A kommunikáció hete: Heti horoszkóp január 15-től

Ezen a héten sokkal nagyobb hatást gyakorolhatunk a környezetünkre, mint korábban. A kommunikációs készségünknek köszönhetően könnyebben elérhetjük mindazt, amit tervbe vettünk. Ne féljünk megnyílni másoknak és elmondani, ha valami bánt minket!

horoszkópKos:

A kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet elsősorban a munkában, az egzisztenciában. Ha elégedetlen vagy a pénzügyeiddel, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy ennek hangot adj. Váratlan egészségi probléma alakulhat ki, de ne ess kétségbe, mert amilyen gyorsan jött a baj, olyan gyorsan is megy. Régi kapcsolatot nem érdemes felújítani.

Bika:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amely elfogadhatatlan. De az is megeshet, hogy a társad megbánta a tettét, és talán nagyobb erőfeszítéseket tesz azért, hogy minden a régi kerékvágásban folytatódjon. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, és az anyagi helyzeted alakulása révén is minden okod meglehet az örömre.

Ikrek:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy akivel eddig rossz volt a viszonyod, azzal békét kötsz. De az is megeshet, hogy ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor a társad anyagi helyzetében történhetnek olyan változások, amelyek nyomán mindkettőtökre a boldogság és a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Ám valaki a környezetedben olyan dologgal állhat elő, amely miatt csak döbbenten állsz.

Rák:

A régi párkapcsolatokban, házasságokban a társad rokonsága miatt át kell szervezni az életeteket. De az is lehet, hogy ingatlan miatt alakul ki idegtépő helyzet. A munkahelyeden olyan változások kezdődhetnek, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Ha titkos viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, akkor bombabiztos alibire lesz szükséged. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila eltalálhat.

Oroszlán:

Külfölddel kapcsolatban olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt talán éjszaka nehezebben jön álom a szemedre. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amely miatt talán fel kell borítani az eddig megszokott mindennapjaid rendjét. Kollégával a kapcsolatod azért alakulhat jól, mert közös nevezőn lehettek több témában is. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal légy most sokkal figyelmesebb.

Szűz:

A szerelmi életed alakulásának köszönhetően minden okod meglehet az örömre. De az is megtörténhet, hogy olyasvalaki szeretne közelebb kerülni hozzád, akiről ezt talán el sem tudtad korábban képzelni. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked barátait kellene jobban szemügyre venned, mert közöttük van olyan, akivel jobb lenne, ha nem kerülne kapcsolatba. Balesetveszélyes ez a hét, légy a korábbinál sokkal óvatosabb!

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban társad viselkedése miatt megkérdőjeleződhet a közös jövő. De az is lehet, hogy életed párjának egzisztenciális gondjai akadnak, ezért viselkedik furcsán. Ha egy mód van rá, akkor légy a segítségére, és ha kell, akkor hozz nagyobb áldozatot a viszonyotokért. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló a hét, illetve rokonnal is jobbá válhat a kapcsolatod.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek köszönhetően varázslatos pillanatokat élhetsz át. De az is lehet, hogy a szerelmi életed alakul álomszerűen. Akivel most hoz össze a sors, az a személy elérheti, hogy felkerül a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. A munkában váratlan kellemetlenség adódhat, de az is megtörténhet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Az egészséged megőrzésére kellene nagyobb figyelmet fordítanod.

Nyilas:

Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis jól tudod, mit kell tenned azért, hogy a bevételeid nőjenek. Ha szülő vagy, akkor előfordulhat, hogy a csemetéd miatt mélyebben zsebbe kellene nyúlnod. De az is megeshet, hogy olyanra adsz ki pénzt, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a közérzeted jobb legyen. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akarsz szakítani, légy toleránsabb.

Bak:

Még az is lehet, hogy ezen a héten a figyelem középpontjában állsz. Nagyobb hatást gyakorolhatsz másokra, és könnyebben elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Rokoni kapcsolat alakulása miatt az idegeid megfeszülhetnek. Valaki olyan dologgal állhat elő, amellyel nem érthetsz egyet, és ez okozhatja a gondokat. Az lenne a legjobb, ha most nem kérnél senkitől tanácsot, és te se adnál. Még akkor sem, ha kérik.

Vízöntő:

Olyan hírek keringethetnek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nem eszik azonban olyan forrón a kását. Vagyis ne vegyél most még semmire mérget, mert ami miatt izgulsz, az nem fog bekövetkezni. Balesetveszélyesebb ez a hét, ügyelj arra, hova lépsz! Az egészséged megőrzése érdekében ne sajnálj se időt, se pénzt, se energiát! Váratlan találkozás miatt hevesebben verhet a szíved…

Halak:

Az anyagi helyzeted álljon most a figyelmed középpontjában, mert ha nem figyelsz, akkor olyan dolgok következhetnek be, amelyek miatt a bankszámlád akár le is nullázódhat. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: közös lónak túros a háta. Vagyis ne kezdj közös ügyletbe senkivel! Ha külföldre utazol, vigyél magaddal sokkal több pénzt, mint amennyit eredetileg terveztél.

Fotó: Thinkstock