Csöbörből vödörbe kerülhetünk: Heti horoszkóp szeptember 24-től

A Bika végre fellélegezhet, a Skorpió most is a háttérből mozgatja a szálakat, a Vízöntőnek jó lehetőséget sodorhat az útjába az élet. Vágjunk bele a jövő hétbe!

heti horoszkóp

Kos:

Hajlamossá válhatsz az erőszakos viselkedésre. Különösen, ha barátról vagy egy közösség tagjairól van szó. De megtörténhet az is, hogy a pénz miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ezért az lenne a legjobb, ha a héten az anyagiak nem állnának a figyelmednek a középpontjába, így kerülheted el azt a helyzetet, amiről a későbbiekben fog majd bebizonyosodni, hogy így volt helyes, így volt jó.

Bika:

A korábbi gondoknak a végére ezen a héten végre valahára pont kerülhet. A munkában történő változások miatt teljesen felesleges idegeskedni, mert sajnos nem a te akaratodon múlnak a dolgok. Ha állást kívánsz változtatni, érdemes lenne még egy kicsit várni, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulsz, nagyon jó formában lehetsz, jogi probléma kezelhetővé válhat.

Ikrek:

Nem lesz okod panaszra, ha munkáról, megélhetésről van szó. Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyeket el sem mersz hinni: mindez veled történik meg? Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan szituációba kerülhetsz, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Kedvez viszont az idő orvosi vizsgálatnak, beavatkozásnak, banki, biztosítási ügyeknek.

Rák:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életében olyan események történhetnek, amelyek miatt örömöt érezhetsz. Ha vállalkozó vagy, akkor a bekövetkező események boldoggá tehetnek. Mivel Fortuna istenasszonyának támogatását élvezheted, érdemes lenne próbát tenni a szerencsejátékokban. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal boldogok lehettek.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt talán át kellene szervezni az életedet. De az is megeshet, hogy a felettesed, a rangban feletted álló személyek miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Azon kívül, hogy összeszeded magad és alkalmazkodsz, nem igazán tehetsz mást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egy ügy utoljára fordulhat elő.

Szűz:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint most: akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak kevesebb a szerencséje a szerelemben. Most még az is megeshet, hogy felbukkanhat valaki a múltadból, és az illető nincs jó hatással a hangulatodra. Viszont a munkában, megélhetésben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha változtatni szeretnél, akkor pompás lehetőséget sodorhat utadba a gondviselés.

Mérleg:

Még az is megeshet, hogy valakinek a segítségével összejöhetsz egy olyan személlyel, aki miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Ha olyan párkapcsolatban élsz, amelyben eddig nem volt minden fenékig tejföl, akkor a bekövetkező változások miatt örömödben úszhatsz a boldogságban, a mámorban. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel sokkal türelmesebbnek kellene lenned.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy ezen a héten a háttérben állva mozgathatod a szálakat, és a dolgok úgy történhetnek, ahogyan szeretnéd, ahogyan azokat eltervezted. Ingatlanügylet bonyolításával várnod kellene, mert később sokkal kedvezőbb helyzet jöhet létre. A baráti kapcsolatok alakulása rajtad múlik, ezért ha nem szeretnéd, hogy egy régi ismeretség megszűnjön, neked kellene alkalmazkodni.

Nyilas:

A gyümölcsöző kapcsolatok kialakításának a hete következik, amikor a sors olyan személyt sodorhat az utadba, aki miatt úgy érezheted: az élet napos oldalán sétálgathatsz. Kollégával azonban nehezebben tudsz kijönni, illetve olyan dolgok hangozhatnak el a munkahelyeden, amelyek miatt minden hajszálad az égnek állhat. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és tarts észben, egyszer minden véget ér…

Bak:

Furcsa helyzetek alakulhatnak ki ezen a héten a munkahelyeden. Különösen akkor, ha a feletteseddel kell olyan dolgokról beszélni, amelyek neki fontosabbak. Ráadásul az is megtörténhet, hogy kolléga próbál turkálni a zsebedben. Ezért fontos, hogy pénzről, anyagiakról ne beszélj senkivel, mert ezzel csak irigyeid számát növelheted. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Vízöntő:

Megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amely miatt másként láthatod a világot. Előfordulhat, hogy amire eddig vágyakoztál, várakoztál, az most bekövetkezik, és ettől határtalanul boldognak érezheted magad. Ám rokon viselkedése az őrület határára juttathat, ingatlanügylet bonyolítása során váratlan helyzet adódhat, amit nehezebben tudsz kezelni.

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan esemény következik be, amelyre nem számítottál. De az is megeshet, hogy felbukkan valaki a múltadból, amely befolyással lehet a hangulatodra. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert megeshet, hogy szabálytalanság miatt megütheti a bokádat, és nagyobb bírságot varrhatnak a nyakadba. Valakinek a titka napvilágra kerülhet, ami előtt értetlenül állhatsz.

Fotó: Thinkstock