Csúcsformában márciusban: heti horoszkóp március 5-től

Ami a párkapcsolatunkat illeti viharfelhők közelednek, de a munkahelyen brillírozhatunk és a tanulmányaink is rendkívül jól alakulhatnak. Koncentráljunk egyszerre csak egy dologra, és akkor semmi sem akadályozhat meg minket abban, hogy mesés legyen az év első tavaszi hónapja. Energiánk lesz bőven!

heti horoszkópKos:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki egymás után nehéznek nevezhető helyzetek. Ezért ha lehet, akkor ne mostanra időzítsd a hivatásoddal kapcsolatos fontos kérdések feltevését! Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor csúcsformában lehetsz, és olyan eredményt érhetsz el, amelyre igazán jogosan lehetsz büszke.

Bika:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak igazán nincs oka panaszra. Olyan személy is tolhatja a szekeredet, akinek a szava sokat nyomhat a latban. Egy váratlan esemény is bekövetkezhet, ami nagy örömöt hozhat neked. De az is megtörténhet, hogy a közösségben – amelynek a tagja vagy – számodra kifejezetten kedvezően alakulnak a dolgok, ami teljes mértékben elégedetté tehet.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy ha nem is ér véget a kommunikáció, illetve a találkozások egy olyan személlyel, akivel eddig szorosabb kapcsolatban voltál, de előfordulhat, hogy eztán lazább lesz a viszonyotok. Azért nem érint ez negatívan téged, mert te is érzed, hogy a kettősötöknek lejárt az ideje. A munkában varázslatosan alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy a felettesed nyitott lesz mindarra, ami számodra fontos.

Rák:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki nehezen kezelhető helyzetek. De az is megtörténhet, hogy a feletteseddel nem lesztek közös hullámhosszon. Ezért ha ő bármit szeretne elérni, akkor ne ellenkezz, ne szállj vitába, különben te húzhatod a rövidebbet! Kedvez viszont az idő minden, külfölddel vagy tanulmánnyal kapcsolatos ügynek. A régi párkapcsolatokban társad kötheti az ebet a karóhoz.

Oroszlán:

Kollégával szemben legalább három lépés távolságot kellene tartanod, mert megnehezítheti az életedet. De az is lehet, hogy a munka során kerülsz olyan helyzetbe, hogy az idegeid megfeszülhetnek. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésre, rokoni kapcsolatok is szorosabbá válhatnak. Hirtelen gyúlhat lángra a szíved: a szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhettek át.

Szűz:

A párkapcsolatokban kezelhetetlen helyzet alakulhat ki. De az is megtörténhet, hogy régi téma kerülhet terítékre, ami miatt vita alakulhat ki. Előfordulhat, hiába élsz párkapcsolatban, mégis hatalmába kerít a magányosság érzése. Beszélj a problémádról, mert most megértő fülekre és jó tancsokra találhatsz! Ezen a héten legyen mindennél fontosabb az egészséged megőrzése.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan tanácsot kaphat valakitől, amely nincs jó hatással a viszonyotokra. De az is lehet, hogy olyan titokra derül fény, amelyet a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. A munkában remek eredményt érhetsz el, kollégával is nagyon jól kijöhetsz. Ha változtatni szeretnél, akkor elérkezett a pillanat: lépj bátran a tettek mezejére!

Skorpió:

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel nem értesz egyet. Nincs értelme az ellenállásnak. Az anyagi ügyeid alakulásának köszönhetően viszont nem lesz okod panaszra. Remekül vásárolhatsz, vagy bonyolíthatsz le vételt/eladást. Ha van testvéred, akkor nehezebben érthetsz szót vele. Közlekedés során kiborulhatsz.

Nyilas:

A héten a központi témád lehet a pénz, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Összességében azonban nem lesz okod panaszra, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. A szerelem egén fátyolfelhők vonulhatnak át, ami azt jelenti, hogy a kezdeti kommunikációs nehézségek egyetlen pillanat alatt megoldódhatnak. Rokonnal, közeli ismerőssel jól kijöhetsz.

Bak:

A rokoni kapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek: olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt egyik pillanatról a másikra eljuthatsz az őrület határára. Most lesz nagy szükség a híres türelmedre. Illetve engedékenyebbnek kellene lenned, hogy ne álljon elő olyan helyzet, amilyet te sem szeretnél. A baráti kapcsolatok most nemcsak lelki megnyugvást hozhatnak, hanem anyagi előnyt is.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy örömödben talán fülig ér a szád. Ha állást kívánsz változtatni, akkor itt az idő. Ne vacillálj, hanem lépj! Eljött a pillanat, hogy a feletteseddel is megbeszéld mindazt, ami egy ideje már foglalkoztat. Balesetveszélyes ez a hét, ezért nézz a lábad elé, ne rohanj, ne kapkodj. A baráti kapcsolataid között van olyan, amelynek lejárt az ideje…

Halak:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre, mert az életnek ezen a területén több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha pedig pénzről van szó, akkor most több lehet a kiadásod, mint a bevételed. Ez azért nem idegesít, mert tudod, hogy pénz is állhat majd a házhoz. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Amennyiben tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

Fotó: Thinkstock