Váratlan helyzetek várnak ránk: heti horoszkóp április 22-től

A Bikára váratlan események várnak, A Halak baráti kapcsolata fontosabbá válik, a Nyilasnak a változtatás gondolata is megfordul a fejében, a Rák figyelmetlen lehet. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Megeshet, hogy találsz egy tömött pénztárcát, de ami még valószínűbb, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amelynek pozitív anyagi következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel a láthatáron, aki miatt hajlandó lennél megváltoztatni az életedet is. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb! Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor se mondj el, ha általa előnyös helyzetbe kerülnél.

Bika:

Ugyan ki nem állhatod a váratlan eseményeket, most mégis ebben lehet részed. Ne ellenkezz, nem tehetsz semmit, hiszen talán a sors kényszeríti rád most ezt a szituációt. A későbbiekben viszont kiderülhet, hogy ez nem is olyan rossz! A barátaid között van valaki, akiről kényes dolog derülhet ki, és amely miatt akár véget is érhet ez az ismeretség. Pénzedre jobban ügyelj, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely egyébként felesleges.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben a dolgok nem a kedved, vagy az elvárásaid szerint alakulnak. Megeshet, hogy valaki annyira felidegesít, hogy a szavaidat sem válogatod meg, ezzel viszont akár az ellenségeid táborát is gyarapíthatod. Talán mostanában nem látsz tisztán, ez magyarázhatja az átmeneti lehangoltságot. Szerencsére van olyan személy, aki melletted áll és támogat. Hallgass rá!

Rák:

Még az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nagyon jól kijössz majd, és akinek a hatására olyan változás történhet, amely nagyon is a kedvedre lesz. A környezetedben lehet egy olyan személy, aki miatt viszont kinyílhat a bicska a zsebedben. Előfordulhat, hogy figyelmetlen vagy és ezért követhetsz el hibát. Ha utazol, köss biztosítást!

Oroszlán:

Az lenne a legjobb, ha ezen a héten a munkára, a megélhetésre és a karrieredre koncentrálnál. A sors ugyanis az életnek ezen a területén hozhat egy olyan váratlan helyzetet, amelyet ha kihasználsz, akkor elérheted a célodat, és elégedetté válhatsz. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy betegség ágyba kényszerít. Barát csalódást okozhat.

Szűz:

Még az is megeshet, hogy a felettesed stílusával nem tudsz megbarátkozni. De az is előfordulhat, hogy a környezetedben van olyan személy, aki lépten-nyomon hazudozik. A saját érdekedben légy vele távolságtartó! A régi szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely jó hatást gyakorol a biztonságérzetedre. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek!

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan anyagi ügyekkel foglalkozhat, amely talán téged is érint. De az is lehet, hogy van valaki a háttérben, aki életed párját befolyásolja, ezért érdemes lenne nyitott szemmel és füllel járnod, így ugyanis megvédheted magadat és a kapcsolatodat is. Megeshet, hogy egy régi dolog kerül terítékre, de az is, hogy olyan valaki bukkan fel, aki miatt felgyorsul a szívverésed.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely miatt a szavad is elakad. Talán a főnöködre nagyobb nyomás nehezedik mostanában, ez magyarázat lehet a viselkedésére. Ha szülő vagy, csemetédnek dicséretre, a szeretet szavakban öntésére lenne a legnagyobb szüksége. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nyugtalanabbá válhat, ami hatással lehet a viszonyotokra.

Nyilas:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek elgondolkodtathatnak és talán a változtatás lehetősége is megfordul a fejedben. De az is megeshet, hogy kolléga mond olyasmit, amin nagyon meglepődsz majd. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad feszültebb,emiatt talán olyasmit mond, amellyel megbánt. Ne vedd a szívedre, mert nem gondolja a dolgot komolyan!

Bak:

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet jön létre, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél gondolni. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel türelmesebbnek kellene lenned, még akkor is, ha olyasmit mond, ami megemeli a vérnyomásodat. A kollégák között van olyan, akinek a mondandója miatt idegessé válhatsz. Váratlan találkozás miatt viszont örömödben a fülig érhet a szád.

Vízöntő:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy a kedvesed olyan idegessé válik, hogy képtelen lesz a higgadt viselkedésre, emiatt pedig a dolgok akár el is durvulhatnak. Ha pénzről van szó, légy óvatosabb, mert talán olyasmire adsz ki, amely veszteséggel jár. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor, sőt az is lehet, hogy csemetéd miatt szembe kell szállnod valakivel.

Halak:

Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, hiszen olyan dolgot tudsz megbeszélni vele, amelyet senki mással. A kommunikáció fontosabb lehet most, különösen, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor szükséged lehet egy kívülálló a tanácsára. Valami elromolhat, amelynek a megjavíttatása többe kerül, mint ahogy elsőre gondoltad. Ha valami bánt, adj ennek hangot, mert az elfojtás testi problémákat okozhat!

 

Nyitókép: Getty Images