A türelem rózsát terem: Heti horoszkóp január 29-től

Már csak néhány nap és vége a januárnak, unatkozni azonban egyikünk sem fog. A csillagok mozgalmas hetet jósolnak. Ne hozzunk elhamarkodott döntéseket!

horoszkóp

Kos:

Ezen a héten a baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak. Lesz olyan ismeretséged, amely még az anyagi helyzetedre is jó hatást gyakorolhat. És lesz olyan, amelyben azért nem érdemes vitába belemenni, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Előfordulhat, hogy egészségi probléma alakul ki, de megeshet, hogy ismerős, hozzátartozó betegsége miatt kell átalakítani a napjaidat.

Bika:

Nem érdemes most a felettesednek előadni a gondjaidat, ötleteidet, mert ezekre a héten nem nyitott. Hiába fáradoznál, nem tudod nála elérni azt, amit szeretnél. A munkahelyeden olyan változások várhatók, amelyek érinthetik a te állásodat is. Azért nem szerencsés most változtatni, mert ugyanolyan szituációba kerülhetsz, mint amilyenben most vagy. Az anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyeknek köszönhetően elégedett lehetsz. De az is megtörténhet, hogy akivel eddig nem voltál jó viszonyban, ha nem is lesztek barátok, de legalább békét köthetsz, és nem pazarolod energiáidat a harag érzésének táplálására. Ha egy mód van rá, nem kellene külfölddel kapcsolatos ügyekbe bonyolódni, mert nem várt kellemetlenség adódhat. A házasságok, régi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad pénzügyei zavarossá válhatnak, ami miatt te is idegesebb lehetsz. Ha egészségi problémád van, akkor most kellene orvoshoz fordulnod, mert nemcsak hogy jó kezekbe kerülhetsz, hanem a betegség is gyorsabban felszámolható. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak: még az is lehet, hogy a kedvesed úgy értékeli, a viselkedésed elfogadhatatlan.

Oroszlán:

A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. A meglévő kapcsolatokban fellángolhat a szenvedély. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel fantasztikus, örökké emlékezetes pillanatokat élhettek át. A házasságokban, együttélésekben a társaddal a héten teljesen felesleges vitába bonyolódnod, mert csak saját magadat idegesíted fel vele. A pénzügyeid olyan ragyogóan alakulhatnak, hogy a környezetedben többen úgy vélhetik, neked a bőröd alatt is pénz van.

Szűz:

Vegyes érzések keríthetnek hatalmukba ezen a héten. Elsősorban a munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. De az is megeshet, hogy a kollégáid között van olyan, akire számíthatsz, és olyan is, aki akadályt gördíthet az utadba. Bírság- és balesetveszélyes ez a hét, ezért tartsd be a szabályokat, és nézz a lábad elé! Családtag miatt idegesebbé válhatsz. Próbálj meg az illetőnek a lelkére beszélni, mert megfogadhatja azt, amit mondasz.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre, amikor ne a szívedre, hanem az eszedre hallgass. Így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást. Ha pénzről van szó, akkor sajnos most kevesebb a szerencséd, ezért jól tennéd, ha ezen a héten csak és kizárólag arra adnál ki pénzt, amire nagyon muszáj. Olyan találkozásban is részed lehet, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életedről és a világ működéséről. Bírságveszélyes ez a hét, nagyon fontos, hogy minden szabályt betarts!

Skorpió:

A hét legfontosabb feladata a szabályok betartása, főként azoké, amelyek pénzzel kapcsolatosak. Ellenkező esetben ugyanis olyan helyzet jöhet létre, amely alaposan megcsapolhatja a pénztárcádat. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve a családod állhat a figyelmed fókuszában. Még az is lehet, hogy miattuk mész bele olyan ügyletekbe, amelyekről korábban azt mondhattad: soha nem tennéd meg. Értük viszont mindent.

Nyilas:

Rendkívüli erővel és energiával rendelkezel ezen a héten, ezért nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni, aminek ne tudnál a végére érni. Egy rendkívüli találkozásban is részed lehet, aminek hatására az életed olyan irányt vehet, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. A baráti kapcsolataid között lesz most olyan, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha nem akarsz az illetővel összeveszni, akkor most neked kellene engedni. A szerelmi ügyeid alakulása boldogságot hoz.

Bak:

Ezen a héten a pénzügyek kerülhetnek a figyelmed középpontjába. A könyvelésedben a bevétel és a kiadás oldalak egyformán mozgást mutathatnak. Ami azt jelenti, hogy lesz mire költeni a megkeresett pénzt. Ha vannak titkaid, azokra most jobban kellene vigyáznod, mert kiderülhetnek, és ebből óriási botrány lehet. A magánéleted alakulása nyomán viszont minden okod meglehet az örömre. Egy kapcsolatod viszont nem biztos, hogy kiállja a mostani próbát.

Vízöntő:

Nem érdemes a felettesednek előadni olyan dolgot, amely elsősorban neked fontos. Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden olyan átalakulások történnek, amelyek befolyással lehetnek a megélhetésedre. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert remek lehetőségre bukkanhatsz. A kapcsolatok nagyobb szerepet játszhatnak az életedben, protekció révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Egy találkozás felvillanyozhat.

Halak:

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. De az is lehet, hogy néhány eseménynek köszönhetően más színben látod a világot és benne a saját helyedet. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, de az is lehet, hogy a te viselkedésed miatt kerülsz ellentétbe olyanokkal, akikkel nem kellene. A pénzügyeid alakulásának köszönhetően minden okod meglehet az örömre.

Fotó: Thinkstock