Olyan időszak elé nézünk, amikor legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk... Nézzünk szembe bátran a nehézségekkel, hisz minden csak hozzáállás kérdése!

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a társad rokonsága miatt borul ki a bili. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ugyanakkor, a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Egy barátságért neked kellene többet tenni, ha nem akarod, hogy ez az ismeretség véget érjen.

Bika:

A munkahelyeden egy régi téma kerülhet ismét terítékre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor jobb lenne ezt most elhalasztani, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ezért a kapcsolatért te többet teszel.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben olyan helyzet állhat elő, amely miatt úszol a boldogságban. Ezért érdemes most állást változtatni, vagy a felettesednél előállni egy olyan dologgal, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a változtatás útjára lépsz, és ez a lehető legjobb döntés most. Utazás másként alakulhat, mint ahogy tervezted. Egészségedre jobban ügyelj, banki, biztosítási ügyet most intézz.

Rák:

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat komolyra fordul. Benne van a pakliban, hogy sorsfordító események történnek, amelyek miatt örömödben akár táncra is perdülsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg van arra, hogy kiderüljenek, és óriási botrány legyen belőlük. Előfordulhat, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra dönt le a lábadról.

Oroszlán:

A munkahelyeden jöhet létre kommunikációs probléma, ezért a hét legfontosabb feladata a világos és egyértelmű fogalmazás. Az is megeshet, hogy olyan dolgot kell közölni valakivel, ami nagyon is nehezedre eshet. Akkor járhatsz jól, ha senkitől nem kérsz és nem is adsz másoknak tanácsot. A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért ezekre kellene hallgatnod most, így kerülhetsz előnyösebbnél előnyösebb helyzetekbe.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokon tornádó söpörhet végig. Ha a kapcsolatod kiállja a mostani próbát, akkor megerősödik, és még szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Kolléga az idegeiden táncolhat, a munkahelyeden olyan téma kerülhet terítékre, amelyről talán azt hihetted, hogy a végére pontot tettél. A környezetedben van olyan személy, aki önként tolhatja a szekeredet, és ez kellemes meglepetésként érhet.

Mérleg:

A hozzátartozókkal nehezebben jöhetsz ki, és sajnos, most hiába próbálnál megértően viselkedni velük szemben, nem rajtad múlnak a dolgok. Ezért az lenne a legjobb, ha ezen a héten távol tartanád magad a rokonságodtól, és megvárnád, míg a viharos időszaknak vége lesz. Pénzügyek terén furcsa helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítani.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Csemetéd viselkedése miatt úszhatsz az örömben. Barátnak légy a segítségére, különösen, ha olyan valakiről van szó, aki sokat tett már eddig érted. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre. Érdemes lenne közbelépni, de nem szemtől szemben, hanem a háttérben állva kellene a szálakat mozgatnod. Így alakulhat a kedved szerint egy régi ügy is.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, hogy akiben megbíztál, akiről úgy gondoltad, hogy a barátod, arról éppen az ellenkezője az igaz. Nincs értelme rágódni a történteken, mert ezen úgy sem tudsz változtatni. Ennek a kapcsolatnak most járt le az ideje. A munkában olyan változások történhetnek, amelyek nagyon is kedvedre lesznek. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Szomszéd miatt sajnos eheted a kefét.

Bak:

A munkahelyeden jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Még az is lehet, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez nem lehetséges, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni, és inkább figyelj, kevesebbet beszélj. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel fél szavakból megérthetitek egymást. A szerelem is úgy érkezhet az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek…

Vízöntő:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. A felettesedet most könnyebben tudod befolyásolni, aki azt teszi, amit javasolsz neki. De az is lehet, hogy kapsz egy olyan ajánlatot, amelyet a döntés előtt mérlegelni kellene. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad véleményét is ki kellene kérni, mielőtt igent vagy nemet mondasz. Külföldi utazás során bosszúság érhet.

Halak:

Még az is lehet, hogy betegség egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról. Ha műtéti beavatkozásra készülsz, akkor ne izgulj, mert jó kezekben leszel. Külföldi utazás során idegtépő és felháborító helyzet jöhet létre. Váratlan találkozás miatt a szívverésed felgyorsulhat, egy új lehetőség miatt örömödben fülig érhet a szád. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted.

Nyitókép: Thinkstock