A Kos szerelmi kapcsolatában átmeneti feszültség várható, a Rák ereje teljében lesz, a Skorpiónak viszont az egészségére kellene koncentrálnia. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

A munkában, megélhetésben és a pénzügyekben sikereket érhetsz el ezen a héten. Ha szeretnél valamit megbeszélni  a feletteseddel, akkor most kellene a tettek mezejére lépned: az ajtaja nyitva áll előtted. A szerelmi kapcsolatokban átmeneti feszültség alakulhat ki, de ne izgulj! A problémák jönnek, majd mennek. Figyelj viszont arra, hogy most senkit se avass be a gondjaidba, mert valaki visszaélhet a bizalmaddal, te pedig csalódottnak érezheted magadat.

Bika:

Lehet, hogy a héten körülötted forog az egész világ? Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ha vannak olyan dolgok, amiket már egy ideje szeretnél elérni, akkor erre most van itt a lehetőség. Pénzügyek dolgában azonban sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyre nem számítasz. Ha jogi ügyed van folyamatban, nem biztos, hogy a kedved szerint alakulnak a dolgok.

Ikrek:

Nem is gondolnád, de a környezetedben több olyan ember is van, aki a csillagokat is le tudja hazudni az égről. Légy óvatos, különösen azokkal a dolgokkal, amelyekről úgy gondolod, hogy túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Így elkerülheted a csalódást. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyre nem számítasz. A párkapcsolatokban a kedvesed olyasmire vágyhat, amivel talán te nem tudsz azonosulni.

Rák:

Rengeteg erővel rendelkezel ezen a héten, egyszerűen úgy érzed, nincs lehetetlen számodra. A munkában, megélhetésben is olyan dolgok történnek, amelyek nagyon is a kedvedre lesznek. Nem kedvez viszont az idő a hosszabb távú tervek elkészítésének, ezekben az ügyekben nem látsz most tisztán, és talán olyasmibe fogsz bele, amiből a jövőben nem lesz semmi. Külföldi utazás során másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan szeretnéd.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Emellett könnyen lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki örömmel beszél majd a téged érdeklő, netán érintő dolgokról. Ennek hatására talán még a világot is másként látod. A baráti vagy ismeretségi körödben lehetnek olyan személyek, akik az agyadra mennek és sajnos előfordulhat, hogy a szerelmi életedben is számodra elfogadhatatlan dolgok történnek…

Szűz:

A munkában, megélhetésben kisebb problémák alakulhatnak ki. Lehet, hogy van valaki a környezetedben, aki aknásítja előtted a terepet. Megeshet, hogy a felettesed kerül kellemetlen, talán átláthatatlan helyzetbe, ami sajnos a te életedre is hatással lehet. Minden külfölddel, tanulmánnyal, joggal kapcsolatos ügyön áldás van most. Talán olyan dologra kerül sor, amelyre már egy ideje várakoztál, vágyakoztál.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a héten olyan események történnek, amelyek miatt örömödben táncra tudnál perdülni. A munkában, megélhetésben is sikeres lehetsz, sőt most szinte bármit elérhetsz a felettesednél. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak most mindennél fontosabb lehet az otthon, a család és a rokonság. Támogasd! A szabályokat komolyan tartsd be, mert bírságveszélyes ez a hét, a szabálytalanság pedig sok pénzt húzhat ki a zsebedből.

Skorpió:

Ezen a héten legyen mindennél fontosabb az egészséged megőrzése! Ne sajnáld erre a pénzt! Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, készülj fel az idegesítő helyzetekre. A házasságokban, régi együttélésekben a párod olyan dologgal állhat elő, amely nagy meglepetésként érhet. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van arra, hogy jobban odafigyelj rá, a szeretetedet pedig szavakba öntsd. Egy régi vágyad a héten valóra válhat.

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben azért alakulhat ki elfogadhatatlan helyzet, mert a társad olyasmit szeretne, amivel te nem értesz egyet. Lehet, hogy a kedvesednek nincs jövőképe, ezzel pedig könnyen kihúzhatja nálad a gyufát. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, aminek hatására olyan terveket szövögetsz, amelyek könnyebbé tehetik a későbbiekben az életedet. Banki, biztosítási és orvosi ügyeket most bonyolíts!

Bak:

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jön létre, amelyet nehezen tudsz kezelni. Előfordulhat, hogy tudomásodra jut valami, amitől döbbenetedben még az állad is leesik majd. Ugyanakkor megeshet, hogy valaki helyett kell tartanod a hátad, ugyanis ez a valaki nem végzi maximálisan a munkáját. Ha valamit nem értesz, akkor inkább kérdezz, ez nem szégyen!

Vízöntő:

A szerelemben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy te csalódottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő olyasmivel, amit nehezen tudsz kezelni. A rokonaid között van, aki a segítségedre lesz, de olyan is, aki miatt az idegeid megfeszülnek. Egy váratlan helyzetet gondot okozhat, emiatt megeshet, hogy lelkiismeret-furdalás tör rád. A munkahelyeden jó teljesítményt nyújthatsz.

Halak:

Valójában semmi okod nincs a lehangoltságra, a kedélyállapotod mégis hullámzó lehet a következő héten. Talán saját magad sem tudod megmondani, hogy mi okozza a problémát. Ám ez a helyzet csak átmeneti, a lehangoltságot rövid időn belül vidámság és optimizmus válthatja fel. A kapcsolataidnak nagy hasznát veheted. Ha eddig a szerelmi életed eseménytelen volt, most különös pezsgés várható rád.

 

Nyitókép: Getty Images