A csillagok szerint izgalmas hét áll előttünk. Van, akiknek pénzt hoz a házhoz az elkövetkező néhány nap, de van olyan is, akiknek szerelmet! :)

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban vitára van kilátás. De az is lehet, hogy életed párja olyan dologban adhat neked kéretlenül tanácsot, amibe nagyon nem szeretnéd, hogy beleszóljon. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt talán örömödben táncra is perdülsz. A pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Váratlan lehetőségre mondj igent.

Bika:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkahelyeden nélkülözhetetlen leszel. De az is megeshet, hogy olyan információ juthat a tudomásodra, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak, valakinek az elismerő szavai pedig jól eshetnek. Ha külföldre utazol, jóval több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit eredetileg terveztél.

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad most feszültebb, ezért válhat nehezebbé vele a kommunikáció. De az is lehet, hogy ha a közös jövő gondolata felmerül, akkor most nem látsz tisztán. Nincs értelme az őszinte beszélgetést forszírozni, mert erre a másik fél most nem nyitott. Találkozás felvillanyozhat, és a pénzügyeid is neked tetszően alakulhatnak.

Rák:

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvedre lehet. A kedvesed most sokkal nyitottabb, mint korábban bármikor, ezért előadhatod neki azt, amit már talán jó ideje szeretnél. Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted. A munkahelyeden olyan változásokra kerülhet sor, amely a te munkádat is érintheti. Barát viselkedése meglephet.

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki. Még az is lehet, hogy a társad stílusa miatt nyílik ki a zsebedben a kisbicska. Nem érdemes most ingatlanügyletet bonyolítani, mert a későbbiekben sokkal kedvezőbbek lesznek a feltételek. A munkádban váratlan helyzet jöhet létre, amely nem lesz ellenedre. Kollégával például most nagyon jól kijöhetsz.

Szűz:

Az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert ezen a héten meglophatnak, de az is megeshet, hogy figyelmetlen vagy, és ezzel kárt okozhatsz magadnak. A szerelmi kapcsolatokban a párod körömszakadtáig ragaszkodhat egy olyan dologhoz, amelyen te talán változtatni szeretnél. Tartsd magadat a régi mondáshoz, miszerint okos enged… Türelmetlen kollégától inkább tartsd távol magad.

Mérleg:

Szinte mindent elérhetsz a felettesednél. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan téma kerül terítékre, amely téged is érinthet. A dologhoz csak bátran szólj hozzá, mert talán most meg kell megvédeni a saját érdekeidet. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely neked fontosabb. Amikor erre rájössz, talán a csalódottság érzése járhatja át minden porcikádat.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz rajongást, aki szintén ugyanilyen érzéseket táplál irántad. De nem biztos, hogy ennek most hangot adsz, mert talán félsz az elutasítástól. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amely előtt meglepetten állhatsz. A kellemes meglepetések hetének is nevezhető a mostani, ami jó hatással van a kedélyedre.

Nyilas:

Ha nem nyűglődsz azon a csalódáson, amely az elmúlt időszakban ért, akkor összességében jó heted lesz. Szűrd le a tanulságokat, és lépj tovább. Becsüld meg azt a kevés embert, akik kitartanak melletted, és zárd le azokat a viszonyokat, amelyek nem állták ki a próbát. Pénzügyeid miatt ne aggódj, mert változás várható a munkában, ami egyáltalán nem lesz ellenedre.

Bak:

Nincs értelme egy korábbi csalódás miatt tovább nyalogatni a sebeket, mert ezzel csak önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe. Különösen akkor, amikor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat, és ez még akkor is bekövetkezhet, ha nem hiszel a szerelemben. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert felesleges dolgokra költheted. Egy anyagiakkal kapcsolatos ügy végére pont kerülhet.

Vízöntő:

Jó lenne, ha a frusztrációdat nem a társadon vezetnéd le. Különösen, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Kiváló ez a hét pénzügyi megbeszélésre. Bátran állj elő az ötleteiddel, mert kívánságod nyitott fülekre találhat. Történhet egy olyan váratlan esemény, amelyet talán el sem mersz hinni, hogy ez veled eshet meg.

Halak:

A szerelmi kapcsolatokban nem megy minden úgy, mint ahogyan szeretnéd. Talán nem csak te félsz kimutatni az érzéseket, hanem a választottad is szorongóvá válhat és nem mer közeledni. Tedd meg felé az első lépéseket. Ha külföldre utazol, akkor készülj fel, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt eltervezted. Baráti kapcsolatban kommunikációs probléma merülhet fel.

Fotó: Thinkstock