Az élet apró örömei: Heti horoszkóp október 29-től

Itt az ideje, hogy megtanuljunk az apró dolgoknak is örülni! Egy régi kedves ismerős felbukkanása, egy önzetlen gesztus vagy egy biztató mosoly is bearanyozhatja a napunkat. Lássuk, melyik csillagjegynek mit tartogat a következő hét! :)

horoszkóp

Kos:

Ha külföldre utazol, olyan esemény történhet, amelyre előre képtelenség felkészülni. Ezért vigyél magaddal jóval több pénzt, mint amennyit terveztél. A munkában, megélhetésben nagyon is a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. A házasságokban, régi együttélésekben a társad most kevésbé elfogadó. Ezért vannak dolgok – főként a pénzügyek -, amelyekről jobb, ha nem ejtesz egyetlen szót sem.

Bika:

A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amely miatt boldognak érezheted magad. De az is lehet, hogy a kollégáid között van olyan személy, akivel nagyon jól kijöhetsz. Ugyan rengeteg lehet a tennivalód ezen a héten, de olyan váratlan dolog jöhet közbe, amely miatt az erőd hirtelen megsokszorozódhat, így aztán nincs olyan, aminek ne érnél a végére. Egészségedre jobban ügyelj, mert vírus akár ágynak is dönthet.

Ikrek:

Olyan helyzet jöhet létre ezen a héten, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Még az is lehet, hogy olyan ajánlattal kereshetnek meg, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetnél. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társadat olyan irányban befolyásolhatod, amelyet szeretnél, amelyet tervbe vettél. Valaki rád bízhatja a titkát, amit őrizz meg.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan események történhetnek, amelyek még stabilabbá tehetik a viszonyotokat. De az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, arról a személyről úgy gondolhatod, talán korábbi életekben is egy párt alkothattatok. Kollégával nehezebben tudsz kommunikálni, elsősorban azért, mert az illető rosszindulattal van irántad. Váratlan lehetőségre gondolkodás nélkül mondj igent.

Oroszlán:

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt az adrenalin-szinted hirtelen az egekbe emelkedhet. Talán el sem mered hinni, hogy mindez veled történik meg. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki esetleg még a világlátásodra is hatással lehet. A szerelem ege azonban nem lesz vakítóan kék. Még az is lehet, hogy elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amely a kapcsolatnak a végét is jelentheti.

Szűz:

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak a viselkedése nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedélyállapotod jó legyen. Pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert vagy meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, amire nincs szükséged. A régi szerelmi kapcsolatokban az érzelmek elmélyülhetnek. Vagy új cél lebeghet a szemetek előtt.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy az anyagi ügyeid alakulása miatt a környezetedben többen úgy vélekednek, hogy neked még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, lesz mit aprítani a tejbe! A házasságokra, régi párkapcsolatokra jó hatást gyakorolhat a társad egzisztenciájában történő változás. Szomszéddal viszont kiáshatjátok a csatabárdot, de az is lehet, hogy rokonnal nem vagytok egy hullámhosszon.

Skorpió:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át ezen a héten. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal úgy érezheted, hogy a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt örömmámorban is úszhatsz. Ám pénzügyekben már nincs ilyen nagy szerencséd. Még az is lehet, hogy váratlan kiadásra kerülhet sor, vagy bírság miatt eheted a kefét.

Nyilas:

Összességében kellemesen alakulhatnak a dolgok ezen a héten. Különösen akkor, ha elfogadóan, toleránsan viselkedsz. Illetve a felettesed olyasmivel állhat elő, amellyel nem biztos, hogy te egyetértesz. De nem vagy olyan helyzetbe, hogy ellent mondj, ezért tedd azt, amit elvárnak tőled. Még az is lehet, hogy azzal a családtaggal, akivel korábban vitatkoztatok, most egy nehéz helyzet közelebb hoz benneteket.

Bak:

Ugyan nem szereted a változásokat, de most mégis olyan helyzet állhat elő, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy a felettesed állhat elő egy olyan dologgal, amire csak igent mondhatsz. Lényeges, hogy az otthoni problémákkal ne traktáld a környezetedet. A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak, hiszen ennek hatására akár előnyös helyzetbe is kerülhetsz.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben álomszerűen alakulhatnak az ügyeid. Ha most kívánsz változtatni az életnek ezen a területén, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Anyagi ügyeid is úgy alakulhatnak, hogy el sem mered hinni, ez valóban veled történik? Viszont a baráti kapcsolataidban felütheti fejét az irigység, vagy olyan mondat hangozhat el, amely megsebezheti a lelkedet.

Halak:

Most még az is megeshet, hogy a munkahelyeden olyan dolgok keringenek, amelyek érinthetik a te állásodat, a te megélhetésedet. Ha új helyen kezdtél el dolgozni, talán elhallgattak előled valamit, ami miatt most idegesebbé válhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Illetve, ha tanulmányokat folytatsz, pompás eredményt érhetsz el. A párkapcsolatokat társad anyagi elképzelései tehetik nehézzé.

Fotó: Thinkstock