Az előttünk álló hét nem lesz teljesen felhőtlen, de őrizzük meg a nyugalmunkat, mert most a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetek is örömteli végkifejlettel zárulhatnak.

horoszkópKos:

Összességében ragyogó heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkában, megélhetésben jöhet létre olyan helyzet, amely miatt örömödben talán táncra is tudnál perdülni. A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik a kommunikációs problémák. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel nehezebben tudod megértetni magad. Baráti kapcsolat miattad válhat nehézzé.

Bika:

Nem lesz okod panaszra ezen a héten, mert nagyon jól tudsz alkalmazkodni másokhoz, és élvezheted az élet különböző területein a sikereket. Most lenne érdemes előhozakodni egy olyan témával, amely talán már jó ideje foglalkoztat, és amelyben végre most érhetnél el sikereket. Ingatlan olyan lehet, mint egy pénznyelő automata, rokonnal is nehezebben tudsz most szót érteni.

Ikrek:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Most kellene anyagiakkal kapcsolatos beszélgetéseket lebonyolítani, mert most még a sors is támogat abban, hogy elérd a célodat. Kollégával kommunikációs zavarok léphetnek fel. Ebben az esetben neked kellene engedni. Viszont a feletteseddel, vagy a rangban feletted állókkal szemben mindent elérhetsz, amit csak akarsz.

Rák:

A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. Ami azt jelenti, hogy elsősorban a társad viselkedése miatt olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre lehet. Pénzügyek dolgában sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Vigyázz az értéktárgyaidra, mert meglophatnak. De az is lehet, hogy valaki az ötletedet nyúlhatja le, ezért válogasd meg, kivel miről beszélsz.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebb, ezért alakulhat ki közöttetek nehezen kezelhető helyzet. Persze téged sem kell félteni, mert úgy tudsz válaszolni, hogy attól kinyílhat a partnered zsebében a kisbicska. A munkában, megélhetésben azonban úgy alakulhatnak a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Megeshet, hogy kopogtathat a múlt is az ajtódon. Ne lépj ugyanabba a cipőbe!

Szűz:

Kommunikációs problémák merülhetnek fel ezen a héten. Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, de az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt pillanatok alatt juthatsz az őrület határára. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és akkor valóban megvalósíthatod a terveidet. A szerelmi életedben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha érzelmekről van szó, akkor ne hallgass senkire, mert olyan tanácsot kaphatsz, amivel árthatsz magadnak.

Mérleg:

A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz, olyan eredményt érhetsz el, amelyet szeretnél, amelyet a legmerészebb álmaidban láthattál. Még az is lehet, hogy a feletteseddel, vagy a rangban feletted állókkal tudsz nagyon jó kapcsolatot kialakítani. Viszont egy régi barátság akár meg is szűnhet. Különösen akkor, ha a pénzre terelődik a szó, amelyből most neked több lehet…

Skorpió:

Megtörténhet, hogy a feletteseddel nem értesz most mindenben egyet. Nem kedvez az idő a vitának, mert ezzel inkább csak magad alatt vághatod a fát. De az is lehet, hogy baráttal szemben úgy viselkedhetsz, hogy bánatot okozol neki. Ami azért nagy baj, mert a későbbiekben szükséged lehet rá, és nem lesz egyszerű a kibékülés. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhettek át.

Nyilas:

Pénzügyeid felemás helyzetet mutatnak. Lesznek kiadásaid, de bevételeid is. Ha külföldre utazol, akkor számíts arra, hogy minden jóval többe kerülhet, mint ahogy most látod. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy iskolával kapcsolatos ügyeket bonyolítasz, akkor nagyon oda kell figyelni arra, amit csinálsz, mert tévedés miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé.

Bak:

Egészségedre és a testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség vagy baleset akár ágynak is dönthet. Pénzügyeid alakulása miatt idegsebbé válhatsz. Tartsd be a szabályokat, mert ezek megszegése jelentősebb összeget húzhat ki a zsebedből. Ha még nem vagy szerelmes, váratlan lángra gyúlhat a szíved. A meglévő kapcsolatok neked tetsző irányban változhatnak.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy kihagyhatatlannak minősülő ajánlattal lephetnek meg. Tájékozódni kellene, mert előfordulhat, hogy ami most jónak látszik, arról a később az ellenkezője derülhet ki. A munkában, megélhetésben ragaszkodni kellene az elképzelésedhez, mert a felettesed megadja mindazt, amit kérsz. A házasságokban a társadnak az agyára mehetsz…

Halak:

Még az is lehet, hogy amit korábban elindítottál, annak a gyümölcsét most szüretelheted. De az is megeshet, hogy aki korábban utálatosan viselkedett veled, annak a magatartása megváltozhat, ez pedig boldoggá tehet téged. Kolléga vagy munka során megismert személlyel nehezebben tudsz kijönni.

Fotó: Thinkstock