Nem mindenki születik az angyallátás különleges képességével, de az adottság hiánya nem jelenti, hogy átlagos emberként nem kérhetjük a fénylények segítségét. Bárki megszólíthatja Isten segítőit, csak a megfelelő kommunikációs csatornát kell megtalálnia.

Szellemi segélykérés

A mentális segítségkérést az angyalok ugyanúgy érzékelik, mint a hangosan kimondott kívánságokat – tehát, ha szégyellősek vagytok, ezt a módját is választhatjátok a kapcsolattartásnak. Szólítsátok meg gondolatban a mennyei lényeket és kérjetek tőlük segítséget a problémátokra. Legyetek egyértelműek, és egy adott nehézségre koncentrálva hívjátok őket. A többszörösen összetett kéréseket az angyalok nem tudják értelmezni, ezért fontos a határozottság. Például: Angyalok, égi lények, kérlek, segítsetek, hogy a főnököm a határidős feladatomat elfogadja és jónak találja!

A kimondott szónak ereje van

Ugyanez hangosan is működik. Teremtsetek magatoknak egy nyugodt helyet, ahol senki nem zavar meg benneteket, esetleg gyújtsatok meg néhány gyertyát is. Csukjátok be a szemeteket, csitítsátok le a gondolataitokat, majd képzeljétek magatok elé az angyalokat. Ezután mondjátok ki a fenti szavakat hangosan. Ez a módszer azért jobb, mint a csendes segélykérés, mert így könnyebb kizárni a zavaró tényezőket, amik esetlegesen befolyásolnák az üzenet eljuttatását.

Leírt gondolatok

Az angyalok szívesen segítenek azzal, hogy lehetőségeket teremtenek, de nem fogják megoldani helyettetek a problémákat. Különösen nem, ha egy többszörösen összetett dologban kéritek a segítségüket. Ha mégis arról van szó, hogy egy mélyen húzódó akadályt szeretnétek elhárítani, akkor érdemes leírni mindazt, ami nyomaszt benneteket. Aggodalmat, félelmet, haragot, zavart, mindent vessetek papírra – ezáltal könnyebb lesz a lényegre fókuszálni és abban segítséget kérni. A levél végére érdemes ráírni, hogy köszönitek a közreműködésüket.

Manifesztálódott segítők

Ha nagyon erős a képzelőerőtök, akkor vizualizálhatjátok is a mennyei teremtményeket. Például, ha vizsgán vagytok, egyszerűen képzeljétek oda magatok köré őket, sőt akár azt is, hogy a kezeteket vezetik a papíron. Ha rosszul érzitek magatokat, próbáljátok megjeleníteni azt a képet, ahogyan a gyógyító energia kiáramlik belőlük. Amennyiben állásinterjún vagytok, egyszerűen gondoljátok azt, hogy az angyal az interjúztató vállára teszi a kezét. Minél részletesebben tudjátok a szituációkat elképzelni, annál jobb, mert az angyalok számára is megelevenedik, miért van rájuk szükség.

+1 tipp

Az angyali segítségkérésnek nincsenek kőbe vésett szabályai, a fenti pontokat akár vegyíthetitek is egymással, csupán egyre ügyeljetek: soha ne titkoljátok el az érzéseiteket. Az angyalok érzékelik a lelki állapot rezgéseit, és annak tudatában sietnek az emberek segítségére.

 

Szöveg: D.A.

Forrás: ask-angels.com

Fotó: Thinkstock