Az Ikreknek alkalmazkodásra van szüksége, a Baknak a munkahelyváltoztatás is megfordul a fejében, a Skorpiónak fontos most a megfelelő kommunikáció, a Szűz pedig jobb, ha óvatos marad a főnökével! Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy a megszokottnál sokkal óvatosabb, így elkerülheted a nagyobb bajokat! Kopogtathat az ajtódon a múlt: talán olyan dolog kerül terítékre, ami jobb, ha titokban marad. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni, ezért jobban járnál, ha a felettesednél most semmilyen dologgal nem hozakodnál elő.

Bika:

Még az is lehet, hogy ezen a héten te leszel a sztár. Megeshet, hogy olyanokkal kerülsz kapcsolatba, akiknek a szava döntő, és akiknek a véleménye sokat jelent számodra. A kapcsolatoknak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha pénzről van szó, akkor viszont óvatosabbnak kellene lenned, lehetőleg ne adj ki pénzt olyasmire, ami nem is éri meg az árát!

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatodat a társad teheti átmenetileg nehézzé. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem tudod őt kezelni, netán a dolgai idegesíthetnek. Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor próbálj meg most hozzá alkalmazkodni. A környezetedben van olyan személy, akivel kommunikációs problémák alakulhatnak ki. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz.

Rák:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki feszült helyzet, különösen akkor, ha a pénzügyeiddel nem vagy megelégedve. Ez a hét viszont nem alkalmas arra, hogy a felettesednél előállj az anyagi elképzeléseiddel. Várj még ezzel egy kicsit! Ha tanulmányokat folytatsz, sikeressé válhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha jogi problémád van, az ügy végére most pontot tehetsz.

Oroszlán:

Ha külföldre utazol, könnyen idegesítő helyzetben találhatod magad. Lényeges, hogy ne hagyj félbe munkát, mert emiatt kellemetlenségeid lehetnek. Megeshet, hogy úgy érzed, energiavámpír van a környezetedben, de talán nem is mások, hanem a saját hibád miatt kerülsz kényelmetlen helyzetbe. Döntésekben légy most sokkal óvatosabb! Banki ügy bonyolítására jó a hét.

Szűz:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban jó időszak következik, könnyen lehet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, amely miatt örömkönnyek csillognak majd a szemedben. De az is lehet, hogy te leszel annyira kedves, hogy a környezetedben többen szeretnének majd a közeledben tartózkodni. Rendkívüli kreativitás lehet rád most jellemző, jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből, használd ezt ki! Feletteseddel, főnököddel légy most óvatos!

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az első pillanatban talán kétségbe esel, de nem kell aggódnod: a helyzet rendeződik. A munkahelyeden a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Most még az is megtörténhet, hogy egy utálatos kolléga viselkedik veled olyan kedvesen, hogy el sem hiszed. Ha állást kívánsz változtatni, most lépj a tettek mezejére!

Skorpió:

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Meg kell most acéloznod az idegeidet, hogy ne történjen olyasmi, ami miatt szorongóvá válsz. Próbálj meg diplomatikusan kommunikálni, ez lehet most a siker kulcsa. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila is eltalálhat.

Nyilas:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy a pénz miatt feszült helyzet alakul ki. De az is lehet, hogy életed párjának egészségügyi gondja támad, amely miatt át kell szervezned a következő napokat. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd életébe akkor se szólj bele, ha ő erre külön megkér. Nem biztos, hogy jól látod a helyzetét és amit mondasz, az talán még a kárára is lehet.

Bak:

Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan feszültség alakul ki, aminek hatására az is megfordul a fejedben, hogy változtatsz. Mielőtt lépnél, beszélj valaki olyannal a gondjaidról, aki kívülállóként jó tanácsot adhat. Kolléga stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának, egy találkozás miatt viszont kifejezetten feldobott lehetsz.

Vízöntő:

Lehet, hogy a környezetedben többen úgy gondolják, hogy még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, anyagi ügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak a napokban. Lényeges azonban, hogy a szabályokat ne szegd meg, mert ebből később nagy problémád adódhat. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal körültekintőbb! Ha szülő vagy, akkor a gyermeked talán olyan dolgot mond el, amivel felbosszanthat. Legyél vele türelmesebb!

Halak:

Pénzügyeid alakulása miatt válhatsz feszültté ezen a héten: lehet, hogy nem kapsz annyit, mint amennyire számítottál, de az is előfordulhat, hogy olyasmire adsz ki, ami nem éri meg az árát. Rokon miatt bosszankodhatsz. Ingatlanügylet bonyolításakor légy körültekintőbb, mert talán olyasmire mondasz igent, amelyet a későbbiekben nagyon megbánsz majd.

 

Nyitókép: Getty Images