Fókuszban a megélhetés és a párkapcsolatok: Heti horoszkóp február 4-től

A Mérleg határtalanul boldognak érzi magát, a Bak jó pénzügyi helyzetbe kerül, a Nyilas nagyszerűen kommunikál a munka és a magánélet területén is.

Kos:

Tartsd magad távol a politikától, mert egy szempillantás alatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. A feletteseddel szemben is legalább hét lépés távolságot kellene tartanod, illetve valaki a környezetedben olyasmit állíthat, amitől az idegeid megfeszülhetnek. Ha képes leszel higgadt maradni, akkor a dolgok úgy változnak majd, hogy ettől neked mosolyra húzódhat a szád.

Bika:

A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dolgokról beszélhettek, amelyek neked fontosak. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt az ideje, hogy ennek hangot adj. A tudomásodra juthat egy olyan dolog, amely előtt döbbenten állhatsz. Hirtelen olyan érzésed támadhat, hogy nem szabad megbíznod senkiben.

Ikrek:

Ha friss a párkapcsolatod, akkor a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt hirtelen megfordulhat a fejedben a szakítás gondolata. Ám nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis idővel minden változik, ne hozz most hirtelen döntést! Ne a jövőt fürkészd, hanem éld a mát! A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre: a pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan vitára kerülhet sor, amely miatt felmerülhet a szakításnak a lehetősége. De az is lehet, hogy a környezetedben több az olyan személy, akikkel egyik pillanatról a másikra kiáshatjátok a csatabárdot. Megeshet, hogy pénz vagy értéktárgy kerül a birtokodba, ám erről jobb ha nem beszélsz, mert könnyen kivívhatod egy barát a haragját is.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Előfordulhat azonban az is, hogy akivel már egy ideje kapcsolatban vagy, arról olyan dolgok derülnek ki, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Próbálj meg őszinte beszélgetést kezdeményezni a társaddal, így könnyedén felszámolhatod a már-már fojtogatónak is nevezhető környeztet.

Szűz:

A munkában minden úgy mehet ezen a héten, mint a karikacsapás. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, de az is lehet, hogy a munka során olyan valakivel hoz össze a sors, akivel akár fél szavakból is megértitek egymást. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet izgulhatsz. H szerelemről van szó, akkor úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat.

Mérleg:

A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy olyan dolgokról beszélgettek a kedveseddel, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Jogi probléma azonban árnyékot vethet a jókedvedre. Az is megeshet, hogy olyan valaki akadékoskodhat, akitől éppen ezt a viselkedést nem vártad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban társad olyan dologgal állhat elő, amitől a hajad égnek állhat.

Skorpió:

Ha párkapcsolatban élsz, meg kell acéloznod az idegeidet, mert a társadnak vagy a stílusa, vagy a mondanivalója miatt pillanatok alatt akár az őrület határára is juthatsz. Ha munkával, megélhetéssel kapcsolatos problémád van, akkor a sors olyan helyzetet teremthet, amelyben ezekről olyan valakinek beszélhetsz, aki a segítségedre lehet. Baleset- és bírságveszélyes ez a hét, a nagyobb vásárlást is el kellene halasztani.

Nyilas:

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető a mostani, amikor főleg a munkára, a megélhetésre és a számodra lényeges dolgok megbeszélésére keríthetsz sort. Viszont pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert kár érhet. Ez a téma legyen most tabu, mert éppen az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek kérés nélkül légy a segítségére.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan nézetkülönbségek alakulhatnak ki a héten, hogy még a legrégebbi, legszorosabb kapcsolatok is megszűnhetnek. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amelyet nem tudsz kezelni, és emiatt majd az álom is nehezebben jön a szemedre. Valakinek a pechje a te óriási szerencséd. Pénzügyeid nagyon jól alakulhatnak, akár tartalékot is képezhetsz.

Vízöntő:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt a szívverésed felgyorsul. Furcsa érzés suhanhat át a lelkeden: talán egy korábbi életből ismerős ez a valaki számodra. Ha most kötöd össze a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha pénzről van szó, nem állsz sajnos a helyzet magaslatán. Ezért jobb lenne, ha most csak a legszükségesebb dolgokra adnál ki pénzt.

Halak:

Hiperérzékeny lehetsz ezen a héten, amikor olyan dolog miatt is képes vagy megsértődni, amelyet korábban talán észre sem vettél. Különösen így van ez, ha a munkahelyedről van szó, amikor a felettesed viselkedéséről úgy gondolhatod, hogy igazságtalan. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra, különösen akkor, ha egészségi vagy munkával kapcsolatos gondja van.

Nyitókép: Getty Images