Bonyolult napok állnak előttünk: heti horoszkóp június 24-től

A Vízöntőnek kommunikációs problémákkal kell megküzdenie, a Halak jobb, ha megőrzi a hidegvérét, az Ikrekre párkapcsolati nehézségek várnak. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Ha pénzről van szó, óvatosabbnak kellene lenned! Semmiképpen se adj ki most olyan dologra, ami nem éri meg az árát! A szerelmi kapcsolatodat átmenetileg nehézzé teheti, ha nyomást gyakorolsz a társadra. A békesség kedvéért légy engedékenyebb életed párjával. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely negatív hatással lehet az anyagi helyzetedre.

Bika:

Megeshet, hogy a saját hibádból anyagi veszteség ér. Talán megpróbálnak becsapni, és így pénzt kihúzni a zsebedből. Vigyázz, mert valami az életedben túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.  Balesetveszélyes ez a hét, ne rohanj, ne kapkodj! Ingatlannal kapcsolatos ügyet érdemes most bonyolítani, utazást pedig lefoglalni. Őrizd meg a nyugalmadat a rokonaiddal szemben!

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal most kicsit nehezebb lehet az élet, mert talán olyan dologhoz ragaszkodik, amin te szeretnél változtatni. Felbukkanhat egy olyan ismerős az életedben, akitől az idegeid megfeszülhetnek. Az lenne a legjobb, ha nem törődnél vele és nem pazarolnád rá az energiádat. Megeshet, hogy olyan átláthatatlan helyzet jön létre, amelyből valaki segítségével találhatod meg csak a kiutat.

Rák:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha utazol, légy különösen elővigyázatos! A pénzedre és az értéktárgyaidra ügyelj jobban és semmiképpen se adj lehetőséget arra, hogy elveszítsd őket. A párkapcsolatodban engedékenyebbnek kellene lenned, így a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Munkahelyeden zavarossá válhat a helyzet.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a munkában olyan helyzet jön létre, ami miatt égnek áll majd a hajad. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és ne mondj olyat, amit később megbánhatsz, vagy amivel anyagilag nehéz helyzetbe hozod magad. A szerelmi kapcsolatodban a kedvesed hajlamossá válhat a túlzásokra. Te vagy az, aki észhez tudja téríteni őt, és így elkerülhető a csalódás.

Szűz:

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden zavaros helyzet alakul ki, amikor hirtelen azt sem tudod, ki, kivel van. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyekkel nem tudsz megbarátkozni és zavar a tisztánlátásban. A szabályokat tartsd be, különben anyagilag nehéz helyzetben találhatod magad. Megeshet, hogy a postás olyan értesítéssel csenget, amitől ideges leszel. A gyermeked viszont örömet szerezhet.

Mérleg:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet, aminek hatására fogalmad sincs, hogyan kellene viselkedned a környezeteddel. Megeshet, hogy valakiről, akiben eddig megbíztál, váratlan dolog jut a füledbe. Emiatt talán vége is szakadhat a kapcsolatnak. Kedvez az idő ingatlanügy bonyolításának. Ha rokonnal fasírtban vagy, ideje tisztázni a helyzetet, hidd el könnyebbé válik majd az életed.

Skorpió:

A munkahelyeden döbbenetes helyzet jöhet létre. Az lenne a legjobb, ha most senki mellett sem foglalnál állást, így elkerülheted, hogy emiatt később kellemetlen helyzetbe kerülj. Az is lehet, hogy a környezetedben váratlanul felbukkan egy olyan személy, aki miatt át kell gondolnod a terveidet, és aki felkavarhatja az állóvizet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad az agyadra mehet. Légy türelmesebb!

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyben megkérdőjelezed a jövőd, és amely megnehezíti az életed. Az anyagi ügyeid azonban jól alakulhatnak. Előfordulhat, hogy olyan bevételre teszel szert, amiből tartalékot tudsz majd képezni az előtted álló időszakra. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dologgal állhat elő, amely felborzolhatja az idegeidet.

Bak:

Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan szituáció jön létre, amelyet nehezen tudsz kezelni. Különösen, hogy most körömszakadtáig ragaszkodsz olyan dolgokhoz, amelyeknek már lehet, hogy lejárt az ideje. A környezetedben valaki talán úgy hazudik, mint a vízfolyás. Nagyon figyelj most a munkádra, mert ha hibát vétesz, a feletteseddel akár komolyan össze is különbözhetsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy őszinte!

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor fejezd ki magadat világosabban és egyértelműbben. Ha viszont őrjítő helyzet jön létre, számolj el tízig, mielőtt megszólalnál. Megeshet, hogy a családodban van olyan személy, akin hiába próbálsz segíteni. Ha ő nem akarja, nem tehetsz semmit. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, gyermekeddel nem könnyű most az élet.

Halak:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi közmondás, miszerint „ne szólj szám, nem fáj a fejem”. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol villámcsapásként érhet egy váratlan helyzet kialakulása. Megtörténhet, hogy a felettesed munkavégzése és hanyagsága miatt feszült napokat élsz meg. Maradj nyugodt és ne kritizáld most őt, ezzel elkerülhetsz egy komolyabb konfliktust. Utazás jól sikerülhet.

 

Nyitókép: Getty Images