Május utolsó napjaiban fókuszba kerül a párkapcsolatunk, talán még sosem volt ennyire fontos a csillagjegyek számára a magánéletük, mint most. Egy biztos: minden döntésünkön áldás van!

Kos:

Összességében pompás heted lesz, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A munkában azonban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek és amely miatt talán el is szomorodhatsz. Balesetveszélyes a hét, ne rohanj, ne kapkodj, mert összetörheted magad. Akár neked, akár rokonnak van egészségi problémája, most a gyógyulás útjára léphettek.

Bika:

Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely miatt egyik döbbenetből a másikba esel. A munkahelyeden vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Pénzügyi megbeszélésre nem a legjobb ez a hét, halaszd el későbbre. Találkozás felvillanyozhat, régi kapcsolatokban több dolog alakulhat jól és ettől szuperül érzed magad.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben, az anyagiakban érhetsz el ezen a héten olyan jó eredményt, amelynek hatására úgy érezheted, Isten a tenyerén hordoz. De az is lehet, hogy olyan információnak jutsz a birtokába, amelyet egyelőre ne használj fel, ne mondd el senkinek. Rövidesen minden úgy alakulhat, ahogyan azt várod. Külföldi utazás során olyan élményekben lehet részed, amelyek feldobottá tehetnek.

Rák:

Pompás heted lesz, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt reméled. A szerelem ege vakítóan kék lehet, olyannyira, hogy még az is megtörténhet, hogy megkérik a kezed. Ha most kötöd össze a társaddal az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására is most kellene sort keríteni, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Baráti kapcsolat megszűnhet.

Oroszlán:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyekre talán nem vagy felkészülve. De az is megeshet, hogy akitől a bevételed függ, az a személy áll elő olyan dologgal, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökik. Valakinek a sunyisága miatt nem érdemes bánkódni, ne pazarolj ilyen dolgokra energiát. Ha utazol, nagyon jól érezheted magad. Ingatlanügyletet is most kellene bonyolítani.

Szűz:

Ha külföldre utazol vagy tanulmányokat folytatsz, akkor előre nem látható ügy jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülnek. De az is lehet, hogy kolléga, vagy munkáddal kapcsolatos személy miatt leszel feszült. A házasságokban, régi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt talán hálaimát is elrebeghetsz a Teremtőhöz. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Mérleg:

Ha pénzről, munkáról, megélhetésről van szó, akkor csúcsformában lehetsz, mert az életnek ezen a területén olyan sikert érhetsz el, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. A szerelemben azonban már nincs akkora szerencséd. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra jöhet létre egy olyan helyzet, ami akár véget is vethet a viszonyodnak. Rokon magatartása előtt döbbenten állhatsz.

Skorpió:

A szerelemben és a gyermeknevelésben szerencsésen alakulnak a dolgok. Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szerelemmel, szeretettel. A napokban olyan dologgal foglalkozhatsz, amely feltölti az energiaraktáraidat. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé. Olyan régi dologban érhetsz el jó eredményt, amely miatt talán már egy ideje nehezen jött álom a szemedre.

Nyilas:

A házasságokat, régi párkapcsolatokat társad a magatartása teheti nehézzé. De az is lehet, hogy a kialakult helyzetből neked lesz eleged, és emiatt alakulhat ki olyan helyzet, amely akár a szakításhoz vezet. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára lépsz. Érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intézni. Titkos viszonyba is belebonyolódhatsz…

Bak:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan vallomásra ragadtathatja magát, amely miatt örömkönnyek csillognak a szemedben. A szerelmi viszonyokban azonban váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt a kapcsolatnak akár búcsút is inthetsz. A munkahelyeden sikeres lehetsz, még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor csemetéid miatt olyan helyzet jöhet létre, amikor szükség lesz az energiáidra, az ötletességedre és némi hidegvérre. Ingatlanügylet bonyolítására nem a legjobb ez a hét, ha lehet, várj még egy kicsit, mert a dolgok idővel a kedved, vagy a terveid szerint alakulhatnak. Pénzügyek tekintetében minden okod meg lehet az örömre. Új lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire igent kellene mondani.

Halak:

Ha külföldre készülsz, pompásan érezheted majd magad. A szerelem ege is vakítóan kék lehet, olyan romantikus pillanatokban lehet részed, mint eddig még talán sohasem. Vagy úgy alakulhat az érzelmi életed, mint a romantikus filmekben. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, egy hirtelen jövő lehetőségre mondj nemet, mert különben nagyobb veszteséget könyvelhetsz majd el.

Fotó: Thinkstock