Felragyog az ég! Heti horoszkóp december 10-től

A karácsonyi készülődés jó hangulatban telik a legtöbb csillagjegynél, de a Baknak és a Halaknak nem árt jobban odafigyelni a pénzügyi helyzetükre.

horoszkóp

Kos:

Összességében jól alakulhat ez a heted, amikor még a régóta megoldatlan ügyeknek a végére is pont kerülhet. De az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amit nagyon nem szeretnél. Külföldi utazás során bosszúság érhet.

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a társad hallgatni fog rád, és azt teszi, amit te jónak tartasz. Ha beteg személy van a környezetedben, akkor légy a segítségére kérés nélkül. Ha tanulmányokat folytatsz, jó formában lehetsz. Külföldi utazás a kisebb kellemetlenséget leszámítva nagyon jól alakulhat.

Ikrek:

Még az is megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha ez már megtörtént, akkor olyan esemény történhet, amely a kapcsolatot stabillá teheti, és bátran tervezgethetsz hosszabb távon is. A munkahelyeden viszont nem alakul minden a kedved szerint. Még az is megeshet, hogy valaki úgy felbosszant, hogy a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos.

Rák:

A kollégák között van olyan személy, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek. Az lenne a legjobb, ha nagyon megválogatnád a szavaidat, mert valaki kiforgatva adhatja tovább, és az így keletkező nehéz helyzetből nehezen tudsz majd kijönni. De az is megeshet, hogy valaki a zsebedben turkálhat, ezért jó lenne, ha az anyagiak ezen a héten a tabu témák közé tartoznának. Barát jó hírt mondhat.

Oroszlán:

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Elsősorban miattad alakulhat ki olyan helyzet, amely elfogadhatatlan, és amely miatt akár szét is mehettek. A házasságokban, régi együttélésekben a pénz, vagy a társad elképzelése miatt alakulhat ki feszültség. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, illetve rokonokkal is a lehető legjobban alakulhat minden.

Szűz:

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal boldognak és elégedettnek érezheted magad. A házasságokban, a régi párkapcsolatokban talán a te rokonságod miatt alakulhatnak a dolgok másként, mint ahogy szeretnéd. Érdemes nagyobb erőfeszítéseket tenni a békesség kedvéért.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege felüti a fejét. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor fejezd ki magad egyértelműen és világosan. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert talán olyan összeg is ütheti a markodat, amelyből tartalékot képezhetsz. A párkapcsolatokban akkor alakul minden a kedved szerint, ha te is most többet teszel kettőtök viszonyáért.

Skorpió:

Ha szülő vagy, a gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor. Ha külföldre utazol, jóval több pénzt vigyél magaddal a tervezettnél. A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy ez korábban látszott. Még az is lehet, hogy a pénzügyek miatt bosszankodhatsz. Baráti kapcsolat fontossá válhat, és valakinek a titka is a tudomásodra juthat, amivel ne élj vissza…

Nyilas:

Ismét fókuszban a rokonságod, akik között van olyan, akivel nehezen vagy egyáltalán nem tudsz zöld ágra vergődni. De az is lehet, hogy valaki nem mond igazat, amire rájöhetsz, és ez teljesen letaglóz. Pénzügyeid viszont jól alakulhatnak, talán olyan összeg is a bankszámládra vándorolhat, amelyre nem számítottál. Ha utazol, akkor légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a hét.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, hogy te egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan dologra kerül sor, amely hatással lehet a jövődre, a következő évedre. Az értéktárgyaidra, a pénzedre jobban ügyelj, mert meglophatnak. A szerelmi kapcsolatok ege vakítóan kék lehet. Ha korábban összezördültetek, akkor most élvezheted a békét és a nyugalmat.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. A munkahelyi karácsonyi parti is pompásan sikerülhet. Ha idénymunkát végzel, akkor is elégedettséget érezhetsz. Anyagi ügyeid is jól alakulhatnak, amelybe ne avass be senkit, mert az irigysége előtt döbbenten állhatsz. Ha vásárlást most bonyolítasz, acélozd meg az idegeidet.

Halak:

Remek a hét külföldi utazásra, ha tanulmányokat folytatsz, remek formában lehetsz. Ha jogi problémád van, akkor annak a végére pont kerülhet. A munkahelyeden nem alakul minden az elképzeléseid szerint. Megeshet, hogy a pénz miatt érezheted csalódottnak magad. Ha állásváltoztatáson gondolkodsz, várj ezzel még.

Fotó: Thinkstock