jól sikerülhet, és érdemes ezen a héten nagyobb vásárlást is bonyolítani. Szomszéddal, testvérrel, vagy közeli ismerőssel is jól kijöhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad elfogadó viselkedése és alkalmazkodása miatt a dolgok jól mennek majd, ettől pedig boldognak és elégedettnek érezheted magad. Anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged, mert hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. Olyan dolgokon járhat az eszed, amelyek nagy valószínűséggel sosem következnek be.

Rák:

Megeshet, hogy hiába szeretnél valamit nagyon, ellenállásba ütközöl. Előfordulhat, hogy olyan valakit szeretnél meggyőzni a magad igazáról, aki erre nem nyitott. Lehet, hogy a párkapcsolatokat átmenetileg nehézzé teheti, hogy a társad szorongóbb, magába fordulóbb. Anyagi ügyeid során kettős helyzet jöhet létre: a pénz jön és megy. A munkahelyeden új irányhoz kell igazodnod, amihez talán kevesebb kedvet érzel.

Oroszlán:

Még az is előfordulhat, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyre korábban nem számítottál, és amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodnod. Megeshet, hogy megszűnik valami, ami eddig lényeges szerepet játszott az életedben. Ám amikor a sors becsuk egy ajtót, akkor nagyon hamar kinyit helyette egy másikat. Minden valószínűség szerint a szerelmi kapcsolatokban boldog pillanatokat élhetsz át. A munkában viszont egymást követhetik a nehéz szituációk.

Szűz:

Talán ezen a héten türelmetlenebb leszel. Előfordulhat, hogy még azokat az embereket is nehezebben kezeled, akikkel egyébként jó viszonyt ápolsz. Megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, ami miatt szorongóbbá válsz. Ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok még képlékenyek, te is alakíthatsz rajtuk. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal fontos dolog kerülhet megbeszélésre. Párkapcsolatod akkor működhet, ha alkalmazkodsz.

Mérleg:

Összességében jó heted lesz, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. Most kellene előállnod azokkal a tervekkel, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak, és amelyeket eddig nem sikerült elfogadtatnod. Most olyan szituáció alakulhat ki, amikor sikerrel járhatsz. Érdemes a nagyobb vásárlásokat is most bonyolítani. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki. Felettesednek ne mondj ellent, még akkor sem, ha teljesen világos, hogy neked van igazad.

Skorpió:

Mivel nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet ezen a héten, érdemes lenne előállni olyan dolgokkal, amelyek már egy ideje nem hagynak nyugodni. Különösen a pénzzel kapcsolatos ügyeken lehet most áldás. Megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, ami miatt még a szavad is elakad. Fontos, hogy ne vegyél részt pletykálkodásban, mert ebből nem jöhetsz ki jól. Ha utazol, idegesítő helyzet alakulhat ki, amely ellen nem tehetsz semmit.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy sokkal elfogadóbb leszel, mint bármikor máskor. Ennek köszönhetően az életed is kiegyensúlyozottabbá válhat, emiatt pedig örömödben talán a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek, az ilyen jellegű törekvéseket el kellene halasztanod. Persze csak akkor, ha lehet. Ha nem, akkor légy sokkal körültekintőbb, és tartsd be a törvényt! A párkapcsolatokban valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen…

Bak:

A környezetedben ezen a héten több a rosszindulatú, kicsinyes személy, mint általában. Ezért akár bánatod, akár örömöd van, ne oszd meg senkivel. Így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást. A párkapcsolatokat elsősorban az anyagiak miatti nehézségek tehetik bonyolultabbá. De az is lehet, hogy te vagy makacs, és kötöd az ebet a karóhoz, ami miatt a társad kiborulhat. Egészségedre, testi épségedre ügyelj jobban!

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, nagy lehet közöttetek az összhang, mindketten ugyanazt tarthatjátok fontosnak. Megeshet viszont, hogy a rokonságodban van olyan személy, aki miatt tele vagy aggodalommal. Illetve az is előfordulhat, hogy az illető olyan merész dologgal áll elő, hogy te csak kapkodod a fejed. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, akkor sok minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd.

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden a dolgok úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy a felettesed olyasmivel áll elő vagy olyat mond, aminek a hatására úgy érzed nem is lehetne jobb a helyzet. Baráti kapcsolat is fontosabbá válhat, olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban a számodra fontosak. Pénzedre jobban ügyelj, vásárlást csak listával a kezedben bonyolíts, így elkerülheted a felesleges pénzszórást.

 

Nyitókép: Getty Images