Lépjünk a tettek mezejére! Heti horoszkóp február 26-tól

Ezen a héten több olyan dolog is sikerülhet, amire már régóta vágyakozunk. Ne habozzunk, vegyük a kezünkbe az irányítást, most semmi sem állíthat meg minket abban, hogy elérjük a kitűzött célokat!

heti horoszkópKos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több olyan dolog sikerülhet, amelyekre talán már egy ideje vágyakozol, várakozol. A munkában, megélhetésben is jól alakulhatnak az ügyeid, különösen akkor, ha van olyan tény, amelyeket titokban kell tartani. Előfordulhat, hogy nem is annyira miattad, mint inkább közeli ismerős vagy hozzátartozó miatt kerülhetsz kapcsolatba az egészségüggyel. Külföldi utazást, ha lehet, el kellene halasztani.

Bika:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad elfogadó viselkedése miatt alakulhat ki pompásnak bátran nevezhető légkör. De az is lehet, hogy olyan személy tolja a szekeredet, akinek a szava döntő szerepet játszhat. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Viszont az egészségedre jobban kellene ügyelned! Beteg ismerősnek is a segítségére lehetnél…

Ikrek:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, amelyben olyan jó lehetőség adódhat, amelyet hallva irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Különösen így van ez, ha előrejutásról van szó. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt az őrület határára kerülhetsz. Kollégák között van olyan, akivel viszont tökéletes lehet kettőtök között a kapcsolat.

Rák:

Mindig értetlenül álltál az agresszió és az utálatos viselkedés előtt, amelyekből a héten bőven lesz részed. Ezért jobban járnál, ha elkerülnéd azokat az embereket és helyzeteket, amelyek miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Utazás során nem alakul minden a tervek szerint. Viszont a munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt fellélegezhetsz. A szerelem ege is vakítóan kék lehet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd révén is örömöt érezhetsz.

Oroszlán:

A szerelmi viszonyokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy a kedvesed válik agresszívvá, és olyat tesz, amit nem fogsz tudni tolerálni. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked táncot járhat az idegeiden. A munkában olyan esemény történhet, amelynek köszönhetően teljes mértékben elégedett lehetsz. Amennyiben változtatni akarsz, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert jó lehetőségre bukkanhatsz.

Szűz:

Minden idegszáladdal a kapcsolataidra kellene koncentrálnod! Vonatkozik ez a tágabb értelemben vett viszonyokra éppúgy, mint a közeliekre. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor olyan személlyel hozhat össze a sors, akivel össze is bútorozhatsz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, mert elkapkodhatod a dolgokat. Váratlan találkozás felvillanyozhat. Amennyiben kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel, akkor meg kell őrizned a türelmedet, mert az idegesség csak ront a helyzeten.

Mérleg:

Minden figyelmedet a munkára kellene összpontosítanod, mert egyrészt sok feladat szakadhat a nyakadba, másrészt a kollégák között van olyan, aki nem kedvel téged, ezért nem riad talán attól sem vissza, hogy kárt okozzon neked. A pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy érdemes lenne titokban tartani, mert ez is irigységet szülhet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak komolyabb problémája adódhat. Ha tudsz, légy a segítségére.

Skorpió:

A szerelmi viszonyokban a társadnak egzisztenciális gondja támad. De az is lehet, hogy nem jön ki jól a felettesével, és ezért új dolgokon töri a fejét. Mivel te most sokkal tisztábban látod az ő helyzetét, ezért támogasd, és adj neki tanácsot! Találkozás felvillanyozhat, még az is lehet, hogy a hatására másként látsz dolgokat, és a fontossági sorrend is változhat az életedben. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre sokkal jobban oda kellene figyelned.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy ezen a héten több olyan dolog történhet, amely miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Kevesebb most a türelmed, különösen, hogy rokon táncot járhat az idegeiden, netán ingatlannal kapcsolatban jön létre nehezen kezelhető helyzet. Nagyon fontos, hogy ne közösködj senkivel, ne lépj üzlettársi viszonyba senkivel, mert ennek az ügynek a vesztese lehetsz! A szerelemi kapcsolatot egy váratlan helyzet villanyozhatja fel.

Bak:

Vannak a környezetedben olyanok, akik nem kedvelnek, és olyanok is, akik a háttérben állva megpróbálhatnak ártani neked. Ezért meg kell nézni, hogy kit ajándékozol meg a bizalmaddal. Nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló ez a hét. Szomszéddal vagy testvérrel a kapcsolatod felemásra sikerülhet ebben az időszakban. A közösségben, amelynek tagja vagy, olyan szituáció alakulhat ki, amelynek a haszonélvezője lehetsz.

Vízöntő:

A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amelyik nem állja ki a próbát. Ha egy mód van rá, akkor a pénz ne legyen most beszédtémád, mert ez is nagyban befolyásolhatja az életed alakulását. Olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amely az adóhivatal szeme elől rejtve maradhat. Felettesed nyitott a mondandódra, ezért most állj elő azokkal a kérdésekkel, amelyek már jó ideje foglalkoztathatnak! Rokon az idegeiden táncolhat.

Halak:

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy a felettesed kerül olyan helyzetbe, hogy te és a kollégáid is csak döbbenten álltok. Amennyiben az állásváltoztatás lehetőségével kacérkodsz, akkor most lépj a tettek mezejére. Ugyanis olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely jóval több pénzt hozhat a konyhára, mint az eddigi munkáid. Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek, tanulmányi sikerek is elégedetté tehetnek.

Fotó: Thinkstock