A Bika feszült lesz, a Halak váratlan találkozásra számíthat, a Skorpió szerelmi életében problémák adódhatnak, a Szűz könnyen megbetegedhet. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Még az is megeshet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amelyet a legmerészebb álmaidban sem tudtál elképzelni, sőt előfordulhat, hogy a szerelem is rád talál. Ha szülő vagy, akkor gyermeked olyan váratlan dologgal állhat elő, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez kezdj. Légy türelmes! A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezen tudja elfogadni, hogy van, ami most fontosabb nála.

Bika:

Hajlamossá válhatsz a feszült viselkedésre, de jobb, ha tudod, hogy ezzel csak magad alatt vágod a fát. Próbálj meg barátságosabb és elfogadóbb lenni, így elkerülheted, hogy azok is ellened forduljanak, akik eddig támogattak. Olyan valaki bukkanhat fel váratlanul az életedben, akiről talán már jó ideje nem hallottál semmit. Több pénzt és figyelmet kellene fordítanod a saját vagy egy közel álló személy egészségére.

Ikrek:

Minden idegszáladdal a munkára és a megélhetésre kellene most koncentrálnod. Az életnek ezen a területén ugyanis olyan eredményeket érhetsz el, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Váratlan találkozásban is részed lehet, méghozzá olyanban, ami miatt egyik döbbenetből a másikra esel majd. Érdemes lenne a nagyobb vásárlásokat most lebonyolítani, mert jó lehetőségeket csíphetsz meg. A párkapcsolatokban átmeneti nehézségek várhatók.

Rák:

Még az is lehet, hogy a kollégáid között van olyan személy, aki miatt kinyílik a bicska a zsebedben. Ezen a héten jó lenne, ha a régi mondást alkalmaznád, miszerint okos enged… Felbukkanhat az életedben egy régi ismerős, de az is lehet, hogy a korábbi erőfeszítéseidnek most aratod le a gyümölcsét. Olyan esemény történhet, amely befolyással lesz a jövődre, és ez megnyugtat téged.

Oroszlán:

A szerelemi életedben furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan valaki iránt lobban szerelemre a szíved, akiről soha nem gondoltad volna, hogy hatással lesz rád. Az elfogadással gondjaid lehetnek, de vigyázz, mert ez könnyen befolyásolhatja a meglévő viszonyaidat. Régi konfliktusnak a végére pontot tehetsz. A munkában, megélhetésben valakinek a segítségével sikeressé válhatsz.

Szűz:

A szerelmi életedre a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Talán visszatér az életedbe egy olyan valaki, akivel már hosszabb ideje nem találkoztál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki, különösen, ha a pénz kerül szóba. Az egészségedre jobban kellene vigyáznod, mert könnyen ágynak dönthet valamilyen betegség. Váratlan helyzetben is részed lehet, ezt szerencsére jól tudod kezelni.

Mérleg:

A házasságokban, együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben talán táncra is perdülsz. Lényeges, hogy ezen a héten diplomatikusan kommunikálj, mert több az érzékeny, sértődékeny ember a környezetedben. Bírságveszélyes ez az időszak, tartsd be a szabályokat! Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, az idősebb személyekkel, rokonokkal törődj többet!

Skorpió:

Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani! Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy ennek hangot adj! Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Ügyelj arra, hogy minden csekket időben befizess! Feletteseddel most megbeszélheted mindazt, ami már egy ideje nyomja a lelkedet. Szerelmi kapcsolatot nehézzé tehet társad problémája.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan váratlanul lobban lángra a szíved, hogy te magad is megdöbbensz. Ha szülő vagy, akkor gyermeked olyan helyzetbe kerülhet, hogy neked a segítségére kellene sietned. A baráti kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és az is megeshet, hogy búcsút kell intened valakinek. Most mindenért keményen meg kell dolgoznod, a fáradtság viszont megéri: honorálják majd a munkád.

Bak:

Olyan helyzet alakulhat ki, hogy te csak ámulsz és bámulsz. Az is megeshet, hogy a tudomásodra jut valami, amitől kinyílik a bicska a zsebedben. Nem érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítanod ezen a héten, mert az életnek ezen a területén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Kedvez az idő viszont ingatlanügyletnek, sőt ezen a héten belevághatsz valami olyasmibe is, ami már régóta foglalkoztat.

Vízöntő:

A pénz ezen a héten jön és megy. Még az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. De az is megeshet, hogy elromlik valami, aminek a megjavíttatása nem két fillér lesz. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely a kettőtök viszonyára is jó hatással lesz. Felbukkanhat valaki olyan az életedben, aki megzavarja a lelked nyugalmát.

Halak:

Ha nem akarsz állást változtatni, akkor nagyon fontos, hogy ezen a héten próbálj meg elfogadóbban viselkedni a feletteseddel szemben. Ha viszont változás következik be a munkahelyeden, akkor sem kell aggódnod: a dolgok jóra fordulnak majd. A szabályokat tartsd be, mert előfordulhat, hogy hatósági ellenőrzésre kerül sor. Balesetveszélyes ez a hét, légy figyelmesebb! Váratlan találkozás felvillanyozhat, és értékes dologra bukkanhatsz.

 

Nyitókép: Getty Images