Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Heti horoszkóp május 21-től!

Az előttünk álló héten a pénznek sokkal nagyobb szerep jut, mint az elmúlt időszakban bármikor. Óvatosan költekezzünk!

heti horoszkóp

Kos:

A hét legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése, mert ha kapkodsz, akkor akár anyagi veszteség is érhet. Pénzügyeid hullámzó képet mutatnak, amikor a bevétel és a kiadás oldal is mozgásba lendül. A baráti kapcsolatok próbatétel elé kerülnek, és minden azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Bika:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezen tudsz kezelni. Még az is lehet, hogy olyan változás következik be az életnek ezen a területén, amely miatt át kell szervezned az életed. Pénzügyeid viszont pompásan alakulhatnak, ingatlanügylet bonyolítására is kiváló a hét. Most érdemes nyaralást lefoglalni, vagy ha most utazol, akkor lemerült energiaraktáraidat feltöltheted.

Ikrek:

Csúcsformában lehetsz ezen a héten, amikor olyan dolgokat is meg tudsz valósítani, amelyekről eddig talán úgy gondoltad: túlságosan nagy falat, képtelen lennél rá. Pénzügyeid alakulásával viszont elégedetlen lehetsz. De az is lehet, hogy valaki turkálhat a zsebedben, amitől akár ki is borulhatsz. A felettesed most nyitott a mondandódra, ezért bármilyen terved van, azt érdemes neki most előadni.

Rák:

A hét jelmondata: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük! Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell őrizni a nyugalmadat. Még akkor is, ha félnapokat kell esetleg várakoznod. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad talán fáradtnak, kimerültnek érezheti magát. Illetve az anyagi ügyeinek az alakulása miatt válhat feszültté. Légy vele türelmesebb, így le tudjátok zárni még az embert próbáló helyzetet is.

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet ha képes leszel kezelni, akkor a kapcsolatotok stabilabbá válhat. De az is előfordulhat, hogy életed párjának rokonsága, vagy egy ingatlanügylet miatt válhat társad feszültté. Azonban mindent meg lehet beszélni, és el lehet rendezni. Ha politika lesz a témád, akkor olyanokkal kommunikálhatsz, akivel ebben a témában egy húron pendülhettek.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik kedvesed anyagi ügyeinek alakulása. Illetve nálad sem alakul pénzügyi vonalon minden úgy, ahogyan szeretnéd. Meg kell próbálnod addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. De az is lehet, hogy a társad magatartása miatt kissé magányosnak érezheted magad. Karrier szempontjából fantasztikus ez a hét.

Mérleg:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt megkérdőjeleződhet a közös jövő. Ha házasságban, tartós kapcsolatban élsz, a társadnak anyagi nehézségei adódhatnak, ennek hatására a viszonyotok feszültté válhat. Az egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyáznod. Banki, biztosítási ügy bonyolítására kiváló ez a hét.

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad szorongóvá válhat. Szüksége lenne a támogatásodra, a biztató és megnyugtató szavaidra. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor olyan orvosra találhatsz, aki segíteni tud neked. Ne aggódj, jó kezekben leszel. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt a lelked csordultig lehet szeretettel. Hivatalos ügyek bonyolításakor szükség lesz a hidegvéredre.

Nyilas:

Fokozottan balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb! Türelmetlenebb vagy, ezért fordulhat elő, hogy vitába bonyolódhatsz, és képes leszel a bolhából elefántot csinálni. Pénzügyeid változó képet mutathat, mert a bevétel mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyre nem számítottál. Kollégával olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amely elsősorban a számodra fontosabb. Ha szülő vagy, csemetéd miatt több lehet a kiadásod.

Bak:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad igyekszik a kedvedben járni. Ezen a héten olyan dolgok miatt szoronghatsz, amelyre nem kerül majd sor. Így aztán csak az energiáidat emészted. A szerelem ege, ha nem is lesz vakítóan kék, mégis több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd, és ez optimistává tehet. A munkában fantasztikus eredményt érhetsz el. Ha változtatni szeretnél, most lépj!

Vízöntő:

A hét legfontosabb feladata: a nyugalmadnak a megőrzése, így kerülheted el, hogy olyan dolog következzen be, amit nagyon nem szeretnél. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a gondviselés, azzal a személlyel bátran tervezheted a közös jövőt. A felettesednél bármit elérhetsz, ezért most kellene előadnod neki a mondandódat. Pénzügyeid is pompásan alakulhatnak.

Halak:

Utazás nagyon jól sikerülhet. De az is lehet, ha tanulmányokat folytatsz, az agyad olyan lesz, mint a szivacs. Pillanatok alatt magába szívja a tudást, és ennek hatására az életnek ezen a területén sikert arathatsz. Ha új közösségnek leszel a tagja, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Ingatlanügylet bonyolítására is kiváló ez a hét. Az exed is többször az eszedbe juthat.

Fotó: Thinkstock