Fókuszban az egészség: Heti horoszkóp február 19-től

Ezen a héten próbáljunk meg kevesebbet vállalni a munkahelyen, mert a túlhajszolt életmód egyáltalán nem kedvez most az egészségünknek. A hétvégét használjuk ki okosan, töltsünk több időt a szeretteinkkel és irány a természet!

horostkópKos:

A figyelmedet most a munkára, a megélhetésre kellene fordítanod! Ugyanis az életnek ezen a területén érhetsz el olyan eredményeket, amelyek tartósak lehetnek, és nagymértékben növelhetik a biztonságérzetedet. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy a társadnak egészségi gondja alakul ki, vagy a munkája miatt válik idegesebbé.

Bika:

Minden figyelmedet az egészséged megőrzésére kellene fordítani! Megtörténhet, hogy ennek ellenére mégis fel kell keresned az orvosi rendelőt. Áldás van most minden, külfölddel kapcsolatos ügyön, és ha tanulmányokat folytatsz, akkor fantasztikusnak nevezhető eredményt érhetsz el. A baráti kapcsolataidban viszont nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal a héten nem könnyű. Legyél vele sokkal türelmesebb!

Ikrek:

A kollégákkal szemben legalább három lépés távolságot kellene tartanod, mert van közöttük olyan, aki megpróbálhat a hátad mögött áskálódni. Ha bármilyen gondod van, bátran fordulj a felettesedhez, aki most nyitott mindarra, amit mondasz. Ha egészségi gondod támadt, akkor lassan a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet. Talán még a válás gondolata is felmerül.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorolhat a viszonyotokra. Ezen a héten még az a csoda is megtörténhet, hogy egy régi, bonyolult ügy végére pont kerül. A munkában azonban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy annyi feladat szakad a nyakadba, hogy alig bírod az iramot. Az egészségedre, a testi épségedre jobban ügyelj! A felettesed idegesebb lehet, de nem veled van baja.

Oroszlán:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, még az is lehet, hogy véget ér a kapcsolatotok. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked viselkedése miatt nyílhat ki a bicska a zsebedben. Megjelenhet egy betegség is, amely átmenetileg ágyba kényszeríthet. Kedvez viszont az idő bankkal, biztosítással, hivatalos szervekkel való ügyek bonyolításának. Ha rokonokról van szó, akkor egy váratlan helyzetet nem lesz könnyű kezelni.

Szűz:

Ezen a héten nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a pénzügyekben. Ugyanis ha az életnek erről a két területéről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz. Viszont a rokonaid között vannak olyanok, akik az idegeidre mennek. De az is megeshet, hogy valami elromlik, és emiatt kerülsz idegtépő helyzetbe. Közlekedés során légy sokkal óvatosabb, mert balesetveszélyes a hét!

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben viharos napok következhetnek. A társad egyik pillanatról a másikra olyan dologgal állhat elő, amelytől talán falra tudnál mászni. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden több feladatot kell ellátnod, talán kolléga helyett is dolgoznod kell. Megfordulhat a fejedben az állásváltoztatás gondolata, ám most nem kellene ez ügyben lépned, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz.

Skorpió:

Olyan elképesztő dolog történhet ezen a héten, hogy hirtelen azt sem tudod: ébren vagy-e, esetleg álmodsz. Előfordulhat, hogy a felettesed elégedetlen a teljesítményeddel. De az is megeshet, hogy pluszfeladatokat kell ellátnod, ugyanannyi pénzért. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor. A szerelmi kapcsolatokban, ha nem játszik főszerepet a pénz, akkor minden a legnagyobb rendben lehet.

Nyilas:

Többször megfordulhat a fejedben, milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél most senkinek. Ám nem lesz ilyen szerencséd, és a famíliád tagjai miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. Pénzügyeid alakulása révén viszont minden okod meglehet az örömre. Ha a szerelemről van szó, akkor úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely ezen a héten fel is robbanhat. Talán eltérően vélekedhettek a jövőről, ez okozhatja a gondokat.

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan hírek juthatnak a füledbe, hogy csak döbbenten állsz. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így kerülheted el, hogy olyat mondj, amit nagyon nem kellene. Olyasvalakiről derülhetnek ki csúnya dolgok, akiről ezt nem gondoltad volna. Valami elromolhat a lakásodban, de az is megeshet, hogy szomszéddal gyűlik meg a bajod. A pénzügyeid viszont pompásan alakulhatnak.

Vízöntő:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert így kerülheted el, hogy olyan dologra adj ki, ami nem éri meg az árát, avagy amivel megcélozhatod a kukát. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Olyan hír is eljuthat a füledbe, amelyre nem kellene mérget venni. Lehet, hogy valaki csak pánikot akar kelteni. Különösen igaz ez, ha munkáról, megélhetésről van szó. Meglehet, hogy egy régi barátságnak vége szakad.

Halak:

A munkahelyeden olyan helyzet állhat elő, hogy talán megfordulhat a fejedben a változtatás gondolata is. Ám nem érdemes most módosítani, mert talán rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amilyenben most vagy. Adódhat egy olyan váratlan lehetőség, amelyre azért nem kellene igent mondani, mert később egészen másként alakulhat ez az ügy, mint ahogy látszik. Baráti kapcsolatnak azonban sokat köszönhetsz. A pénzedre jobban vigyázz!

Fotó: Thinkstock