Használjuk ki a hosszú hétvégét! Heti horoszkóp március 12-től

Túra a hegyekben, városnézés a családdal vagy közös sütés-főzés a legkisebbekkel. Töltsük tartalmasan a hosszú hétvégét és ne féljünk megmutatni, hogy mennyit jelentenek számunkra a hozzánk közel állók. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük.

heti horoszkópKos:

Az lenne a legjobb, ha a hosszú hétvégén csupa olyat csinálnál, amiben örömödet leled, amivel feltölthetnéd az energiaraktáraidat. Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek. Előfordulhat, hogy belebonyolódsz egy olyan szerelmi kapcsolatba, amelyben nagyobb szerepet játszanak a titkok. A házasságokban, régi együttélésekben vita kialakulása valószínű.

Bika:

Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, a partnered többet tehet azért, hogy a viszonyotok, ha nem is a régi kerékvágásban, de folytatódjon. Amennyiben vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, abból óriási botrány robbanhat ki! Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyek intézésére kiváló ez a hét.

Ikrek:

A baráti kapcsolataid között van olyan, amely negatív irányban befolyásolhatja a kedélyállapotodat. Sőt, az is megeshet, hogy közeli vagy régi ismeretségnek vége szakad. De megtörténhet, hogy sokkal gyakrabban gondolsz a múltra, és ez különös örömmel tölthet el. A munkában több dolog alakulhat a kedved szerint. A házasságokban fellobbanhat a szenvedély lángja.

Rák:

Az lenne a legjobb, ha a hosszú hétvégén nem csinálnál semmit, csak lógatnád a lábad. Hiszen a következő időszakban rengeteg feladat szakadhat majd a nyakadba, amelyhez itt az ideje erőt gyűjteni. A felettesed ezen a héten kevésbé nyitott mindarra, ami téged foglalkoztat, ezért nem kellene most nála előállnod semmivel. A pénzügyeid pompásan alakulhatnak, és jól tudsz most vásárolni is.

Oroszlán:

Még az megtörténhet, hogy ezen a héten a szerelem ege vakítóan kék lesz. Illetve ha olyan viszonyt folytattál, amely bátran nevezhető bonyolultnak, akkor a dolgok most egyszerűbbé válhatnak, és ez a helyzet is elfogadhatóvá válik. Viszont a munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy kolléga húzza ki nálad a gyufát. Külfölddel kapcsolatos ügyeket érdemes lenne elhalasztani.

Szűz:

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha már betegséggel küszködsz, akkor mindent meg kell tenned a gyógyulásért. A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely talán már nem tolerálható. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel nem lesz egyszerű zöld ágra vergődni. A régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ha szeretnéd megúszni a veszekedést, akkor ne nyilváníts véleményt, illetve ne menj bele ízlésbeli vitába sem. Különösen igaz ez akkor, ha a társadnak konfliktusa van kollégával, illetve a főnöke tör borsot az orra alá. A pénzügyeid jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeghez jutsz, amelyre nem számítasz. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét.

Skorpió:

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet valószínűleg nehezebben tudsz kezelni. De az is lehet, hogy egy betegség hirtelen, rövid időre kivonhat a forgalomból. Közlekedés során meg kell acéloznod az idegeidet, mert különben balesetet szenvedhetsz. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Illetve ha szülő vagy, akkor a gyermeked révén követhetik egymást a boldog pillanatok.

Nyilas:

Olyan energikus lehetsz ezen a héten, hogy a közvetlen környezetedben többen csak ámulnak és bámulnak. Így aztán olyan dolgokat is véghez vihetsz, amelyek csak a távoli terveidben szerepelhettek. A pénzügyeid viszont nem úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Töltsd az időd nagy részét olyanokkal, akiket szeretsz, akik fontosak az életedben! Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy kicsit szigorúbb.

Bak:

Még az is lehet, hogy a hozzátartozókkal alakul ki olyan konfliktus, amelyet csak akkor lehet kezelni, megszüntetni, ha te engedsz, és te alkalmazkodsz a többiekhez. Olyan találkozásban is részed lehet, amelynek hatására örömödben talán fülig ér a szád. Nagyobb vásárlás, valamint hivatalos ügy lebonyolítására is kiváló ez a hét. Ha rokonlátogatásra kerülne sor, légy engedékeny.

Vízöntő:

A pénzügyeid alakulásának köszönhetően minden okod meglehet a jókedvre és az örömre. Ezért érdemes lenne most a nagyobb vásárlásokat, komoly beruházásokat megejteni. Balesetveszélyes ez a hét, ne rohanj, ne kapkodj! Ha a kommunikációról van szó, akkor nehezen kezelhető helyzet jöhet létre. Ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad! Beteg személynek legyél a segítségére!

Halak:

Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van, legyen szó akár munkáról, akár kirándulásról, akár szórakozásról. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a dolgok alakulása nyomán elégedettnek érezheted magad. A pénzügyek terén azonban már másként történhetnek a dolgok, mint ahogyan azt szeretnéd. Baráti kapcsolatban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek véget vethetnek az ismeretségnek.

Fotó: Thinkstock