Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük! Heti horoszkóp október 22-től

A Mérlegeknek most jobban kellene figyelniük az egészségükre, a Vízöntők közlekedés során legyenek körültekintőbbek, a Bikák jobb, ha pihennek, mert az elkövetkező időkben nagy szükségük lesz az erejükre!

heti horoszkóp

Kos:

Pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is megeshet, hogy olyan pénzre teszel szert, amely váratlan hullhat az öledbe. Ha kölcsönre lenne szükséged, most lépj. Ha bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyed van, azt is most lenne érdemes rendezni. Ha titkos dologba bonyolódsz, vagy már benne vagy, akkor ez nagyon jó hatással lehet rád. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

Bika:

Olyan oldaladat mutathatod be a környezetedben élőknek, akik ezzel még sohasem találkoztak, és egyik ámulatból a másikba eshetnek emiatt. A párkapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak, amelyben most neked többet kellene tenni. Különösen akkor, ha a társad nehéz helyzetben van, és rajta főként te segíthetsz. Ha egy mód van rá, akkor próbálj meg pihenni, mert a következő időben nagy szükséged lesz az erődre.

Ikrek:

Ha munkáról, egzisztenciáról van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert az életnek ezen a területén varázslatosan alakulhatnak a dolgaid. Még az is megeshet, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal keresnek meg. Most kellene pénzzel kapcsolatos ügyeket intézni, mert ezek egyszerűen és gyorsan elvégezhetők. Ha orvosi vizsgálatra vagy beavatkozásra kerülne sor, ne izgulj, minden rendben lesz.

Rák:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most a szerelem sötét vermébe eshetsz. Ha már benne vagy kapcsolatban, akkor olyan helyzet alakulhat ki, amely akár őrültnek is nevezhető. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban kellene figyelned, mert nehezen kezelhető helyzetbe kerülhet. Ha titkos viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, hogy ez véget érjen, akkor alkalmazkodj a kedvesedhez. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyre nem lehet felkészülni. De az is megeshet, hogy valaki miatt át kellene szervezni a napjaidat, ami most nem esik nehezedre. Megeshet, hogy az otthonodban nem honol most béke és nyugalom, amely miatt kicsit feszültebbé válhatsz te is. Pénzügyeid szerencsésen alakulhatnak, ingatlanügyletet is most kellene bonyolítani.

Szűz:

A régi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a viszonyotokra. Ha házasságban élsz, a társad olyan meglepetést készíthet elő, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Valamiről bátran mond el a véleményedet, és ha kell, akkor állj ki magadért. Ha utazol, vagy hosszabb-rövidebb időt kívánsz külföldön eltölteni, váratlan esemény jöhet közbe.

Mérleg:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene ezen a héten koncentrálni. Könyvelésed érdekes képet mutathat: váratlan bevételre és váratlan kiadásra egyaránt sor kerülhet. Ingatlanügylet bonyolításának is elérkezhet az ideje. Idősebb személynek nagy szüksége lehet a támogatásodra. Ha vitád volt a szomszéddal, akkor most ez is megoldódhat. Egészségedre vigyázz. Ha beteg vagy, kíméld és kúráld magad.

Skorpió:

A tágabb és a szűkebb környezetedben egyaránt sztár lehetsz ezen a héten. Mindent elérhetsz, amit csak akarsz. Remek beszélgetéseket folytathatsz, a szőnyeg alá söpört problémák is megoldhatóvá válhatnak. De az is lehet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amely hatással lehet a világnézetedre, amely befolyással lehet a jövődre. A munkában is sikeressé válhatsz.

Nyilas:

Mindig is döbbenten álltál a gonosz, rosszindulatú emberek viselkedése előtt. Most is így lesz ez, amikor talán még saját magadat is meg kell védened, mert olyasmivel vádolhatnak, amit nem követtél el. A munkahelyeden váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet azonban kézben tudsz tartani. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre! Talán adósság válik átütemezhetővé.

Bak:

Megoldódhat egy se vele, se nélküle kapcsolat. Megeshet, hogy valakinek annyira fontos lehetsz, hogy képes hozzád alkalmazkodni, és abba is belemegy, amit korábban elutasított. A kapcsolatok is fontosabbá válhatnak, hiszen éppen egy jó ismeretségnek köszönhetően kerülhetsz olyan helyzetbe, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. De megeshet, hogy barát lesz a segítségedre.

Vízöntő:

Izgalmas napokat élhetsz, amikor sok dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A munkában, megélhetésben változásra van kilátás. De az is megeshet, hogy új személyhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. Hiszen ennek a személynek a segítségével talán még a saját utadra is rátalálhatsz. Balesetveszélyes ez a hét, közeledésnél légy sokkal körültekintőbb. Szomszéd miatt bosszankodhatsz.

Halak:

Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha külföldre utazol, váratlan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. De az is lehet, hogy adódik egy olyan lehetőség, amelyre most lehet jelentkezni, és később valósul csak meg. Jogi probléma végére pont kerülhet. Találkozás felvillanyozhat, de az is lehet, hogy aha élményben lesz részed. A felismerés feldobottá tehet.

Fotó: Thinkstock