Inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak: Heti horoszkóp augusztus 27-től

A munkahelyünkön akadhatnak olyanok, akik bármire képesek lennének azért, hogy nekünk akár egy kicsivel rosszabb legyen. Felesleges erre a dologra plusz energiát fecsérelni, inkább próbáljunk meg továbbra is a saját céljainkra koncentrálni!

heti horoszkóp

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkában, megélhetésben azonban a dolgok másként történhetnek, mint ahogyan azt szeretnéd. Sajnos a dolgok most nem rajtad múlnak. Te az elfogadáson kívül semmi mást nem tehetsz jelen helyzetben. A párkapcsolatokat a féltékenység érzése teheti nehézzé és bonyolulttá.

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben életed párja most kevésbé elfogadó. Különösen akkor, ha ingatlanról vagy családtagról van szó. Próbálj meg alkalmazkodni hozzá és akkor elkerülhetővé válhatnak a nagyobb bajok. Ha pénzről van szó, akkor körültekintőbbnek kellene lenned, így nem adsz ki olyasmire, ami selejtes, vagy ami nem éri meg az árát. Utazás jól sikerülhet.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt örömödben talán táncra is tudnál perdülni. A felettesed most nyitott az elképzeléseidre, ezért most kellene őt az ötleteiddel bombázni. A kollégák között vannak olyanok, akik féltékenyek rád. Ismered a mondást, miszerint: inkább irigykedjenek, mint sajnáljanak. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban most az egyszer, utoljára felmerülhet egy olyan téma vagy probléma, amelynek a végére pontot tehetsz. A környezetedben van egy olyan személy, aki annyira irigy lehet rád, hogy meg tudna fojtani egy kanál vízben. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz.

Oroszlán:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előállni az ötleteiddel, mert akiknek a segítségére szükséged van, azok talán kérés nélkül tolhatják a szekeredet. Ingatlan olyan lehet, mint egy pénznyelő automata. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek miatt ne idegeskedj, mert nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis a dolgok kedved szerint változhatnak.

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a héten imára kulcsolhatod a kezedet és az égiek segítségét kérheted, hogy teljesüljön egy olyan álmod, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Minden okod meg lehet az örömre, hiszen a sors teljesíti a vágyadat. Ha titok jut a tudomásodra, akkor fontos, hogy megőrizd, mert így elkerülheted, hogy elveszítsd azt a személyt, aki ezt rád bízta.

Mérleg:

Ha a pénz ezen a héten tabu téma lesz, akkor elkerülheted, hogy olyanok is az ellenségeid legyenek, akik eddig inkább a barátaid, jó ismerőseid voltak. Baleset- és bírságveszélyes ez a hét, ne rohanj és tartsd be a szabályokat. A régi párkapcsolatokban a társadnak nem új keletű problémái adódhatnak, amelynek a végére végre valahára pont kerülhet. Légy a támasza, és minden jól alakulhat.

Skorpió:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki faramuci helyzet. Az is megeshet, hogy az egyik főnököddel nagyon jól kijöhetsz, míg a másikkal kiáshatod a csatabárdot. Ám ha képes vagy a tömjénezésre, akkor a dolgok nagyon is a kedved szerint történhetnek. Kolléga miatt is nagyobb terhek nyomhatják a válladat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt a szíved csordultig lehet szeretettel.

Nyilas:

Az lenne a legjobb, ha ezen a héten a pénz nem lenne a központi témád. Illetve senkit nem kérnél meg anyagi szívességre, mert ebből később nagy kalamajka lehet. Ne szegd meg a szabályokat sem, mert a sors a körmödre koppinthat. Ha most utazol, most nyaralsz, akkor ne takarékoskodj, inkább kényeztesd magad. A baráti kapcsolatok alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Bak:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak és egyik pillanatról a másikra jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. De az is lehet, hogy a pénz miatt vagy kissé feszültebb, ami nincs jó hatással a párkapcsolatodra. Valaki olyan dolgokat mondhat, amely miatt el is érzékenyülhetsz, és könny csilloghat a szemedben. Ha szülő vagy, csemetédnek nagy szüksége van a veled való kommunikációra.

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki. De az is lehet, hogy a társad kötheti az ebet a karóhoz, és te hiába szeretnél nagyon valamit, miatta nem valósulhat meg. De az is lehet, hogy a munkádban olyan változások következnek be, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Ingatlanügyletben váratlan helyzet jöhet létre.

Halak:

Olyan események történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Előfordulhat, hogy merész álmokat dédelgethetsz, amelynek megvalósulására nagyon kevés az esély. Ám van olyan jóakaród, aki a segítségedre lesz, és önként tolhatja a szekeredet. Ettől függetlenül, nincs kizárva, hogy protekcióra is szükséged lesz a céljaid eléréséhez. Balesetveszélyes a hét, légy óvatosabb!

Fotó: Thinkstock