Érzelmileg hullámzó hét előtt állunk: heti horoszkóp február 25-től

A Kos a párkapcsolatában élhet meg vidám pillanatokat, a Szűznek az anyagiak körül forognak majd a gondolatai, a Nyilas az újdonságot keresi az életében. Heti horoszkóp Izing Klárától.

Kos:

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy olyan kapcsolatba, amelyet titokban kell tartanod és amely miatt a feldobottság érzése tölt majd el. A kedvesednek úgy alakulhatnak a dolgai, hogy ez jó hatással lesz a kettőtök viszonyára. A munkában, megélhetésben anyagi jellegű problémák üthetik fel a fejüket. Nincs értelme a felettesednek előadni a problémádat, mert most nem nyitott erre a témára.

Bika:

Ezen a héten nagy szükséged lesz arra, hogy megőrizd a hidegvéredet, mert egymást érhetik azok a helyzetek, amelyek kiborítanak, és amelyek akár egészségi problémát is okozhatnak. Ne engedd, hogy bármi kihozzon a sodrodból! A baráti kapcsolatok sokkal fontosabbá válhatnak, mint eddig. Még az is lehet, hogy annak a közösségnek, amelynek tagja vagy, te leszel a sztárja. Párkapcsolatokban a társadra hatást gyakorolhatsz.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben nagyon is a kedvedre valóan történhetnek a dolgok. Könnyen megeshet, hogy ami másnak most szerencsétlenség, az neked óriási mázli. Ne érezz miatta lelkiismeret-furdalást, hiszen te semmi rosszat nem tettél. Nem kedvez viszont ez a hét a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, elképesztő szituáció jöhet létre. Figyelj oda, mert most még elkerülheted a jövőbeli nehézségeket.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Lehet, hogy van valaki a környezetedben, aki rossz tanácsokat ad és ez nincs jó hatással a párkapcsolatodra, sem a környezetedben élőkkel való viszonyodra. Nyaralást most lenne érdemes lefoglalni. Ha viszont most utazol, remekül érezheted magad és fantasztikus élményben lehet részed. A pénzügyek terén is jövedelmező hétre számíthatsz.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre. Előfordul, hogy van valaki, aki miatt kinyílik a bicska a zsebedben, de ne aggódj, van olyan személy, akire ebben a helyzetben számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre kritikus helyzet. Szerencsére ezt képes vagy kezelni és amilyen gyorsan jött a baj, éppen olyan gyorsan megy is majd. Megeshet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgoznod.

Szűz:

Ha az anyagiak körül forognak a gondolataid, akkor megeshet, hogy a kedveseddel összeakasztjátok a bajszotokat. Próbáljátok inkább hanyagolni ezt a témát! A környezetedben olyan valakinek a viselkedése döbbenthet meg, akiről ezt a magatartást korábban el sem tudtad volna képzelni. Valakivel összefogva nagyon jó eredményt érhetsz el. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, meg kell acéloznod az idegeidet.

Mérleg:

Megeshet, hogy a te viselkedésed miatt alakul ki feszült helyzet a párkapcsolatodban. Lehet, hogy a kedvesed olyan dolgokkal van most elfoglalva, mint a pénz megkeresése és ezért kevesebb figyelmet tud fordítani rád. A munkában a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Talán még olyan feladatnak is pontot tehetsz a végére, amely bonyolult volt, és amelyben alkalmazkodnod kellett ahhoz a személyhez, akit nem kedvelsz.

Skorpió:

Ha orvosi vizsgálaton veszel részt, akkor kötélidegekre lehet szükséged. Bármilyen elképesztő helyzet is jön létre, ne hagyd ott a vizsgálatot, hanem várd ki a sorodat, hiszen így tudsz majd pontot tenni a probléma végére. A házasságokban, régi együttélésekben furcsa helyzet jöhet létre. A partnered talán idegessé válik, és olyan dolgokat mond, amivel megbánthat. Nem kell azonban aggódnod, hamar kimutatja majd, hogy nem tud élni nélküled…

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor megtörténhet, hogy a gyermeked olyan dologgal áll elő, amelyet nehezen kezelsz majd, és amely miatt úgy érzed, nem bírod tovább. Szedd össze magad és próbálj meg vele higgadtan beszélni! A munkahelyeden furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy valami megszűnik vagy valamit lezársz azért, hogy ezzel behozd az újdonságot az életedbe. Pénzedre jobban ügyelj, mert veszteség, kár érhet.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt a szenvedély lángja magasra csap. Talán kacérkodsz a változtatás gondolatával, de aztán hirtelen rádöbbensz arra, hogy mégis maradsz a régivel. A munkavégzésre nagyon oda kellene figyelned, mert olyan hibát véthetsz, amelynek anyagi következményei lehetnek. Felettesed nem nyitott a mondanivalódra, jobb, ha nem nyaggatod most a problémáiddal.

Vízöntő:

Megeshet, hogy rokonnal történik olyan esemény, amely miatt át kell szervezned a hétköznapidat, hogy segíteni tudj neki. Ha pénzről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz: még olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyért nem kellett megdolgoznod. Ha van testvéred, feszültebbé válhatsz miatta. A szerelmi kapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez.

Halak:

Még olyan dolgokat is meg tudsz most beszélni másokkal, amelyek eddig a tabu témákhoz tartoztak. Nagyon fontos, hogy senkivel ne közösködj, mert ennek hatására még olyan kapcsolat is tönkre mehet, amely nagyon fontos a számodra. A házasságok azért lehetnek kiegyensúlyozottak, mert érzed, hogy a társadnak milyen nagy szüksége van rád. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár a későbbiekben össze is kötheted az életed.

 

Nyitókép: Archív