Boldog és nyugodt pillanatok: heti horoszkóp december 11-től

Családi összhang, szerencse és siker. A kedvező csillagállásnak köszönhetően ezen a héten minden úgy mehet, mint a karikacsapás!

heti horoszkóp

Kos:

Pompás heted lesz, amikor az elért sikerek hatására egészen más szemmel láthatod a világot, mint eddig. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz: memóriád fantasztikusan működik. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt irigyeid szám annyi lehet, mint égen a csillag.

Bika:

A dolgaid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. De az is előfordulhat, hogy olyasmi juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Boldog és nyugodt perceket élhetsz át a párkapcsolatodban, és ezt elsősorban most társadnak köszönheted. Egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy csúnya vírus könnyen ágynak dönthet.

Ikrek:

A környezetedben most több az olyan ember, aki nem fér a bőrébe. Itt az ideje, hogy végre elmond a véleményedet, mert ezzel eredményesen megvédheted magad. A munkahelyeden is remekül tudod képviselni a saját érdekeidet és a kollégákkal is nagyon jól kijössz. Most a sors támogatását élvezheted, amelynek hatására még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak.

Rák:

Olyan váratlan esemény történhet, amelyre talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél gondolni. Előfordulhat, hogy a munkádnak köszönhetően élhetsz át valami egészen fantasztikusat. Kollégákkal nagyon jól kijöhetsz, és éghet a kezed alatt a munka. A szerelemben, a régi párkapcsolatokban egymást érhetik a boldogító pillanatok.

Oroszlán:

A szerelem ege vakítóan kék lehet ezen a héten. Még az is előfordulhat, hogy egy régi viszony újrakezdődik, vagy egy korábbi ismeretség folytatódhat egészen másként, mint eddig. Ha szülő vagy, akkor ezen a héten a csemetéd körül foroghat az egész világ. A szerencsejátékokat ne hagyd ki, mert most esélyes lehetsz a fődíjra is.

Szűz:

Roppant szenvedélyes hét következik. Amikor olyan valakivel jöhetsz össze, akivel elmerülhetsz a szerelem, a szenvedély tengerében. A meglévő kapcsolatokban is varázslatos pillanatokat élhettek át, amely miatt egészen másként láthatod a világot, és abban a saját helyedet. Ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek úgy alakulhatnak, ahogyan remélted.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egymást követhetik az olyan váratlan helyzetek, amelyek miatt kissé feszültebb lehetsz. De mivel képes vagy a társad szemével is látni ezeket a szituációkat, így olyan eredményt érhetsz el, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Skorpió:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből olyan sok lehet, hogy akár tartalékot is képezhetsz. Illetve belevághatod a fejszédet olyan dologba is, amely az idő múlásával egyre csak növelheti az értékét. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, csemetéd miatt akár örömkönny is csilloghat a szemedben.

Nyilas:

A szerelem úgy érkezhet, mint a hegyekből alázúduló kövek. Régen voltál annyira boldog és feldobott, mint ezen a héten. Ebben nagy szerepet játszhat az érzelmi életedben történő változás. Ha pénzről van szó, akkor is a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevétel ütheti a markodat, amelyre talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél gondolni.

Bak:

Megtörténhet, hogy régi dolgok ismét terítékre kerülnek, amely miatt ezen a héten feszültebb leszel. Olyasmiről is lehet szó, amit jó lenne, ha a titok sűrű fátyla borítana. Az is előfordulhat, hogy hirtelen felbukkan egy olyan személy, akivel régóta semmilyen kapcsolat nem volt közöttetek. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának is.

Vízöntő:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen a kedved szerint alakulhat ezen a héten több dolog is. A munkában varázslatos helyzet állhat elő. A meglévő munkahelyen glória ragyoghat a fejed fölött, illetve egy új kapcsolat miatt kerülhetsz elvarázsoltnak bátran nevezhető helyzetbe. Váratlan találkozás is feldobott lelkiállapotot idézhet elő.

Halak:

Annyira jól alakulnak az ügyeid, hogy még egy hálaimát is elrebeghetsz. De előfordulhat, hogy olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Hivatalos ügy intézésére remek ez a hét. Ha jogi problémád van, ennek a végére pont kerülhet.