Jöhet a jól megérdemelt pihenés, az elcsendesülés időszaka. Szép hetet mindenkinek!

horoszkóp

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet közöttetek azt összhang. Sőt még az is lehet, hogy a szenvedély lángja magasra csaphat. Viszont nem kedvez az idő utazásnak, illetve valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Egy hír miatt is pillanatok alatt az őrület határára juthatsz.

Bika:

Kiváló az idő utazásra. Ha kiruccansz külföldre, akkor nagyon jól érezheted magad. Ha ezen a héten nem dolgozol, akkor több olyan dologgal is foglalkozhatsz, amelyek feltöltik az energiaraktáraidat, amelyek jókedvre hangolhatnak. A pénzre, az értéktárgyaidra mindennél jobban kellene ügyelni, mert meglophatnak, vagy figyelmetlenség miatt akár kár is érhet.

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban miattad alakulhat ki kommunikációs probléma. Ha dolgoznod kell, akkor nagyon oda kell figyelni az elvégzendő feladatra, illetve a felettesedre, mert velük alakulhat ki olyan konfliktus, amelyet nem, vagy nehezebben tudsz kezelni. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Társad a kedvedben járhat.

Rák:

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Boldognak és elégedettnek érezheted magad. De az is lehet, hogy a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Kollégával nehezebben tudsz kijönni. De az is lehet, hogy olyan munkára kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és aminek az elvégzéséhez semmi kedvet nem érezhetsz. Valakinek a kedvessége meglephet.

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyet most nehezebben tudsz kezelni. A szerelmi viszonyokban egyszerűen idegesíthet a társadnak a viselkedése. Ezért ha nem akarsz vitát, akkor próbálj meg tízig elszámolni, mielőtt megszólalsz. Így biztosan nem veszíted el a türelmedet. A munkában több dolog alakulhat a kedved szerint.

Szűz:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy társad rokonsága miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt akár csalódottnak is érezheted magad. De az is megeshet, hogy elromolhat valami az otthonodban, amitől idegbajt kaphatsz. Pénzügyeid viszont nagyon jól alakulhatnak. Ha ezzel kapcsolatos ügyeket kell intézned, a gondviselés kísérhet az utadon, és még a lelhetetlen helyzetet is uralni tudod.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, annyira jó sorod van, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Tény és való, anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak. Illetve olyan esemény is történhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Viszont a környezetedben van egy olyan személy, aki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Értéktárgyaidra is jobban ügyelj.

Skorpió:

Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Az is lehet, hogy felesleges dologra szórod el a pénzt. De az is megeshet, hogy elhamarkodsz valamit, aminek negatív anyagi következményei lehetnek. Ha szülő vagy, gyermeked úgy viselkedhet, mint akit elvarázsoltak. Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, amelynek hatására feltöltődhetsz.

Nyilas:

Ha dolgoznod kell, vagy a feletteseddel kell megbeszélést folytatni, akkor nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit mondasz. Mert talán észre sem veszed, olyan valakinek léphetsz a tyúkszemére, akiére nagyon nem kellene. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak. Érdemes most vásárolni, vagy visszavinni azokat a dolgokat, amelyekre nincs szükséged, vagy amelyek hibásak. Utazás jól sikerülhet.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amelynek hatására egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt át kell szervezned az életedet. Mindez azonban nem okozhat nehézséget. Valakinek a viselkedése kellemes meglepetést szerez neked, amely nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedved rózsásabb legyen.

Vízöntő:

Ha dolgoznod kell, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely nagyon is a kedvedre lehet. Előfordulhat, hogy beteg, vagy kiszolgáltatott helyzetben lévő személynek segíteni tudsz, és ennek hatására jó érzés járhatja át minden porcikádat. Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert veszteség, kár érhet.

Halak:

Az lenne a legjobb, ha ezen a héten csak olyan dolgokat végeznél, amelyhez kedvet érzel. Illetve többet lógatnád a lábad. Ha dolgoznod kell, akkor megeshet, hogy a feletteseddel kommunikációs problémák alakulhatnak ki. De az is lehet, hogy valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezért próbálj meg a realitások talaján maradni.

Fotó: Thinkstock