Csiki-csuki állapotok a magánéletben és a munkahelyen: Heti horoszkóp július 30-tól

Az élet egyik területén sem ülhetünk ölbe tett kézzel, július utolsó napjai sok-sok izgalmat és változást ígérnek. A Skorpiók például nagy lehetőségre mondhatnak igent, ami a karrierjüket illeti, az Oroszlánok viszont feszült pillanatokat élhetnek át. A legfontosabb: őrizzük meg a hidegvérünket!

Kos:

A baráti kapcsolatok azon múlnak, hogy te mit és hogyan szeretnél. Ha képes vagy nagyobb áldozatra, akkor nem lesz okod panaszra a következő időben. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt váratlan veszteség alakulhat ki. A szerelmi viszonyokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki, de az is lehet, hogy kedvesed félrelép…

Bika:

A munkahelyeden vissza kell fognod magad. Még akkor se mondj semmit, ha valami vagy valaki nagyon a bögyödben lenne, mert ebből a helyzetből sajnos nem jöhetsz ki jól. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. A régi párkapcsolatokban a társad zavaros helyzetbe kerülhet, amikor a te tisztánlátásodra, tanácsodra van szüksége.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, hogy el sem mered hinni: mindez valóban veled történik? Akár örömről, akár bánatról van szó, ne oszd ezt meg senkivel, mert így kerülheted el, hogy olyan valakiben csalódj, akiről ezt el sem tudtad eddig gondolni. Kollégával összeakaszthatod a bajszod, de az is lehet, hogy olyan munkát sóznak rád, amelynek a végzéséhez nem érzel kedvet.

Rák:

Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan számítottál rá, vagy tervezted. Az anyagiak befolyásolhatják a párkapcsolatodat, a magánéleted. Ezért az lenne a legjobb, ha ezen a héten a pénz nem lenne téma, így kerülheted el akár a csalódást is. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Utazás nagyon jól sikerülhet, jogi probléma végére pont kerülhet.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben újra kialakulhat egy olyan helyzet, amellyel talán korábban már szembe kellett nézned. De az is lehet, hogy a társad megint előrukkol egy olyan témával, amelytől az idegeid megfeszülhetnek. A munkában, megélhetésben váratlan helyzet jöhet létre, amelyet azonban jól tudsz kezelni. A környezetedben több nehéz felfogású személy is van, akik kiboríthatnak.

Szűz:

A munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Vagyis nem kell neked mindent megoldani, mert a rengeteg teendőbe akár bele is betegedhetsz. Megtörténhet, hogy valaki miatt át kell szervezni az életedet, és másként alakulhat még a napi rutin is. Nagyobb utazásra kiváló ez a hét. Olyan dolog is tudomásodra juthat, amelyet felhasználva roppant előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Mérleg:

Amennyire jól ki tudsz jönni ezen a héten a kollégákkal, annyira nehéz szót érteni azokkal a személyekkel, akik rangban feletted állnak. De az is megeshet, hogy a munkahelyeden átszervezés történik, amely érintheti a te munkádat is. A baráti kapcsolataid között lehet olyan, amely megmérettetik és bizony könnyűnek találtatik: érzékeny búcsút vehettek egymástól. Értékesebb vételre/eladásra jó a hét.

Skorpió:

A házasságokat, régi párkapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik társad egzisztenciális gondjai. De az is lehet, hogy életed párja összekülönbözhet a felettesével, és a munkahelyi problémáit hazaviszi. Előfordulhat, hogy olyan új lehetőséget sodor utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kell mondani. Ha most vagy szabadságon, élvezheted a helyzetet!

Nyilas:

Még az is lehet, hogy plusz terhek kerülhetnek a válladra, ami ellen azért nem lesz kifogásod, mert anyagilag roppant jól járhatsz. Nagyon fontos ezen a héten, hogy egyértelműen kommunikálj, mert félreértés miatt roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Ha szingli vagy, olyan valakit sodorhat utadba az élet, aki anyagilag le van égve, vagy akinek az értékrendje jelentősen eltér a tiédtől.

Bak:

Nincs annyi pénz, mint amennyi elég lenne. Kénytelen leszel mélyebben zsebbe nyúlni. A szerelmi kapcsolatokban is olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely akár véget is vethet a viszonynak. Akivel most hoz össze a sors, azzal fantasztikus pillanatokat élhettek át, de a közös jövőt ne tervezgesd vele. Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan megélhetési lehetőséget sodor az utadba az élet, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. De az is megeshet, hogy valakinek a segítségével roppant előnyös helyzetbe kerülsz. Pénzügyileg nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ebben a témában ezen a héten kellene ütni a vasat, mert az most meleg.

Halak:

Ha most utazol külföldre, ezt a lehető legjobbkor teszed. De az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely a környezetedben irigységet szül. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt hirtelen meg sem tudsz talán szólalni. Értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert elveszíthetsz valami fontosat. De az is megeshet, hogy meglopnak.

Nyitókép: Thikstock