Új lehetőségek, megváltozó kapcsolatok, átláthatatlan helyzetek, de örömök és felemelő pillanatok is várnak a csillagjegyekre a következő héten... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyre nem számítasz. De az is megeshet, hogy a munkában történnek olyan dolgok, amik miatt örömödben fülig ér majd a szád. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányról van szó, akkor hajlamossá válhatsz a lustaságra, és ez lehet az oka annak, hogy nem éred el azt, amit szeretnél, amit célként tűztél ki magad elé. Légy kitartóbb!

Bika:

Még az is lehet, hogy a sors teljesíti azt a vágyadat, amit már jó ideje dédelgetsz. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek hatására talán még a világot is másként látod. A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé teheti, hogy kedvesednek újfajta elképzelései lehetnek a saját és a közös életetekről. Az őszinte beszélgetéssel várj még legalább egy hetet…!

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolog kerülhet napvilágra, ami miatt a kapcsolat valószínűleg nem folytatódhat a megszokott kerékvágásban. De az is lehet, hogy a kedvesednek vannak olyan ügyei, amelyek előtt meglepetten állsz. Anyagi ügyeid talán egy ismerősnek köszönhetően jól alakulnak. Megeshet, hogy földöntúli dolgokkal kezdesz foglalkozni. Jó hatással lehet rád az új elfoglaltság.

Rák:

Hajlamossá válhatsz ezen a héten a szorongásra. Még az is lehet, hogy olyan dolog miatt aggodalmaskodsz, ami nem fog bekövetkezni. Ha nagyobb utazást tervezel, olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, esetleg álmodsz. A munkában, megélhetésben sikeres lehetsz. Még olyasmit is el tudsz végezni, amit régóta halogatsz.

Oroszlán:

Ezen a héten a szerelemben kevesebb a szerencséd. Még az is lehet, hogy olyan probléma kerül előtérbe, ami miatt ha nem is ér véget a kapcsolat, valószínűleg a dolgok más kerékvágásban folytatódnak majd tovább. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat ki, aminek köszönhetően örömödben talán táncra is perdülsz. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, és egy kapcsolati tőkédnek is nagy hasznát veheted.

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a héten a felettesed nagyon zabos lesz, ezért mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amit nagyon nem kellene. Olyan új lehetőséget is utadba sodorhat az élet, hogy el sem mered hinni, veled ez megtörténhet. Mindez pozitív irányban befolyásolhatja az életedet, a jövődet. A szerelem ege is vakítóan kék lehet.

Mérleg:

Nem a sikeres kommunikáció hete ez a mostani, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz, így elkerülheted az esetleges kellemetlenségeket. Egészségügyi probléma is felütheti a fejét. Ha már jó ideje kínlódsz betegséggel, a dolgok jó irányba fordulhatnak, amitől elégedettséget érezhetsz. A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre.

Skorpió:

A hét legfontosabb feladata: a pénzedre és az egészségedre való nagyobb odafigyelés. Minden esély meglehet arra ugyanis, hogy egy betegség átmenetileg kivonjon a forgalomból. Figyelj oda arra, hogy ne adj ki olyan dologra, ami nem éri meg az árát, vagy ami teljesen felesleges. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amellyel meglephet.

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben feszültség alakulhat ki, sőt olyan szituáció is, amelyet te nem tudsz elfogadni. Nem ez a legjobb alkalom az őszinte beszélgetésekre, a társad ugyanis erre most nem képes. Adj neki időt! A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt örömödben talán még a szavad is elakad. Ha egészségügyi problémád van, ne aggódj, a gyógyulás útjára léphetsz.

Bak:

Nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy mostanában nem könnyű veled az élet. Hajlamossá válhatsz ugyanis a makacs viselkedésre, amivel talán észre sem veszed, de a saját életedet is megnehezíted. A szerelmi kapcsolatokban olyan fordulat állhat elő, amelyet talán el sem mersz hinni. A meglévő viszonyok szorosabbá válhatnak. A munkahelyeden átláthatatlan helyzet jöhet létre, kolléga viselkedése kiboríthat.

Vízöntő:

Ezen a héten sem a szerelemben, sem a pénzügyekben nem állsz a helyzet magaslatán. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Megeshet az is, hogy a csemetéd olyan dologgal áll elő, amelyet nehezen tudsz kezelni. Viszont kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, és a munkahelyeden is jó eredményeket érhetsz el.

Halak:

A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt nem látsz majd tisztán. De az is lehet, hogy olyan ügybe keveredsz, amely bátran nevezhető zűrösnek és zavarosnak. Ráadásul rokon miatt is nehéz helyzetbe kerülhetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat, sőt megeshet, hogy olyan lehetőségről hallasz, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Feletteseddel szemben tarts két lépés távolságot!

 

Nyitókép: Getty Images