Minden a pénz körül forog: Heti horoszkóp július 9-től

A Vízöntő a felettesével megtalálja a közös hangot, a Nyilasnak szintén pozitív változásokra van kilátás a munkahelyén, az Ikrek pedig jobban tenné, ha a pénzügyekkel és a feladataival kapcsolatos észrevételeit világosabban fejezné ki.

horoszkóp

Kos:

Pompás heted lesz, amikor az élet különböző területein arathatsz sikereket. A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a közérzetedre. Anyagi ügyeid alakulása miatt fokozódhat a biztonságérzeted. A szerelmi viszonyokban azonban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De szerencsére uralni tudod a helyzetet!

Bika:

Olyan váratlan találkozásban lehet részed, vagy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt hirtelen feszültté válhatsz. Ám mivel képes vagy józanul gondolkodni, ezért nem teszel olyat, ami miatt önmagad alatt vághatnád a fát. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Pénzedre jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy felesleges, silány dologra adhatsz ki.

Ikrek:

Anyagi ügyek állhatnak a figyelmednek a középpontjába. Olyan hír juthat a tudomásodra, amely miatt hirtelen feszültté válhatsz. Azonban nem eszik olyan forrón a kását, vagyis a dolgok végül a kedved szerint változhatnak. Ha most nyaralsz, akkor nem lesz okod panaszra: tökéletesen ki tudod pihenni magad. Ha dolgozol, akkor egyértelműen fejezd ki magad, mert félreértés miatt kínos helyzetbe kerülhetsz.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben a féltékenység érzésének eluralkodása miatt jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. De az is lehet, hogy a környezetedben több olyan személy van, akik irigyek, és az érzésüket már talán nem is tudják titkolni. A közösségben, amelynek tagja vagy, hirtelen olyan helyzet jöhet létre, hogy a döbbenettől talán még az állad is leeshet.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan váratlan dolgok, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. A pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló a hét. Egyéjszakás kalandra van kilátás, amely feldobottá tehet…

Szűz:

Vigyázz, mert valaki iránt olyan szerelembe eshetsz, mint egy kisdiák. De az is megtörténhet, hogy egy váratlan, kellemes meglepetés miatt érezheted úgy: Isten a tenyerén hordoz. A baráti kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a szád íze keserűvé válhat. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak és roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miatta.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak adódhat egy váratlan lehetőség, esetleg anyagi ügyeiben olyan változás történhet, amely miatt örömében akár táncra is perdülhet. Ez jó hatással van a viszonyotokra. Ha egészségi gondod van, most a gyógyulás útjára léphetsz. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most kellene bonyolítani. Titkos viszony fordulóponthoz érkezhet.

Skorpió:

Ezen a héten te lehetsz az állatövben a legszerencsésebb. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: most add elő az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseid. Ha szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt boldogság járhatja át minden porcikádat. A szerelmi kapcsolatokban is varázslatos pillanatokat élhettek át. Balesetveszélyes a hét!

Nyilas:

Nem lesz okod panaszra ezen a héten, mert az életnek több területén érhetsz el sikereket. Pénzügyeid alakulása változó képet mutathat. A bevételek mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amely leginkább egy foghúzásra hasonlít. A munkádban neked tetsző változásra van kilátás. Lényeges, hogy a szabályokat ne szegd meg, mert emiatt most kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Bak:

Még az is lehet, hogy aki miatt korábban a csalódás keserű könnyeit nyelted, az a személy most olyan dologgal állhat elő, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Ám mielőtt igent mondanál, mérlegelj, mert nem biztos, hogy van közös jövőtök. Amit most ígér, abból később nem lesz semmi. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van, akár nyaralsz, akár dolgozol vagy tanulsz.

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, akkor olyan bevételre tehetsz szert, amelyre nem számítottál. Ám olyan kiadásra is sor kerülhet, amely nem volt tervbe véve. A munkában, megélhetésben a dolgok alakulása miatt szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, hogy a feletteseddel közös nevezőn lesztek olyan témában, amely elsősorban neked fontos. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé.

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt meghatódhatsz, vagy örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. A szerelmi viszonyokban elképesztő helyzet jöhet létre. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel őszinte beszélgetésre kellene sort keríteni, mert szeretné kiönteni neked a lelkét. Váratlan találkozás feldobottá tehet, és nagyon jól vásárolhatsz!

Fotó: Thinkstock