A kreativitás időszaka: Heti horoszkóp január 22-től

Az előttünk álló napok kedveznek a kreatív gondolkodásnak, a munkahelyen valósággal szárnyalni fogunk! Szerelmi életünkben nem árt figyelmesebbnek és türelmesebbnek lennünk, így elkerülhetjük a felesleges konfliktusokat.

Kos:

Megtörténhet, hogy ezen a héten korszakalkotó ötletek pattannak ki a fejedből. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek a hatására megváltozhat bizonyos dolgokban a gondolkodásod. A feletteseddel szemben akkor is elfogadónak kell lenned, ha nem értesz vele egyet! Az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség hirtelen ágynak dönthet.

Bika:

A munkádban történő változások miatt azért nem kell izgulnod, mert több dolog alakulhat a kedved szerint. Viszont nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak, illetve nem érdemes hosszabb távú terveket készíteni, mert egy hirtelen változás hatására semmi sem fog úgy történni, ahogyan azt előre megálmodod. A régi párkapcsolatokban társad elfogadó magatartásának köszönhető, hogy jól alakulhatnak az ügyek.

Ikrek:

Az egészségedre, a testi épségedre ezen a héten sokkal jobban kellene figyelned, mert egy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. De az is megtörténhet, hogy váratlanul kiderül valami, ami miatt nagyot csalódsz. A munkában viszont több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha új lehetőség adódik, akkor ne mérlegelj, hanem azonnal mondj rá igent!

Rák:

Gyermek miatt elvarázsoltnak érezheted magad. De az is megeshet, hogy a szerelmi életedben történnek fantasztikus események. Mivel Fortuna támogatását élvezed, érdemes lenne ezen a héten próbát tenni a szerencsejátékokban. Ha azt szeretnéd, hogy a munkahelyeden minden a kedved szerint alakuljon, akkor most alkalmazkodj, légy elfogadó.

Oroszlán:

Akadályok gördülhetnek eléd, és nem tudod végrehajtani mindazt, amit elterveztél. De az is megeshet, hogy a kollégáid között van az a személy, aki igyekszik ártani neked. Igyekezz diplomatikusan viselkedni, így elkerülheted, hogy a későbbiekben olyan helyzetbe keveredj, ami miatt aztán szomorkodnod kell. A párkapcsolatod alakulása nyomán minden okod meglehet az örömre.

Szűz:

Ha randevúra kerülne sor ezen a héten, akkor nem kell aggódnod, mert szinte minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd, ahogyan tervezed. De az is lehet, hogy olyan személlyel találkozol, aki már jó ideje nincs a látóteredben, és akivel jót beszélgethettek. Az egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert egy váratlanul felbukkanó betegség akár hosszabb időre ágynak is dönthet.

Mérleg:

A szerelmi életed akkor alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd, ha te teszel most többet a kapcsolatért. A kedvesed értékelni fogja az igyekezetedet, és ő is alkalmazkodni fog hozzád. Mindez már nem mondható el a régi viszonyokról. Még az is lehet, hogy olyan lőporos hordón ülsz, amelynek a gyújtózsinórját már meggyújtották… Anyagi ügyeid alakulása miatt viszont nem kell aggodalmaskodnod.

Skorpió:

Váratlanul alakulhat ki egy betegség, amelyet komolyan kellene venned, különben szövődmény jöhet létre. A munkahelyeden egymást érhetik az elképesztő helyzetek. Ráadásul valakinek a viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Kedvez az idő mindenféle, ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Rokon viselkedését látva elégedett lehetsz. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé!

Nyilas:

A szerelmi életedben egyik pillanatról a másikra olyan helyzet jöhet létre, amely akár véget is vethet a viszonynak. De megeshet, hogy kedvesednek egzisztenciális gondja támad, ami átmenetileg megnehezítheti a kapcsolatot. Ha vállalkozó vagy, akkor nehezebben mehet az új szabályokhoz való igazodás. Pénzügyeid változatos képet mutatnak, mert a bevételek mellett extra kiadásra is sor kerülhet.

Bak:

A kapcsolatok hetének is nevezhető ez a mostani. Most pontosan tudod, hogy sok minden múlik azon, hogy kit ismersz, kivel ápolsz jó viszonyt. Megtörténhet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek a későbbiekben nagyon sokat köszönhetsz majd. A rokonaid között viszont van egy személy, aki olyan váratlan dologgal állhat elő, hogy talán csak döbbenten állsz. A pénzügyeid jól alakulhatnak.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy az ügyeid, hogy örömödben talán fülig ér a szád. De az is megeshet, hogy új lehetőséget sodor utadba az élet, aminek köszönhetően szintén minden okod meglehet az örömre. Ám a környezetedben van olyan személy, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Közlekedés során nem alakul minden a terveid szerint.

Halak:

Olyan váratlan esemény történhet, amely véget vethet még a legrégebbi ismeretségnek is. Viszont a barátaid között vannak olyanok, akikre a legnehezebb időben is számíthatsz. Abban a közösségben, amelynek a tagja vagy, olyan esemény történhet, amely miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Kedvez az idő külfölddel, tanulmányokkal, pereskedéssel kapcsolatos ügyeknek. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Fotó: Thinkstock