Mi vár rád az adventi időszakban 2017-ben? Horoszkópod elárulja!

December 3-án meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorúnkon, ezzel pedig hivatalosan is kezdetét veszi az adventi időszak. Nézzük meg, mit tartogatnak számunkra a csillagok az év utolsó hónapjára!

Kos:

Az év utolsó hónapjában boldog és magabiztos pillanatokat élhetsz meg. A családi kapcsolatokat a nyugodt, békés ünnepi együttlét és készülődés jellemzi, most még azok a párkapcsolatok is megerősödhetnek, amelyek az utóbbi időben bizonytalan lábakon álltak. Jó érzéked van decemberben a pénzkereséshez is, sőt most egy olyan összeg ütheti a markodat, amire egyáltalán nem számítottál.

Bika:

Ünnepi hangulatban, kirobbanó boldogsággal várod az ünnepeket. A családban tökéletes lesz az összhang, ha pedig egyedül élsz, ez a legjobb időszak az elköteleződésre. Régi szerelmi kapcsolatodban a szenvedély ismét lángra lobban, még az újrakezdés is szóba kerül. A karrieredben új pénzszerzési lehetőség mutatkozik, melynek köszönhetően nem okoz fejtörést a karácsonyi ajándékok finanszírozása.

Ikrek:

Igazi támogató félként leszel jelen a párkapcsolatodban ebben a hónapban. Társadra nagyobb terhek nehezednek, ezért lehetséges, hogy otthon neked kell elvállalni a feladatok oroszlánrészét. Vigyázz, a családtagjaid hajlamosak átesni a ló másik oldalára, és kihasználhatják nagylelkűségedet. Szakíts egy kis időt magadra is!

Rák:

A karácsonyi időszakban a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. Az évnek ez az időszaka csodálatos lesz, szárnyalni fogsz a boldogságtól. A jókedv és a kreativitás lesznek a jelszavaid, fáradtságot nem ismerve indulsz el beszerezni az ajándékokat a számodra legfontosabb személyeknek. Most még fontosabbnak érzed, hogy támogasd a családtagjaidat, szeretteidet, ezért önzetlenül és szívesen segítesz, ha szükség van rád. A munkahelyeden az év utolsó napjaiban is remek hangulat uralkodik majd.

Oroszlán:

Varázslatos advent vár rád a párkapcsolatodban, szerelmed mindent elkövet azért, hogy boldoggá tegyen. Ha még nem találtad meg a párod, munkahelyi vagy egyéb év végi eseményen könnyen titkos kalandba bonyolódhatsz. Szerencsére a pénzügyi helyzeted nagyon jól alakul, arannyá változik minden, amihez hozzáérsz. Az ünnepek alatt fokozottabban figyelj a megfelelő folyadékbevitelre és sokkal többet kell pihenned is.

Szűz:

A tél beköszöntével boldog időszak következik a szerelemi életedben. Remek időszak ez az ismerkedésre, még az is lehet, hogy a nagy Ő-vel hoz össze a sors. Idén előfordulhat, hogy nálad gyűlik össze a család, készülj fel, tervezd meg jó előre az ünnepi fogásokat, és a dekorációról se feledkezz meg! Szerencsére az anyagi helyzeted elég biztos lábakon áll ahhoz, hogy ne verd óriási költségekbe magad.

Mérleg:

Végre elengedtél minden feszültséget, ezért az ünnepre való készülődést a türelem és a higgadtság jellemzi. A te nyugodt lelkiállapotod szerencsére a családodra is jó hatással lesz, így tényleg egy igazi békés karácsonyt sikerül összehoznotok. A pénzügyek terén nagy szerencse érhet, és a vásárlást is költséghatékonyan oldod meg. Az ünnepek alatt várhatóan jó messzire kerülnek majd a betegségek.

Skorpió:

Boldog egyetértésben és harmóniában telik az év utolsó hónapja: a szerelmeddel rájöttök arra, hogy egymás nélkül el sem tudjátok képzelni az életet, ez pedig annyira megerősít benneteket, hogy januárban az is lehet, hogy egy teljesen új fejezet nyílik a közös életetekben. A munkahelyeden is a középpontba kerülsz, végre megtérül a sok-sok befektetett energia.

Nyilas:

Ebben a hónapban mindenki téged akar, boldog-boldogtalan szeretne veled kapcsolatba kerülni, és olyan emberek bukkannak fel az életedben, akikkel nagyon régóta nem tartottad a kapcsolatot. Az adventi időszakban nagyobb bevételre számíthatsz, még az is előfordulhat, hogy a szorgalmadért jutalomban részesítenek a munkahelyeden. A kreativitás mindig is fontos szerepet töltött be az életedben, ezért alig várod, hogy ünnepi díszbe öltöztethesd az otthonod.

Bak:

A párod még a csillagokat is lehozná neked az égről ebben a hónapban. Anyagi fronton nagy meglepetésekre számíthatsz, nemcsak nem várt ajándékokkal kedveskednek neked, még az is lehet, hogy egy nagyobb jutalmat nyújtanak át. A családi fészekben kisebb feszültség alakulhat ki, de ha sikerül megegyezésre jutnod családtagjaiddal, nyugalommal zárhatod az idei évet.

Vízöntő:

Decemberben igazi társasági életet élsz majd, és azt sem bánod, ha nálad gyűlnek össze a rokonok és a családtagok, hogy együtt búcsúztassátok az óévet. Kitűnő vendéglátó vagy, így nem győzöd majd fogadni a rengeteg bókot, amiket kapni fogsz. Ebben a hónapban a legrejtettebb pénzforrásokat is megtalálod, ezért anyagi helyzeted remekül alakulhat.

Halak:

Az év legszebb ünnepe számodra a karácsony lesz. Az élettársad rokonsága mindent el fog követni azért, hogy mosolyt csaljon az arcodra. Ha magányos vagy, akkor készülj fel, mert lehet, hogy ebben a hónapban találkozol életed szerelmével. A nagy kibékülések, elengedések időszaka ez számodra, régi munkahelyi konfliktusokat sikerül lezárni és akár egy olyan barátoddal is újra összehozhat a sors, akivel már jó ideje nem beszéltél.

 

Nyitókép: Thinkstock