Csodás hét elé nézünk: Heti horoszkóp február 12-től

Ezen a héten testileg és lelkileg is feldobottnak érezhetjük magunkat köszönhetően annak, hogy olyan régi ismerősök tűnnek fel az életünkben, akikre álmainkban sem gondoltunk. Jó találkozásokat!

horoszkóp

Kos:

A csodák hete lehet ez a mostani, amikor olyan esemény is történhet, amilyet a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. Ha munkáról, megélhetésről, karrierről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre, mert a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Az egészségedre, a testi épségedre azonban jobban kellene ügyelned, mert egy betegség hirtelen ágynak dönthet. Külföldi utazás másként alakul, mint ahogyan szeretnéd.

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. De az is megeshet, hogy a társadat a rokonai kívánják befolyásolni, amitől neked kinyílhat a bicska a zsebedben. A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt talán csak kapkodhatod a fejedet. A munkahelyeden van olyan személy, akivel a saját érdekedben jobb, ha nagyobb távolságot tartasz. Barát csalódást okozhat.

Ikrek:

A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Az is lehet, hogy a felettesednek lesz elege nemcsak belőled, hanem abból a helyzetből is, amelyet talán te hozol létre. Ezért jobban jársz, ha most megpróbálsz a háttérben maradni, így kerülheted el a bonyolult és számodra kedvezőtlen szituációt. A héten nagyon jól meg tudod szervezni az életedet: mindenre, ami fontos, lesz időd és erőd.

Rák:

A hét legfontosabb feladata az egészséged megőrzése. Vagy ha betegség ledönt a lábadról, akkor minden erőddel a gyógyulásra kellene koncentrálnod, és ha kell, akkor lábadozz az ágyban. Ugyanis megtörténhet, hogy szövődmény alakuljon ki. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely nem lesz ellenedre. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezheted a közös jövőt.

Oroszlán:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak egzisztenciális problémája alakulhat ki. Szüksége van a támogatásodra, ezért hallgasd őt figyelmesen, illetve kérdezz! Ezzel sokat segíthetsz neki. Olyan új lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelynek révén más színben láthatod a jövődet és benne a saját helyedet. Olyan munkára kínálkozhat lehetőség, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat.

Szűz:

Összességében kellemesen alakulhat ez a hét, amikor a környezetedben több olyan személy van, akikkel közös nevezőn lehetsz. Anyagi ügyeid alakulása kapcsán is minden okod meglehet az örömre, hiszen olyan pénz is ütheti a markodat, amelyre nem is számítottál. Baleset- és bírságveszélyes azonban a hét, vigyázz jobban magadra! A szerelmi viszonyokban olyan esemény történhet, amely megszilárdíthatja a kapcsolatot.

Mérleg:

Előfordulhat, hogy szorongóvá válsz az anyagi ügyeid alakulása miatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel kapcsolatosan jöhet létre idegtépő helyzet. Beszélj a gondjaidról, ezzel máris könnyebbnek érezheted az életet, és a probléma megoldására is fény derülhet. A munkahelyeden valakinek nagy szüksége van a tanácsodra, de az is lehet, hogy ég a kezed alatt a munka, és remek teljesítményt nyújtasz.

Skorpió:

Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Megtörténhet, hogy saját magadnak köszönheted, hogy könyvelésed kiadás oldala lendül nagyobb mozgásba. A szerelmi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amelynek hatására a viszonyotok még szorosabbá válhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked álljon a figyelmed fókuszában, teljesítsd, amire vágyik!

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy vélekednek, te vagy az állatövben a fejőstehén. Mindenki csak tarthatja a markát, amiből gyorsan eleged lehet. Olyan tény is a tudomásodra juthat, amelyet hallva csak ámulsz és bámulsz. Pénzügyek tekintetében minden okod meglehet a jókedvre. Különösen, hogy olyan lehetőség adódik, amely hosszabb távon gyakorol jó hatást az életedre.

Bak:

A sikeres kommunikáció, a remek szerződések kötésének a hete következhet. Most olyan ügyeket is gond nélkül végigvihetsz, amelyekről talán azt hitted: lehetetlen. Pénzügyeid változékonyak lehetnek, ami azt jelenti, hogy könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyforma mozgást mutathat. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert felesleges dologra adhatsz ki, vagy veszteség érhet. Valakinek a dicsérete sokat számíthat.

Vízöntő:

A figyelmed fókuszában ezen a héten a munka, a megélhetés, az anyagi helyzeted állhatnak. A változás miatt ne félj, mert az események alighanem neked kedvezően zajlanak. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot. Ezt meg is tapasztalhatod a héten, és búcsút inthetsz egy olyan személynek, akivel eddig jól kijöttél. Váratlan találkozás miatt testileg-lelkileg feldobottnak érezheted magad.

Halak:

A gyümölcsöző kapcsolatok kialakításának a hete következik: olyan személlyel hozhat össze a sors, akinek a későbbiekben nagy hasznát veheted. A munkahelyeden őrjítő helyzet jöhet létre. Még az is megtörténhet, hogy a felettesed kerül nehéz helyzetbe, ami a te megélhetésedre is hatással lehet. Olyan dologra adhatsz ki pénzt, ami nagyon megéri az árát, vagyis ne idegesítsd emiatt magadat!

Fotó: Thinkstock