Azért vannak a jó barátok: Heti horoszkóp június 25-től

Zűrök a párkapcsolatunkban, anyagi gondok, vagy egyszerűen csak bal lábbal keltünk... A legjobb barátunk minden pillanatban a kezünket fogja, és a legnehezebb pillanatokban is számíthatunk rá. Ezért fontos, hogy ezen a héten még jobban összpontosítsunk és figyeljünk rájuk!

horostkópKos:

A következő időszakban nagyon fontosak lehetnek a baráti kapcsolatok, hiszen ezek között vannak olyanok, akiknek a támogatására nagy szükséged lehet. Ezért nagyon fontos, hogy ne légy baráttal erőszakos, vagy ne kérj tőle olyat, amiről tudod, hogy nem fogja teljesíteni. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehezebbnek érezheted az életet. Ám ez gyorsan elmúlik.

Bika:

A munkában, megélhetésedben történhet olyan esemény, amelyre nem számítottál, és amely miatt át kell szervezned a hétköznapodat. A dolgok talán nem működnek a régi rutin szerint. Ügyelj arra, hogy ne lépj senkinek a tyúkszemére, mert különben nehéz helyzetbe hozhatod saját magadat. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek, nagyobb vásárlásnak.

Ikrek:

Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt elképzelted. Ha tanulmányokat folytatsz, nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned a sikerért. A munkában kommunikációs zavarok léphetnek fel, amely átmenetileg nehezebbé teheti az életedet. Ha pénzről van szó, akkor nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet: lépj hát a tettek mezejére!

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel kölcsönösen átélhetitek a szerelem első pillantásra élményét. A meglévő kapcsolatokban a kedvesed most kevésbé nyitott, ezért nem érdemes nála most olyan dolgot erőltetni, amely főként a te számodra lényeges. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy figyelmetlenség miatt kár érhet.

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad kötheti az ebet a karóhoz egy fontos témában. Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor alkalmazkodj hozzá. Ismered a régi mondást, miszerint okos enged… A munkahelyeden olyan esemény történhet, amelyet nehezebben tudsz kezelni, vagy amely megnehezítheti az életedet. Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat!

Szűz:

Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb, mint eddig bármikor. Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy ezek napvilágra kerüljenek, akkor sokkal jobban kellene most vigyáznod rájuk. Ha utazol, az összes létező biztosítást kösd meg. Ha külföldön keresed a kenyered, akkor váratlan helyzet jöhet létre. Ne kapkodj, gondold át a dolgokat, mert így hozhatod meg a legjobb döntést.

Mérleg:

Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az idegeskedésre. Hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. Az lenne a legjobb, ha listával a kezedben mennél el például vásárolni. A párkapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki, amikor megtörténhet, hogy búcsút inthettek egymásnak. De az is lehet, hogy kedvesednek egzisztenciális gondja támadhat. Támogasd őt mindenben.

Skorpió:

Mivel a következő időben fontosabb lesz egy baráti kapcsolat, ezért érdemes lenne az illetővel többet kommunikálni. Illetve ha a segítségére tudsz lenni egy neki fontos ügyben, akkor támogasd őt. Különösen, hogy ez neked egyetlen filléredbe se fog kerülni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal feszült lehet a helyzet, amelynek okozója lehet egy rokon.

Nyilas:

Mindennél fontosabb, hogy ezen a héten világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Ha nem értesz valamit, akkor nem szégyen kérdezni. Ezen a héten kevesebb a türelmed, ezért fordulhat elő, hogy előbb beszélsz, azután gondolkodsz, és ezzel önmagadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Ha utazol, vigyél sokkal több pénzt magaddal, mint ahogyan azt korábban tervezted.

Bak:

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy olyan dologba, amibe nem kellene, és amely miatt nagyon megütheted a bokádat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezebbnek érezheti veled az életét. Légy engedékenyebb, így elkerülheted az akár embert próbálónak nevezhető helyzetet is. Pénzügyek terén kevesebb a szerencséd, ráadásul valaki irigysége is megdöbbent.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt elképzelted. Türelmetlenné válhatsz, és ezzel saját magad alatt vághatod a fát. Mielőtt megszólalsz, számolj el hétig, így kerülheted el, hogy olyat mondj, amit nem kellene. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad lelkileg érzékenyebb, ezért vele szemben még inkább kedvesnek kellene lenned.

Halak:

Pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod. Megtörténhet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, amivel nyomban meg is célozhatod a kukát. Baráttal olyan dolgokról beszélgethetsz, amely elsősorban téged érdekelhet. Váratlan találkozás felvillanyozhat. De az is lehet, hogy valaki olyan dolgot mondhat, amely miatt boldogság járhatja át minden porcikádat.

Fotó: Thinkstock