Hullámvölgyben a csillagjegyek: heti horoszkóp március 18-tól

A Vízöntő dolgai kedvezően alakulnak, a Nyilas jó, ha odafigyel a munkahely és a magánélet határaira, az Oroszlánra kapcsolati nehézségek várnak, a Ráknak érdemes lesz utaznia. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n!

Kos:

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj! Most ugyanis könnyebben tudod elsajátítani az új tudást, az agyad olyan, mint a szivacs, amely pillanatok alatt magába szívja az információkat. Elérkezik a pillanat, amikor egy régi témát ismét meg kellene beszélned egy hozzád közel álló személlyel, mert most elérheted nála mindazt, amit szeretnél. A pénz legyen tabu téma, mert irigységet válthat ki. Nem kedvez az idő ezen a héten az utazásnak.

Bika:

A hét legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése. Kitartónak kell lenned egy olyan dologban, amely számodra most különösen fontos. Vannak a környezetedben olyanok, akiknek a viselkedése megdöbbenthet. A barátaid és a hozzád közel állók azonban örömet szerezhetnek neked. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne kezdj öngyógyításba, nyomban fordulj orvoshoz!

Ikrek:

Még az is lehet, hogy korszakalkotó ötlet pattan ki a fejedből, amelyet ha meg tudsz valósítani, anyagilag nagyon jó helyzetbe kerülhetsz. Azonban ezen a héten nem érdemes a felettesednek előadni az elképzeléseidet, mert félő, hogy a reakciója láttán csalódottnak érzed majd magad. Megéri bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Utazás során meglepetés érhet.

Rák:

A kollégáid között talán van olyan személy, akinek a stílusa elfogadhatatlan számodra. De az is megeshet, hogy a munkavégzés során találkozol olyan személlyel, akinek a viselkedése meglepő lehet számodra. A régi párkapcsolatokban – ha eddig nem volt minden fenékig tejföl – most a dolgok a kedved szerint változhatnak. Utazás vagy vizsga jól sikerülhet, jogi ügynek pontot tehetsz a végére ezen a héten.

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nehézségek adódhatnak, emiatt pedig átmenetileg feszült helyzet jöhet létre. A társad viszont roppant alkalmazkodó és szeret téged, ezért a nehéz helyzetek is könnyen kezelhetővé válhatnak most. Ha szülő vagy, gyermeked nem biztos, hogy engedelmeskedni fog, ezért könnyen bosszantó szituáció jöhet létre közöttetek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükséged, mert veszteség érhet.

Szűz:

A környezetedben vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Megeshet, hogy rokonnal kiássátok a csatabárdot, amelynek elsődleges oka, hogy a családod egyik tagja tisztázni szeretné végre a kialakult helyzetet. A munkahelyeden van olyan személy, aki nagyon irigy lehet rád. Légy most még az ellenségeddel is kedves, hiszen ezzel lefegyverezheted őt!

Mérleg:

Ha szeretnéd, hogy a párkapcsolatod jól működjön, akkor most neked kellene többet tenned ezért.  Figyelj egy kicsit jobban a kedvesedre és akkor mindketten elégedettek lehettek. A munkahelyeden lehetnek olyanok, akik szemrezzenés nélkül lódítanak, légy hát óvatosabb és gondold át alaposan, hogy kinek mit mondasz el, illetve, hogy kitől milyen információkat fogadsz be. Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat!

Skorpió:

A félreértések hetének is nevezhető ez a mostani, ezért sokkal jobban kellene figyelned a dolgaidra, mert így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket, akár az anyagi veszteséget is. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagyobb szüksége lehet a szeretetedre. Mondd el neki, hogy mennyire szereted őt, ez jót fog tenni a lelkének. Ingatlanügylet bonyolítására most kellene sort kerítened, mert kiváló lehetőségekre bukkanhatsz.

Nyilas:

A munkahelyeden kommunikációs problémák merülhetnek föl. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a stílusa miatt pillanatok alatt kinyílik a bicska a zsebedben. Valami elromolhat, ami bosszúsággal és extra kiadásokkal járhat. Jó lenne, ha a munkahelyeden kialakuló problémát nem vinnéd haza, és az otthoni ügyekkel sem traktálnád a kollégákat!

Bak:

Megeshet, hogy az anyagi helyzeted miatt válsz feszültté. A felettesednek most nem érdemes előadni a pénzzel kapcsolatos véleményedet, mert nem biztos, hogy van lehetősége arra, hogy változtasson a helyzeteden. Viszont érdemes lenne körülnézned az álláspiacon, mert jó lehetőséget találhatsz. A kapcsolataidnak most nagy hasznát veheted, protekció miatt irigylésre méltóan előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Vízöntő:

Összességében jó heted lehet, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Megeshet, hogy sokkal engedékenyebb leszel, mint máskor, ez pedig jó hatást gyakorolhat a kapcsolataidra. Ha pénzről van szó, hajlamos lehetsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér, ebből viszont később probléma lehet. Ha egy mód van rá, ne politizálj! Ám, ha ez elkerülhetetlen, akkor mindenképpen diplomatikusan fogalmazz!

Halak:

Még az is lehet, hogy a meglévő munka mellett újat vállalsz, amire a pénzügyi helyzeted miatt lehet szükséged. Ha házasságban, tartós párkapcsolatban élsz, akkor kérd meg a társadat, hogy fogalmazzon világosan, így elkerülhetővé válik a vita köztetek. A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy azt korábban elképzelted. Nem érdemes azonban változtatni, mert nem biztos, hogy jobb helyzetbe kerülsz.

 

Nyitókép: Archív