Derű és feszültség is vár ránk: heti horoszkóp május 6-tól

A Nyilasnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Szűznek több energiára lesz szüksége, a Kos jobb, ha a kezébe veszi a pénzügyek irányítását... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Vedd a kezedbe pénzügyeid irányítását: ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most adj hangot! Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban azért alakul minden jól, mert a társad elégedettséget érez a megteremtett egzisztenciája miatt. A házasságokban, régi együttélésekben vitára kerülhet sor egy számodra fontos ügyben.

Bika:

Még az is lehet, hogy amire korábban sokat gondoltál és ami után vágyakoztál, azt a sors most teljesíti. Érthető, hogy más színben látod a világot és benne a saját helyedet. Általában nem jellemző rád a túlzás, most viszont a pénzügyek kapcsán elszaladhat veled a ló, a költekezést pedig később megbánhatod. Párkapcsolatokban az anyagiak miatt jöhet létre feszültség.

Ikrek:

Sokkal több erővel és energiával rendelkezel, mint korábban. Talán ez lehet az oka annak, hogy olyan dolognak a végére is pontot teszel, amely régóta szívja már az energiádat. Ha egészségügyi problémád van, most végre a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad elfogadó magatartása miatt alakulhatnak kedvezően a dolgok. A pénzedre jobban ügyelj!

Rák:

A kollégáid között van olyan személy, akivel szemben három lépés távolságot kellene tartanod! Megeshet, hogy a munkád során nehezen elfogadható helyzet jön létre. A házasságokban, régi együttélésekben ha nem viszed haza a munkahelyeden felmerülő problémákat, akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Oroszlán:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Még az is megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. A szerelmi viszonyokban feszültség alakulhat ki, amelyet jól tudtok kezelni, és amely így felszámolhatóvá válhat. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor óriási mázlid lehet, ami feldobottá tehet.

Szűz:

Nagyobb erőre és energiára van szükséged ezen a héten, ha a munkáról, megélhetésről van szó. Ügyelj a stílusodra, mert megeshet, hogy éppen ezzel irritálod a felettesedet, vagy éppen mások ennek hatására érzik fenyegetve magukat. A szerelmi életedben olyan változásokra van kilátás, ami miatt a párkapcsolatod talán más kerékvágásban folytatódik, mint eddig.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak problémája lehet, emiatt pedig szorongóbbá válhat. Előfordulhat, hogy te állsz elő olyasmivel, ami miatt az életet nehezebbnek érezheti. Ha utazol, apróbb bosszúságra számíthatsz, de összességében a dolgok mégis a kedved szerint alakulnak. A munkahelyeden vigyázz azzal, hogy kinek, mit mondasz el, mert valaki kiforgathatja a szavaidat.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben most döbbenhet rá életed párja, hogy mennyire fontos a veled való kapcsolata. Ezért talán olyan dologra is hajlandó lesz, amit korábban elképzelhetetlennek tartott. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyobb figyelemre lehet szüksége, főleg, hogy hajlamossá válhat a csélcsap viselkedésre. Fontosabb dolog megbeszélésére most lehetőség nyílhat.

Nyilas:

Ha szülő vagy, gyermeked olyan helyzetbe kerülhet, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek, és amelyet nem tudsz elfogadni. Ráadásul mélyen a zsebedbe is kell nyúlnod, ami szintén hozzájárulhat a borús kedélyállapotodhoz. A munkában viszont sikert sikerre halmozhatsz, sőt az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével lelkileg feltöltődsz.

Bak:

A szerelem ege vakítóan kék lehet számodra. Megeshet, hogy olyan boldognak és elégedettnek érzed magad a szerelmi életed alakulása miatt, hogy a környezetedben hirtelen megnő az irigyeid száma. A munkában, megélhetésben kisebb feszültség alakulhat ki, szerencsére jól tudod kezelni. Ha van titkod, és nem akarod, hogy kiderüljön, akkor most különösen vigyázz rá!

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak jól alakulhatnak a dolgai, ez pedig jó hatással van a kedélyére és kettőtök viszonyára is. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kell lenned, mert félreértés vagy figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel viharos lehet most a kapcsolatod. Jusson eszedbe: okos enged…!

Halak:

A munkában, megélhetésben változásra van kilátás, ami miatt azért ne izgulj, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulnak. A kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak számodra, mint ezen a héten, emiatt akár előnyös helyzetbe is kerülhetsz. Kedvez az idő ingatlanügy lebonyolításának. A családtagokra fordíts nagyobb figyelmet! Egy különleges találkozás felvillanyozhat.

 

Nyitókép: Getty Images