Egy hét, amikor minden kerek: Heti horoszkóp szeptember 10-től

Az Ikrek legfontosabb feladata a következő héten a világos és teljesen egyértelmű fogalmazás lesz, a Nyilas még a szemétből is aranyat fog varázsolni, a Bikára pedig rátalálhat a szerelem. Szép hetet mindenkinek!

horoszkóp

Kos:

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén érhetsz el nagyon jó eredményeket. A kollégák között azonban van olyan, akivel szemben legalább tíz lépés távolságot kellene tartanod, mert az illető irigységében talán még egy kanál vízben is meg tudna fojtani. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert veszteség, kár is érhet.

Bika:

Felettesről vagy jót mondj, vagy hallgass! És ezt még akkor is így tedd, ha tudod, hogy a főnöködnek nincs igaza, vagy kristálytisztán látod, hogy rossz döntést hoz. Nincs értelme most szembeszállni vele, mert csak te húzhatod a rövidebbet. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha te nem akarod a társadra erőltetni az akaratodat. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

Ikrek:

A legfontosabb feladata: a világos és teljesen egyértelmű fogalmazás. Ugyanis csak így kerülheted el a zűrzavaros helyzetet, vagy, hogy a félreinformáltság hatására olyasmit tegyél, amit nem kellene. Ha még nem vagy szerelmes, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ingatlanügylet vagy költözés bonyolítására, rokoni kapcsolat ápolására kiváló a hét.

Rák:

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Most kellene előadni még a régebbi terveidet is, mert a megvalósítására elérkezik az idő. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. A biztonság kedvéért vigyél magaddal a tervezettnél jóval több pénzt. A szerelmi viszonyokban feszültség jöhet létre.

Oroszlán:

Az anyagi ügyeid nem alakulnak most úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely nem tűr halasztást, és amely kellemetlen lehet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. A baráti kapcsolatok jól működhetnek, ismerős önként tolhatja a szekeredet, lehet a segítségedre.

Szűz:

Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor a munkahelyeden a kollégákkal szemben tarts legalább hét lépés távolságot. Előfordulhat, hogy egy régi ügy kerülhet ismét terítékre, amelynek a végére most tehetsz pontot. De az is megeshet, hogy valaki hibája miatt neked kell a hátadat tartanod. Viszont nagyon jól kommunikálsz most, ennek köszönhetően mindent meg tudsz oldani.

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy olyan hibát is véthetsz, amely miatt könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. A szerelem egén hirtelen viharfelhők gyülekezhetnek, és nem új keletű problémával találhatod szembe magadat. De az is megeshet, hogy olyan dologba mehetsz bele, amit inkább titokban kellene tartanod.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy egy olyan problémának pont kerül a végére, amely már jó ideje foglalkoztat, és amely miatt olykor nehezebben jöhetett álom a szemedre. A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, a csemete miatt alakulhat ki zavaros szituáció. Pénzügyeid jól alakulhatnak. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, most kellene ennek hangot adni.

Nyilas:

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki ezen a héten. De az is lehet, hogy egy szőnyeg alá söpört téma kerül terítékre, és most minden adott ahhoz, hogy a gondok megoldódjanak. Balesetveszélyes ez a hét, amikor még egy kenőkéssel is megsebesítheted magad. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, talán most még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. Kolléga az idegeidre mehet.

Bak:

A szerelmi viszonyokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra jön létre olyan helyzet, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Azonban semmi sem lehetetlen akkor, ha képes vagy alkalmazkodni, és ha kell, akkor meg is tudsz bocsájtani. Pénzügyek terén idegesítő helyzet jöhet létre, és ha nem figyelsz, kár érhet.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak minden gondolata a pénz körül jár. Igaz, a te életedben ezen a héten szintén az anyagiak körül foroghat a világ. Ha dugdosni akarod a pénzed, akkor érdemes lenne felírni, hova rejted, mert később nehezen vagy nem találod meg. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvedre lesz. Ha most akarsz változtatni, lépj a tettek mezejére.

Halak:

Ha házasságban, tartós kapcsolatban élsz, akkor hajlamossá válhatsz a füllentésre. De az is lehet, hogy egyszerűen nincs kedved a kommunikációhoz, és ezért alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet, vagy csalódást okozhatsz egy olyan személynek, aki fontos az életedben. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha állást kívánsz változtatni, várj ezzel még egy kicsit.

Nyitókép: Thinkstock