Titkos társaságok és asztrológiai előrejelzés a Disznó évére a legújabb Nők Lapja Ezotéria magazinban

Mit hoz a Disznó éve? Kik alkották a titkos társaságokat? Milyen spirituális irányzatok léteznek manapság? Többek között ezekre a kérdésekre is megtaláljátok a választ a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában! Irány az újságárus!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

nyitokep_hangolo
Galéria | 11 kép

Kedves Olvasó!

Reinkarnációs hipnózis riportsorozatunk immár harmadik éve jelenik meg a lapunkban, és az Ezoterikus kérdések és válaszok rovatunk után ez a legnépszerűbb olvasmány. Annak ellenére, hogy nem hirdetjük az előző életekbeli utazást, még mindig sokan jelentkeznek rá. Talán ez az oka annak, hogy Kövesi Péter reinkarnációs hipnózisról szóló előadására a jegyek pillanatok alatt elkeltek.

A visszavezetés során olyan tapasztalatokra tettünk szert, amelyek alapján elmondhatjuk, hogy azok, akik a jelen életben érdeklődnek a láthatatlan világ iránt, nagy valószínűséggel az előző életeikben is hasonló tevékenységet folytattak. Boszorkányok, látók, csillagfejtők, alkimisták lehettek. De nagyon sok volt a füvesasszony, akik a természet erejét felhasználva gyógyítottak. Vagyis mindez alátámasztja azt a nézett, miszerint nem a véletlen műve, ha valaki a jelenben kíváncsian fordul az ezotéria felé. Ennek az irányultságnak a gyökerei a múltba nyúlhatnak vissza. Mostani lapszámunkban a titkos társaságok működését boncolgatjuk, és rövid ízelítőt közlünk a híres angyallátó, Lorna Byrne tavasszal megjelenő könyvéből.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!