Október első hetében elég nyitottak és vállalkozó szelleműek leszünk ahhoz, hogy mindent megtegyünk a jobb életért. A munka és a magánélet terén is lesz lehetőségünk próbálkozni, az már egy másik kérdés, hogy hogyan reagálunk egy-egy kisebb kudarcra...

asztrológia

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha pontosan fejezed ki magad, illetve, ha le tudjátok győzni a féltékenység zöld szemű szörnyetegét. A munkában, megélhetésben olyan eredményt érhetsz el, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Ha szülő vagy, gyermeked kívánságát teljesíthetnéd.

Bika:

Megeshet, hogy a szőnyeg alá söpört problémák most a felszínre törnek. De az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely már nem új keletű, és amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A munkahelyeden idegesítő szituáció jöhet létre. A házasságokban, régi párkapcsolatokban azért alakulhatnak a kedved szerint a dolgok, mert képes vagy a kompromisszumra, illetve észrevétlenül tudod befolyásolni a párodat.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely nagyon is a kedvedre való lehet. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek, ha képes vagy alkalmazkodni, és nem erőlteted rá a véleményedet a kedvesedre. Külföldi utazás során apróbb kellemetlenség adódhat.

Rák:

Mindennél fontosabb ezen a héten az egészségednek a megőrzése. Ha beteg vagy, esetleg orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne idegeskedj, mert ezzel csak saját magadnak árthatsz. A házasságokban, együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt talán még a lélegzeted is elakadhat. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló a hét, illetve elérkezik a pillanat, amikor egy probléma végére pont kerülhet.

Oroszlán:

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata. Össze kell szedned magad a munkahelyeden, mert egyre több feladatot kell megoldanod. Illetve olyan dolgok is történhetnek, amelyek miatt át kell szervezned az életedet, a mindennapjaid másként telhetnek, mint ahogy tervezted. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt a feldobottság érzése keríthet a hatalmába. Pénzedre jobban ügyelj.

Szűz:

Ezen a héten a pénz állhat figyelmednek a fókuszában. Nagyon oda kell figyelni, mert megeshet, hogy a saját hibád miatt kell veszteséget elkönyvelned. De az is lehet, hogy rosszul méred fel a helyzetedet, és olyan dologba vághatod a fejszédet, amely meghaladhatja az erődet. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt.

Mérleg:

Nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet, képes vagy választékosan kommunikálni. Ezért mostanra kellene időzíteni a számodra fontos dolgoknak az előadását, megbeszélését, mert könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél, amit tervbe vettél. A szerelem egén azonban viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akarsz szakítani, akkor neked kellene most engedni. A környezetedben valaki tolhatja a szekeredet.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy boldogságodban fülig érhet a szád. Varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor talán el sem mered hinni, hogy mindez a jó veled történik meg. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet titokban kellene tartani. Amennyiben hosszabb utazásra kerülne sor, akkor kisebb kellemetlenség adódhat, ám a helyzetet jól tudod kezelni. Ha elégedetlen vagy a pénzügyeiddel, ezt most add elő.

Nyilas:

A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre talán nem voltál felkészülve, és amely miatt változhatnak a hétköznapjaid. Amikor nem megy szinte semmi sem a régi rutin szerint. Éppen olyan személlyel alakulhat ki kommunikációs problémád, akit nagyon szeretsz, akiért talán lehoznád még a csillagokat is az égről. Balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb. Egy találkozás felvillanyozhat, adás-vételt ügyesen bonyolíthatsz.

Bak:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni az elképzeléseidet. Különösen igaz ez, ha pénzről, megélhetésről van szó. Ha állást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépned. A szerelem ege is vakítóan kék lehet: megtalálhatod a boldogságodat. A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Valakinek a hálájára számíthatsz.

Vízöntő:

Ha külföldre készülsz, akkor a tervezettnél több pénzt vigyél magaddal. Ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy most látszanak. Semmiféle vitába nem érdemes most belemenni, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Balesetveszélyes ez a hét, illetve megeshet, hogy egészségügyi probléma alakulhat ki, amelynek a kezelését ne odázd el.

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok kavaroghatnak a fejecskédben, amelyek kapcsolatban lehetnek a magánéleteddel. A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek titkai vannak. Jó lenne, ha ezekről fellebbenne a fátyol, így elkerülheted a későbbi csalódottságot.

Fotó: Thinkstock