A Skorpió koncentráljon jobban a munkahelyén, a Halak közlekedjen óvatosabban, a Rák figyeljen jobban a partnerére. Ha sikerül megfelelően fókuszálni az élet különböző területeire, akkor nem lesz baj!

horoszkóp

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Ebben az időszakban érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani, mert az életnek ezen a területén a dolgok könnyebben, egyszerűbben mehetnek. A munkában, megélhetésben új lehetőség adódhat, amelyre igent kellene mondanod, mert ez a szituáció a későbbiekben többletbevételhez juttathat. Egészségedre jobban ügyelj.

Bika:

Összességében ez a heted egészen jónak mondható, hiszen több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. A házasságokban, régi párkapcsolatokban hirtelen alakulhat ki egy olyan helyzet, amelyet meg tudtok beszélni, és amellyel pozitív irányban befolyásolhatjátok a jövőtöket. A feletteseddel szemben azonban meg kell tartani a hét lépés távolságot, így kerülheted el, hogy olyan szituáció jöjjön létre, amelyet nagyon nem szeretnél.

Ikrek:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor idegesítő helyzet jöhet létre. Ha jogi problémád van, akkor egészen elképesztő szituációba kerülhetsz, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A munkában, megélhetésben viszont nagyon jó lehetőséget sodor az utadba az élet. A felettesednél egy számodra fontosabb dologgal állhatsz elő, amelyre ő bólinthat.

Rák:

Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert balesetveszélyes ez a hét. Illetve megeshet, hogy egy vírus, lázas megbetegedés dönthet ágynak. A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet alakulhat ki, lesz, amit meg tudtok beszélni, de lesz olyan, amelyben nem lesztek közös nevezőn. A házasságokban, régi együttélésekben viszont sok dologban egyetérthettek, és ez még erősebbé teheti a viszonyotokat.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad most feszültebb lehet. Különösen akkor, ha ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyeket kell bonyolítani. De az is lehet, hogy életed párjának olyan problémája akad, amelynek a megoldásához szüksége lenne a te támogatásodra. Egészségi problémának búcsút inthetsz, egy régi emlék könnyeket csalhat a szemedbe, pénzügyeket most bonyolíts.

Szűz:

Még az is lehet, hogy a héten olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a szerelmi kapcsolatok komolyabbra fordulhatnak. Ha most kívánod összekötni az életed a kedveseddel, akkor az égiek támogatását élvezhetitek. Pénzedre jobban kellene ügyelni, mert figyelmetlenség miatt kár érhet. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezed. Érdemes a fontosabb ügyek megbeszélését mostanra időzíteni.

Mérleg:

Ezen a héten a figyelmednek a középpontjában a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Különösen igaz ez akkor, ha szülő vagy, mert gyermeked miatt extra kiadásokra kell számítanod. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társadnak olyan gondja támad, amikor szüksége van a te segítségedre, hogy meg tudjon küzdeni vele. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb.

Skorpió:

A munkahelyeden nagyobb odafigyelésre és diplomatikus viselkedésre lenne szükség, mert megeshet, hogy a figyelmetlenség miatt hátrányba kerülhetsz, illetve olyan valakinek vívhatod ki a haragját, aki komoly károkat okozhat neked. A szerelem ege azonban most vakítóan kék lehet. Sok dologban érthettek a kedveseddel egyet. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt.

Nyilas:

Balesetveszélyes az hét, nézz a lábad elé, és indulj mindenhova jóval korábban. Előfordulhat azonban az is, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amely miatt összeszorulhat idegességedben a gyomrod. De az élet rákényszeríthet most még arra is, hogy valakinek a holmijában kutakodj. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre. Most nagyobb dologba is bátran vághatod a fejszédet.

Bak:

A munkahelyeden alakulhat ki feszültebb helyzet. De az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban fordulóponthoz érkezhettek. A dolgok alakulásában nagy szereped lesz. Ha szeretnéd a kapcsolatot megszilárdítani, akkor ez most sikerülhet. A barátaid között lesz olyan, akivel fél szavakból megértitek egymást, de lesz olyan is, aki olyat tesz, amelyet egyszerűen képtelen leszel tolerálni.

Vízöntő:

Ezen a héten egymást érhetik azok az események, amelyek miatt feszültebbé válhatsz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz, illetve, ha nem értesz valamit, akkor kérdezz. Utazás során a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted, és ettől idegessé válhatsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak, valakinek kitalálhatod a gondolatát is.

Halak:

Balesetveszélyesebb ez a hét, ne rohanj, ne kapkodj, mert akár össze is törheted magad. Pénzedre is jobban kellene ügyelned, mert selejtre adhatsz ki, illetve figyelmetlenség miatt akár kár is érhet. A baráti kapcsolatok egy eseménynek a hatására még szorosabbá válhatnak. Nagyobb utazás során olyan izgalmakat élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem. Jogi ügy esetén próbálj peren kívül megegyezni.

Fotó: Thinkstock