A nagy beteljesedések időszaka: heti horoszkóp december 4-től

Heti horoszkóp a nőklapja.hu-n.

heti horoszkóp

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Különösen akkor, ha a társadra kívánod erőltetni az akaratodat. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, illetve a munkavégzés során kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyet igazán élvezni fogsz.

Bika:

A munkahelyeden olyan szituációba kerülhetsz, amely előtt tanácstalanul állsz, mert fogalmad sincs, hogy viselkedj. Ha valami nyomja a lelked, ne tartsd magadban: beszélj róla, máris jobb hangulatban lehetsz és lehet, hogy sokkal egyszerűbben megoldást találsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Ikrek:

Érdemes lenne új dologba vágni a fejszédet, mert sikert sikerre halmozhatsz. Viszont ez a hét nem alkalmas munkahelyi megbeszélésekre, és ne most hozakodj elő igényeiddel a főnököd felé sem. Párkapcsolatodban kicsit döcögősebb időszak következik, próbálj meg alkalmazkodni, talán az segíteni fog.

Rák:

Ezen a héten a felettesed és a kollégáid is egyaránt az agyadra mehetnek. De előfordulhat az is, hogy valakinek az alattomos viselkedésére most jöhetsz rá, és a felismerés kiábrándulttá tehet. A szerelemben boldog időszak következik, valaki olyannal hoz össze a sors, akivel akár életed hátralévő részét is leélnéd.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy kopogtatni fog az ajtódon a múlt. Olyan valakivel találkozhatsz, akit régóta ismersz, de eddig még nem próbáltátok meg együtt. A munkahelyen egy soha vissza nem térő lehetőség adódhat, amelyre azonnal igent kellene mondanod.

Szűz:

Óvatosan a kommunikációval, mert könnyen előfordulhat, hogy összerúgod a port a rokonsággal!  Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert lényeges dolog kerülhetik el a figyelmedet, amelyek végül veszteséget okozhatnak. Hivatalos ügyek intézésére pompás ez a nap.

Mérleg:

A környezetedben több embert is hazugságon csíphetsz. Ezért ne légy naiv, nem kell mindent elhinned, amit mondanak. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Skorpió:

A munkahelyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de semmi pánik, szerencsére nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet. Ha szülő vagy, gyermeked hajlamossá válhat a titkolódzásra, vagy a hazugságra. Beszélj vele, mondd el neki, mennyire fontos is az emberi kapcsolatokban az őszinteség.

Nyilas:

Ezen a héten minden figyelem rád irányulhat. A megszokottnál többen keresik a társaságodat, ami egy idő után terhessé válhat a számodra. A szerelmi életed alakulása miatt boldognak érezheted magad. És talán el sem mered hinni, hogy a sors ilyen kegyes hozzád, ha párkapcsolatról van szó.

Bak:

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére kiváló ez a hét. A baráti kapcsolataidnak most nagy hasznát veheted, segítségedre lehetnek egy bonyolult, kényes ügyben.

Vízöntő:

Ha meg tudnád állni ezen a héten, hogy nem foglalkozol másokkal, csak saját magaddal, akkor minden jól alakulhat. Ugyan a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt feszültebb lehetsz, de ha nem törődsz velük, akkor nyugalom és béke fog uralkodni a téli napokon. Pénzedre jobban ügyelj, és vásárláskor alaposan nézd meg, mire költesz.

Halak:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert félreértés adódhat, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Az őszinteség és a világos fogalmazás most a kifizetődő. Pénzügyeid nagyon jól alakulnak ezen a héten.