Gondolkodjunk pozitívan! Heti horoszkóp július 16-tól

Viharfelhők gyülekeznek az élet több területén, de nincs olyan probléma, amit egy kis erőfeszítéssel és pozitív gondolkodással ne lehetne megoldani, legyen szó a magánéletünkről vagy a szakmai pályafutásunkról! Csak ügyesen!

horoszkóp

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben nagyon fontos, hogy egyértelműen kommunikáljatok, így kerülhetitek el a félreértéseket, és a nyomában járó nehéz helyzetet. Családtag miatt feszült helyzet jöhet létre, de az is lehet, hogy valami elromolhat a háztartásodban, és ettől válhatsz idegessé, hiszen ez pénzt húzhat ki a zsebedből. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, munkádat könnyedén végezheted.

Bika:

Lényeges, hogy a magánéleteddel ne traktáld a kollégákat, illetve a munkával kapcsolatos problémákat, ha egy mód van rá, ne vidd haza. Előfordulhat, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet nem vagy csak nagyon nehezen tudsz kezelni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak nagyobb szüksége van most rád. Valakinek a támogatása kellemes meglepetés lehet.

Ikrek:

Most még az is megeshet, hogy akivel nem tudtál eddig zöld ágra vergődni, azzal a személlyel tökéletes összhangban lehetsz. A házasságokat, régi párkapcsolatokat a társad anyagi ügyei tehetik átmenetileg nehezebbé. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt az egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet.

Rák:

Ha nem lesz központi témád a pénz, akkor nem lesz okod panaszra. Ám az életnek ezen a területén olyan helyzet alakulhat ki, amikor elkerülhetetlenné válhat az anyagiakkal való foglalkozás. A szerelem ege vakítóan kék lehet. A meglévő viszonyokra az elfogadás, a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Akivel most összehoz a sors, azzal összekötheted az életed.

Oroszlán:

A házasságok, a régi együttélések egén viharfelhők tornyosulhatnak: egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrült pillanat. Ha békére, nyugalomra vágysz, akkor most neked kell engedni. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, hiszen most még képes vagy a szemétből is aranyat varázsolni. A munkahelyeden olyan váratlan esemény történhet, amely miatt a döbbenettől talán még az állad is leeshet.

Szűz:

Ezen a héten te lehetsz az állatöv nagy mázlistája. Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Anyagi ügyeid alakulása miatt is minden okod meg lehet a jókedvre. Kollégák között vannak olyanok, akik úgy irigyelhetnek, hogy a szemük fehérje sárgává változhat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok nagyon is kedved szerint alakulhatnak.

Mérleg:

A párkapcsolatokban harcokra van kilátás. Egyik pillanatról a másikra jöhet létre nehezen kezelhető helyzet, amikor a hangnem is emeltebb lehet. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a boldogságra. Ha vállalkozó vagy, akkor be kellene tartani a szabályokat, mert ellenőrzésre van kilátás. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét!

Skorpió:

A felettesedről vagy jót mondj, vagy ne szólalj meg. Különösen igaz ez akkor, amikor egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan őrjítő helyzet, amelyet meg kell próbálni a saját érdekedben kezelni. Sőt, elfogadni! Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert különben veszteséget könyvelhetsz el. Otthonodban elromolhat valami, de az is lehet, hogy rokon járhat táncot az idegeiden.

Nyilas:

Balesetveszélyes ez a hét, ne rohanj és nézz a lábad elé. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Még az is lehet, hogy amibe korábban nagyobb energiákat fektettél, annak most arathatod a gyümölcsét. Megtörténhet, hogy olyan változás történhet, amely érintheti a te munkádat is. Az is megeshet, hogy többet kell dolgoznod. Párkapcsolatokat társad anyagi ügyei tehetik nehezebbé.

Bak:

Minden esély meg lehet arra, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amelyben már nem tudsz, illetve nem akarsz élni. Ha már korábban szétváltak útjaitok a pároddal, akkor eljön a pillanat, amikor olyan dolgokat is megbeszélhettek, amelyekre eddig nem tudtatok sort keríteni. A pénz szuperszonikus sebességgel száguldhat el tőled. Ha vállalkozó vagy, akkor a siker érdekében szükség van változtatásra.

Vízöntő:

Megeshet, hogy olyan ajánlattal találhatnak meg, amelyre nemet kellene mondani. Mert a későbbiekben a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik. De az is lehet, hogy később rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben jelenleg vagy. Pénzedre jobban ügyelj, mert akár figyelmetlenség miatt könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

Halak:

A szerelmi viszonyokat a kommunikációs problémák tehetik nehezebbé. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet képtelen leszel kezelni. Közvetlen környezetedben is van olyan személy, akinek a stílusa vagy a mondandója miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A házasságokban, régi párkapcsolatokban viszont a társad alkalmazkodóbb, és ez jó hatást gyakorolhat az életetekre.

Fotó: Thinkstock