Lassan járj, tovább érsz! Heti horoszkóp 2018. március 19-től

Az elkövetkező napokban érdemes higgadtnak maradnunk és kétszer is átgondolni a dolgainkat, nehogy elhamarkodott döntést hozzunk!

heti horoszkópKos:

Hajlamossá válhatsz az erőszakos viselkedésre, amivel éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Ezért a legjobb az lenne, ha mielőtt megszólalnál, elszámolnál legalább tízig. Így kerülheted el, hogy magad alatt vágd a fát. Olyan titoknak juthatsz a birtokába, amelyet hallva csak döbbenten állsz. A párkapcsolatokat könnyebbé teheti a társad anyagi helyzetének alakulása.

Bika:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: a harag rossz tanácsadó. Ezért mielőtt a tettek mezejére lépnél, vedd fontolóra, hogy az ilyen lelkiállapotban hozott döntésednek milyen következményei lehetnek. De az is megeshet, hogy titok jut a tudomásodra, amely miatt talán még a lélegzeted is elakad. Ha külföldre készülsz, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted.

Ikrek:

Az egészségedre, a testi épségedre sokkal nagyobb figyelmet kellene fordítanod, mint eddig! Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Érdemes lenne a nagyobb pénzügyi tranzakciókat most bonyolítani, mert ha a pénzről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz. A kapcsolataid között a héten lehet olyan, amelynek végleg búcsút intesz. A régi párkapcsolatokban neked kell engedned!

Rák:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod! Különösen, hogy a munkahelyeden olyan átalakulások kezdődhetnek, amelyek hatással lehetnek a te feladataidra is. Nem érdemes most igent mondani új feladatra, mert a későbbiekben a dolgok kedvezőtlenül alakulhatnak. A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ha békére vágysz, akkor most neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodnod. A most induló szerelmek bonyolultakká válhatnak.

Oroszlán:

Úgy jó az élet, ha zajlik! – ez lehet a jelmondatod a héten. Nem fogsz unatkozni, mert egymást követhetik azok az események, amelyek hatására nagyon jó eredményt érhetsz el. Érdemes most tervezgetni, mert amit most elhatározol, azt a későbbiekben meg tudod valósítani. Külfölddel kapcsolatban viszont egészen másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt reméled. Alkalmazkodj a kialakult helyzethez, és akkor könnyebbnek érezheted az életet.

Szűz:

Még az is megeshet, hogy olyan dolog történik, amelyre nem vagy felkészülve. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tudnád uralni a kialakult helyzetet. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned! Belebonyolódhatsz egy olyan szerelmi kapcsolatba, amelyből hamarosan már szabadulni akarnál, ám az nem lesz egyszerű. Találkozás vagy egy hír felvillanyozhat.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben feszültté válhat a helyzet. Talán olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek mélyen megsebezhetik a lelket. Az lenne a legjobb, ha legalább a pénz nem kerülne szóba, mert ez is oka lehet az őrjítő helyzetnek. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Olyan rokonnal is békét köthetsz, akivel talán már hosszabb ideje nem beszéltetek. Nagyobb vásárlást most bonyolíts!

Skorpió:

Nagy teher nyomhatja a válladat ezen a héten. Még az is lehet, hogy alig látsz ki a munkából. Megtörténhet, hogy más helyett kell dolgoznod, vagy olyan hiba történhet, amelynek a helyrehozására nagyobb energiát kell fordítanod. Viszont a sikeres kommunikációnak a hete a mostani, amikor olyan ügynek is pontot tehetsz a végére, amely már jó ideje húzódhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy véget ér életed egy fejezete. Különösen, ha a szerelemről van szó, akkor vehettek érzékeny búcsút egymástól. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt kissé nehezebbnek érezheted az életed. A pénzügyeid összességében azonban jól alakulhatnak. Ami azt jelenti, hogy ha lesznek is kiadásaid, azok akkor sem okoznak problémát. Érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkoznod, amelyek örömet szereznek neked.

Bak:

Nem kedvez az idő költözésnek, rokoni kapcsolatokban is feszült helyzet alakulhat ki, elsősorban a te viselkedésed miatt. Ha képes lennél engedni, akkor minden más kerékvágásban folytatódna, és az életet egyszerűbbnek érezhetnéd. Az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert ezekre másnak is fájhat a foga. Baráti kapcsolatnak viszont sokat köszönhetsz. Egy közösségben hatást gyakorolhatsz valakire.

Vízöntő:

Kommunikációs zavarok léphetnek fel ezen a héten. Ezért nagyon fontos, hogy világosan fejezd ki magad, így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert később jobban járhatsz. Olyan titok juthat a tudomásodra, amely miatt tátva marad a szád. Rokonnak vagy közeli ismerősnek egészségi gondja támadhat, szüksége van a segítségedre!

Halak:

A figyelmednek fókuszában ezen a héten a pénz állhat. Megtörténhet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amelyre nem vagy felkészülve. De az is előfordulhat, hogy közeli ismerős olyan ügyletre kíván rábeszélni, amelyet inkább el kellene utasítanod, mert ebből a későbbiekben sem lesz bevételed. Viszont a héten érdemes a nyaralást lefoglalni. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

Fotó: Thinkstock