Beköltözik az életünkbe a harmónia! Heti horoszkóp december 17-től

A Kos rengeteg energiával rendelkezik, az Ikrek szerelmes pillanatokat él át, a Bak fantasztikus találkozókat bonyolíthat le az elkövetkező napokban! Olvassátok el a jövő heti horoszkópot!

békeKos:

Rengeteg energiával rendelkezhetsz ezen a héten, így aztán nincs olyan, amit ne tudnál megvalósítani. A munkában, megélhetésben nagyon is a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Tanulmányokkal, külfölddel kapcsolatban viszont kellemetlen pillanatokat élhetsz át.

Bika:

Ha még nem vagy szabadságon, ha még dolgoznod kell, akkor nem esik nehezedre a munka. Ráadásul a felettesed is olyan dologgal állhat elő, amely jó hatást gyakorol a hangulatodra. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Előfordulhat, hogy olyan esemény történhet veled, amely miatt máshogy láthatod a jövődet. Pénzedre jobban ügyelj, mert kár érhet.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogy gondoltad. De az is lehet, hogy annyira eleged van már a robotból és a felettesedből, hogy legszívesebb téli álomra hajtanád a fejedet. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet. Romantikus hangulatba kerülhetsz, és boldognak érezheted magad. A házasságokban miattad alakulhat ki feszült helyzet.

Rák:

Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. Akivel most hoz össze a sors, azzal olyan boldog lehetsz, mint talán eddig még sohasem. A meglévő kapcsolatokban is változásra van kilátás: úszhatsz a mámorban. A munkában kommunikációs zavarok léphetnek fel, de az is lehet, hogy kolléga viselkedése előtt állhatsz döbbenten: ezt nem gondoltad volna róla.

Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokat kommunikációs problémák tehetik nehézzé. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel türelmesebbnek kellene lenned, mert csak így érheted el nála mindazt, amit szeretnél. A munkában úgy alakulhatnak a dolgok, hogy elégedettséget érezhetsz. Ha egészségi problémád van, akkor nyomban fordulj orvoshoz, és ne otthon kezelgesd magad. Ingatlanügyet most intézz.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben átláthatatlan helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja nem mond mindent el neked, ami vele történik, és ettől érezheted csalódottnak magad. Rokon úgy érezheti, hogy ráerőszakolod az akaratodat, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy vitás helyzet jöjjön létre. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked fantasztikus dologgal örvendeztethet meg.

Mérleg:

A héten nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén fantasztikusnak bátran nevezhető pillanatokat élhetsz át. Viszont, ha kommunikációról van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Vagyis nagyon oda kell figyelned a mondandódra, így kerülheted el a csalódást.

Skorpió:

A szerelmi életedben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Ha már túl vagy a szakításon, akkor ne nyalogasd a sebeidet, és ne képzeld azt, hogy majd visszatér hozzád. Próbálj meg búcsút inteni a múltnak, és tekints előre. Olyan titok is a tudomásodra juthat, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Találkozás feldobottá tehet.

Nyilas:

Megeshet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amelyek nem eshetnek jól, és érzékeny kis lelkedet a szavai össze is törhetik. Ha pénzről van szó, akkor most nagyon jól járhatsz. Viszont rokonnal nehezebben tudsz kijönni. Talán egy szeretett személy miatt érzed tehetetlennek magadat. Baráttal való találkozás feldobottá tehet, talán még az energiaraktáraidat is feltöltheted általa.

Bak:

Fantasztikus találkozások, a csodálatos kommunikáció hete is lehet ez a mostani. A baráti kapcsolatokban is olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt akár a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Remekül érezheted magad abban a közösségben, amelynek tagja vagy. A szerelmi viszonyokban romantikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezhetsz.

Vízöntő:

Sikeres lehetsz ezen a héten a munkában, megélhetésben. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, ha dolgoznod kell, most éghet a kezed alatt a munka. Ha most vásárolsz, légy körültekintőbb, mert amit veszel, azt olcsóbban is megszerezheted. Barát, vagy jó ismerős viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan eseményen vehetsz részt, ahol tündökölhetsz, ahol a figyelem középpontjában állhatsz, ahol csodálnak. A baráti kapcsolatokban is neked tetszően alakulhatnak a dolgok. Pénzügyeid nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Viszont a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel megsértheti az érzékeny kis lelkedet. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Fotó: Thinkstock