A lélek titkainak nyomában a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Mi történik velünk alvás közben? Valóban mérhető a lélek súlya? És ha igen, akkor tényleg 21 grammot nyom? Mit tartogat számunkra a Kutya éve a kínai horoszkóp szerint? Mennyire passzol egymáshoz az új álompár, Harry herceg és Meghan Markle? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a legújabb Nők Lapja Ezotéria magazinban.

„Lapozzatok bele” a magazinba!

hangoló
Galéria | 10 kép
hangoló

A lélek titkainak nyomában a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

A lélek titkainak nyomában a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

hangoló
Fotó megosztása:

„Egy felmérés során kiderült, hogy akik hosszabb ideje – akár évtizedek óta – alvásproblémáktól szenvednek, azokról általában elmondható, hogy rettegnek a haláltól. Hiszen az alvásról is úgy tartják, nem más, mint kis halál. Amikor éjszakánként a lelkünk kiszáll a testünkből, akkor főpróbát tart, és körülnéz abban a világban, ahova majd véglegesen eltávozhat. Ám míg alvás esetén a testet-lelket összekötő ezüstfonál visszahúzza a kóborló lelket a testbe, addig a halálunkkor ez a fonál elszakad, és a lélek másik dimenzióba kerül. Nemcsak a francia misztikusok tartották »kis halálnak« a lélek álomvilágban történő kirándulását, hanem már a görögök is hasonlóképpen gondolkodtak, hiszen az álom és a halál istenét ikertestvérként ábrázolták.

Összeállításunkban bepillanthatunk a lelket és a „kis halált” takaró fátyol mögé, valamint megtudhatjuk azt is, hogy valóban mérhető-e a lélek súlya. Ha pedig igen, akkor tényleg 21 grammot nyom?

Legfrissebb lapszámunkban a kínai horoszkópból mindenki számára világossá válhat, kinek, mit tartogat a Kutya éve. Olyan izgalmas témát is boncolgatunk, mint Harry walesi herceg és Meghan Markle színésznő kapcsolata – természetesen a születési horoszkópjaik alapján.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!”

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!