Öröm és bosszúság is vár ránk: heti horoszkóp április 8-tól

A Halak megvalósíthatja az álmait, a Baknak több időt kellene a szabadban töltenie, az Oroszlánnak szerencsésen alakul a szerelmi élete, az Ikrek pedig felemás helyzetben találhatja magát. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. A munkahelyeden akkor leszel kiegyensúlyozott, ha nem szállsz senkivel sem szembe. Ne akard éppen most tűzön-vízen keresztülvinni az elképzeléseidet! Megeshet, hogy valaki rád bízza a titkát, sőt az is előfordulhat, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyről jobb, ha a későbbiekben nem beszélsz.

Bika:

Jobb lenne, ha ezen a héten visszafognád magad, mert már így is többen vannak a környezetedben, akik nincsenek jó véleménnyel rólad. Nincs szükséged arra, hogy még olyan valakit is magadra haragíts, aki esetleg komolyabban tudna ártani neked. Megeshet, hogy régi, kínos dolgok kerülnek ismét a terítékre, de az is lehet, hogy olyasmivel kell foglalkoznod, amely miatt boldognak érzed majd magad.

Ikrek:

Felemás helyzet alakulhat ki ezen a héten: olyan dologról szerezhetsz tudomást, ami örömmel tölti majd el érzékeny lelked, viszont valami olyasmi is napvilágra kerülhet, amely miatt sajnos összeszorul a szíved. Az lenne a legjobb, ha most egyértelműen fogalmaznál, ha pedig nem értesz valamit, akkor egyszerűen csak kérdezz! Megeshet, hogy rokon vagy közeli ismerős egészségi állapota miatt idegesebb leszel, a munkában viszont szerencsés napokat élhetsz át.

Rák:

A munkahelyeden a felettesed nehéz helyzetbe kerülhet és előfordulhat, hogy ez rád is rossz hatással lesz. Nincs most értelme őt olyan dolgokkal bombázni, mint például a pénz, plusz juttatások vagy egyéb ügyek, amelyek neked fontosak. Külföldi utazást most érdemes lefoglalni, ha viszont ebben az időszakban utazol, akkor különleges élményben lehet részed. Ha párkapcsolati változásra vágysz, itt a ragyogó alkalom: lépj!

Oroszlán:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha vizsgálatra vagy beavatkozásra kerülne sor, ne idegeskedj: a gondviselés nem hagy magadra ebben a helyzetben. A szerelmi kapcsolatod alakulása miatt szerencsésnek érezheted magad. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor, ez most sajnos elkerülhetetlen.

Szűz:

Ezen a héten a felettesed csípős hangulatban lehet, ezért neked vissza kellene fognod magad, ellenkező esetben olyan helyzet jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, gyermekedet jobban féltheted ezen a héten, emiatt pedig talán erősen korlátozod őt úgy, hogy azt észre sem veszed. Ha vannak titkaid és nem szeretnéd, hogy kitudódjanak, akkor most nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz el! Pénzügyeket most intézz!

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadat valaki befolyásolhatja, emiatt pedig átmenetileg feszültebb helyzet jöhet létre kettőtök között. Az is megeshet, hogy a kedvesed most nehezebben boldogul és ez rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Légy most türelmes és koncentrálj inkább a munkádra, mert előfordulhat, hogy figyelmetlenséged miatt hibát vétesz, ennek pedig olyan következményei is lehetnek, amelyeket nagyon nem szeretnél.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldogság járhatja át minden porcikádat. Ha még nem vagy szerelmes, olyan valakivel hozhat össze most a sors, hogy szinte el sem hiszed, hogy ilyen szerencsés vagy. A meglévő kapcsolatokban kisebb feszültség jöhet létre, de szerencsére ezeket jól tudod kezelni. Megeshet, hogy elégedetlen vagy anyagi ügyeid alakulása miatt. Ha ez így van, akkor most kellene előadnod a pénzügyekkel kapcsolatos elképzelésedet főnöködnek.

Nyilas:

Ha szülő vagy, próbálj meg elfogadóbb lenni, különben könnyen olyan helyzetben találhatod magad, amelyet nagyon nem szeretnél. A kiadásaid megnövekedhetnek ezen a héten, kezeld most a pénzed okosan! A házasságokban, régi párkapcsolatokban vitás helyzet alakulhat ki, elsősorban a társad viselkedése miatt. Utazás jól sikerülhet! Hivatalos találkozón nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ami jó eredményhez vezethet.

Bak:

Óvatosabbnak kellene lenned ezen a héten, mert olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. Mindennek az lehet az oka, hogy feszültebb vagy a kelleténél, emiatt a környezetedben élők könnyen úgy gondolhatják, hogy problémás a viselkedésed. Ha egy kicsit diplomatikusabban és elnézőbben viselkednél, a saját életedet is megkönnyítenéd. Tölts több időt a szabadban és mozogj! Szükséged van arra, hogy megőrizd az egészségedet!

Vízöntő:

Izgalmas heted lehet, amikor a figyelmed fókuszában a pénz állhat, amelyből persze nincs annyi, amennyi kellene. De  azért így sem lehet okod panaszra, ha az anyagiakról van szó. Ha szülő vagy, gyermekeddel összekaphattok. Alkalmazd a régi mondást, miszerint okos enged…! Olyan megbeszélésre is sor kerülhet, amely miatt meglepettségedben még a szavad is elakadhat. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos!

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan mozgolódás kezdődik, amely hatással lesz rád. Talán te is úgy érzed, eljött a pillanat, amikor a tettek mezejére kellene lépned, és megvalósítani mindazt, amit egy ideje már tervezgetsz. Ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, akkor ennek most adj hangot! A barátaid között van olyan, akire minden helyzetben számíthatsz.

 

Nyitókép: Getty Images